danka4u1 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 docha napisał(a):Anula, do Homera to ja zawsze zaglądam i również jestem z nim choć wirtualnie, jednak ostatnio martwię się bardzo o Ząbala, czy przetrwa zimę. I do Homerka zaglądam cichaczem i martwi mnie Ząbal:shake: Pocieszająca jest świadomość, że oba psiaki mają swoją Czarodziejkę i Ciebie Anula, która o nie dbasz i nie tylko wirtualnie. Quote
Syla Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Zaglądam do Homerka.Ząbal to ten piesek, który siedzi na tyłku, jak człowiek :-o Quote
anula42 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 i Homerek i Ząbalek to są takie psiaki które na przekór złemu(kiedyś) losowi bedą jeszcze długo żyły- a wszystko to dzięki temu że miały takie szczęście trafić na WAS dziewczyny i na Czarodziejkę i dzieki wam za to... Quote
Czarodziejka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Homiś sprzed 2 tygodni demonstruje swój spuchnięty pysk. To zdjęcie z soboty, w niedzielę ropień pękł, a opuchlizna była jeszcze większa. Na tych zdjęciach jest jeszcze w fazie wzrostu. Quote
anula42 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 on chyba jest za dobrze karmiony:lol: Quote
Czarodziejka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A niech sobie je ;) Lubi sobie pojeść. Quote
anula42 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 no pewnie - ale az trudno go poznać grubasa Quote
docha Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 miziaki Homerku kochany, trzymaj się zdrowo u czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Homiś nocki spędza już w sypialni w pontoniku od Anuli wyłożonym kocykami i przydziałową poduszką ;) Nawet się nie buntuje przy wprowadzaniu i zawsze wybiera swój pontonik. Ania i Klaiber widziała jak słodko w nim wygląda. Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Fajnie, że Homerek ma swój ulubiony pontonik :) Quote
anula42 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 i co teraz Homiś zrobi? mam nadzieję że znajdzie nowego przyjaciela...chociaż nikt nie zastąpi tego pierwszego...Ząbalka Quote
Cantadorra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Psiaki chyba naturalniej przyjmuja odejscia przyjaciol niz my ludzie. Znajdzie sobie przyjaciol....... Quote
anula42 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 nie wiem bardzo- mój Murzynek po odejściu Saby przez dłuższy okres czasu nie chciał jeść i myślałam że pójdzie za nią, nie doceniamy zwierząt- one bardziej potrafią kochać.... Quote
docha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ja też tak myślę, chociaż chyba Homerek tak bardzo nie przywykł do Ząbala, on jest taki sobie indywidualista. Bardziej mi będzie brakować tej strony opiekuńczej od Ząbala do Homerka. Quote
Cantadorra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Anula, ja nie odbieram psiakom umiejętności kochania i przywiązania. Nie to miałam na myśli.... i życzę Homerkowi jak najlepiej. Quote
anula42 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 a ja też nie kierowałam do nikogo osobiście żadnych sugestii broń Boże!!tylko chciałam powiedzieć że ONE bardziej niz nam się wydaje przeżywają to co im się wydarza..(ale się napisałam:evil_lol: Quote
Recommended Posts