Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chciałabym robic jakiś zbędnych nadzieii ale może byłaby możliwość przyjechać z nim do mnie-ja pokryję koszty -musiałabym wiedzieć czy on sobie poradzi sam na otwartym ale ogrodzonym terenie-nie zawsze tak będzie (w zależności od tego jak bedę pracować) bo w większości może być w domku, ale nie chciałabym mu robić krzywdy...

Posted

To fajnie , bo zaproponowalam chlopakowi ,ktory pisal ogloszenie ,ze chce kupic spaniela, wziecie z azylu (widzialam na stronie ze jest jakis spaniel), dzis do mnie napisal ze jest zainteresowany , oczywiscie trzeba byloby mu zrobic wyzyte przedadopcyjna .

Posted

anula42 napisał(a):
nie chciałabym robic jakiś zbędnych nadzieii ale może byłaby możliwość przyjechać z nim do mnie-ja pokryję koszty -musiałabym wiedzieć czy on sobie poradzi sam na otwartym ale ogrodzonym terenie-nie zawsze tak będzie (w zależności od tego jak bedę pracować) bo w większości może być w domku, ale nie chciałabym mu robić krzywdy...

No za późno nadzieje już zrobiłaś :) Jak sobie oznaczy teren to wydaje mi się że będzie mógł spokojnie sam spacerować. Badi radzi sobie bardzo dobrze, ja tak uważam. A masz budę na posesji postawioną ??

Posted

Na początek zawsze najlepiej przez kilka dni go zabezpieczyć i pospacerować, żeby wiedział, że mu nikt tu krzywdy nie zrobi nigdy nie wiadomo co psiak przeszedł w sowim życiu :(

Posted

Ja też już trzymam !!!! normalnie nie wiem co powiedzieć. Taka szansa dla staruszka, aż człowiek skrzydła dostaje do dalszego działania :)

Posted

mam budę (nie wiem czy nie bedzie za mała-ale to akurat nie jest problem- to są tereny ogródków działkowych, ale bardzo'kulturalne', czasami rozmijam sie z bratem na "szychty", z tym że zawsze staramy sie dopasować i to zdarza sie raz na miesiąc.mamy jeszcze jednego pieska i staramy się to w miarę bezkonfliktowo rozwiązywać...

Posted

Pytałam się o budę, ponieważ wydaje mi się, ze na początku on będzie pilnował się budy bo tylko to zna :) Trisza wiem, że to złota osoba :) :loveu::multi:

Posted

dziewczyny-nigdy go nie skrzywdzę- to jest wasza decyzja- sama ostatnio straciłam Sabule i przyrzekłam sobie że przygarnę najbidniejsze stworzenie na swiecie(oczywiście tak żebym mogła sie nim DOBRZE zaopiekować)

Posted

anula42 napisał(a):
dziewczyny-nigdy go nie skrzywdzę- to jest wasza decyzja- sama ostatnio straciłam Sabule i przyrzekłam sobie że przygarnę najbidniejsze stworzenie na swiecie(oczywiście tak żebym mogła sie nim DOBRZE zaopiekować)

Wierzę że go nie skrzywdzisz, _Aga_ jest osobą decyzyjną :) a jak na razie jest offline. Sabula to ta psinka na zdjęciu u Ciebie??? Bardzo ładny piesio :)

Posted

Oj, to nie ja tu decyduję :)

Raczej bym powiedziała, że Renia, efra i Trisza :)

Zaraz trzeba je tu ściągnąć :lol:

Anula - :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Sabula to jest ta dziewczynka na zdjęciu- ale juz za" tęczowym mostem " od 08.03.11 - w "jej imieniu""zapraszam do nas-jest jeszcze Murzynek ale da się go utemperować .. dużo szczeka mało gryzie..