azalia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Biedaczysko kochane,tak bardzo żal tych starych,chorych piesków,tak bardzo...A te rzekome adopcje to po prostu rozpacz,ta bezsilność jest okropna.Finansowo u mnie ciężko,bo nie pracuję,ale postaram się wysupłać jednorazowo chociaż 50 zł,może na ogłoszenia.Jest mi trudno podtrzymywać obiecane deklaracjeale nie mogę zawieść psiaczków.Pozdrawiam!Aha-konto poproszę. Quote
_Aga_ Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 azalia - dziękuję!! :Rose: Konto to samo, co na Badiego i Biszkopta... Tylko zaznacz proszę, że to na Homera, i nick napisz oczywiście.. Quote
Mayuko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja się również deklaruje na seniorka gdzie przelew kierować ? Quote
Renata N Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mayuko napisał(a):Ja się również deklaruje na seniorka gdzie przelew kierować ? Bardzo dziękujemy! Poszło PW :lol: Quote
chi23 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dziekujemy w imieniu Homera!:Rose: Czy ten za przeproszeniem kierownik to wie że Homer ma szansę, czy działamy za jego plecami? Quote
azalia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 A może lepiej oficjalnie poinformować kierownika,że pies będzie zabrany jak będzie całość pieniędzy,podać jakiś bardziej konkretny termin i zobligować do jakby rezerwacji.Przecież każdemu normalnemu człowiekowi zależałoby aby pies opuścił schronisko,jeżeli jest inaczej to nie powinno go tam być.Wiem,wiem bardzo wielu kierowników schronisk nie powinno tam pracować.Stanowiska te powinni piastować ludzie z empatią do zwierząt.Łatwo powiedzieć-niestety ciężko wyegzekwować. Quote
rencia42 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jestem na zaproszenie Ania i Kajber trzymam mocno kciuki za Homera postaram się coś wysupłać po pierwszym jak ogarnę deklaracje stale. Quote
bela51 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mnie tez zaprosila Ania i Kajber. Biedny Homer, trzeba mu jakos pomoc. On nie ma wiele czasu. Quote
_Aga_ Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 bela51 - ponoć jest jakiś hotelik dla staruszków za 300 zł/miesiąc? Byłoby miejsce dla Homera, gdybyśmy uzbierały deklaracje?? Quote
Trisza Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Może gdyby Pani która ma chęć na Biszkopta zgodziłaby się go przyjąc na DS z opłaceniem weterynarza i badań, reszta pieniędzy na Biszkopcika za zgodą wpłacających przeszłaby na hotelik Homera>?..... Quote
Mysza2 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 _Aga_ napisał(a):bela51 - ponoć jest jakiś hotelik dla staruszków za 300 zł/miesiąc? Byłoby miejsce dla Homera, gdybyśmy uzbierały deklaracje?? Staruszki mają: Kikou, Czarodziejka, Yumanji (chyba), ZuziaM Quote
bela51 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 _Aga_ napisał(a):bela51 - ponoć jest jakiś hotelik dla staruszków za 300 zł/miesiąc? Byłoby miejsce dla Homera, gdybyśmy uzbierały deklaracje?? Psie hospicjum dla starych ONkow prowadzi Czarodziejka. Nie wiem czy ma miejsca, moge zapytac. Ale czy zbierzemy deklaracje ? Quote
_Aga_ Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Trzeba spróbować bela51.. Choć musimy sobie zdawać sprawę, że to może być dożywocie... Quote
Trisza Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Słuchajcie ja nie chcę decydować ale może kiedy Biszkopcik trafi do domku nowego może i stałego, część pieniążków przekażemy na badanie Biszkopcika a za zgodą wpłacających reszta pieniędzy przejdzie na hotelik dla Homera??...Co Wy na to?.... Quote
edek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Trisza napisał(a):Słuchajcie ja nie chcę decydować ale może kiedy Biszkopcik trafi do domku nowego może i stałego, część pieniążków przekażemy na badanie Biszkopcika a za zgodą wpłacających reszta pieniędzy przejdzie na hotelik dla Homera??...Co Wy na to?.... Jak dla mnie super pomysł :) Quote
Trisza Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Inaczej go nie wyrwiemy z azylu a tak miałby szansę pozostania w dobrym hoteliku, który będziemy pilnie szukać!!! Quote
Trisza Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Więc teraz czekajmy na wiadomość odnosnie adopcji Biszkopcika i przy pozytywnej decyzji pani z Pabianic i oczywiście zgodzie wpłacających, można przekazać pieniądze dla niewidomego Homera.Ale dziewczyny muszą wyrazić zgodę. Quote
Recommended Posts