Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedaczysko kochane,tak bardzo żal tych starych,chorych piesków,tak bardzo...A te rzekome adopcje to po prostu rozpacz,ta bezsilność jest okropna.Finansowo u mnie ciężko,bo nie pracuję,ale postaram się wysupłać jednorazowo chociaż 50 zł,może na ogłoszenia.Jest mi trudno podtrzymywać obiecane deklaracjeale nie mogę zawieść psiaczków.Pozdrawiam!Aha-konto poproszę.

Posted

azalia - dziękuję!! :Rose:
Konto to samo, co na Badiego i Biszkopta... Tylko zaznacz proszę, że to na Homera, i nick napisz oczywiście..

Posted

A może lepiej oficjalnie poinformować kierownika,że pies będzie zabrany jak będzie całość pieniędzy,podać jakiś bardziej konkretny termin i zobligować do jakby rezerwacji.Przecież każdemu normalnemu człowiekowi zależałoby aby pies opuścił schronisko,jeżeli jest inaczej to nie powinno go tam być.Wiem,wiem bardzo wielu kierowników schronisk nie powinno tam pracować.Stanowiska te powinni piastować ludzie z empatią do zwierząt.Łatwo powiedzieć-niestety ciężko wyegzekwować.

Posted

bela51 - ponoć jest jakiś hotelik dla staruszków za 300 zł/miesiąc?

Byłoby miejsce dla Homera, gdybyśmy uzbierały deklaracje??

Posted

Może gdyby Pani która ma chęć na Biszkopta zgodziłaby się go przyjąc na DS z opłaceniem weterynarza i badań, reszta pieniędzy na Biszkopcika za zgodą wpłacających przeszłaby na hotelik Homera>?.....

Posted

_Aga_ napisał(a):

Staruszki mają:
Kikou, Czarodziejka, Yumanji (chyba), ZuziaM

Posted

_Aga_ napisał(a):

Psie hospicjum dla starych ONkow prowadzi Czarodziejka. Nie wiem czy ma miejsca, moge zapytac. Ale czy zbierzemy deklaracje ?

Posted

Słuchajcie ja nie chcę decydować ale może kiedy Biszkopcik trafi do domku nowego może i stałego, część pieniążków przekażemy na badanie Biszkopcika a za zgodą wpłacających reszta pieniędzy przejdzie na hotelik dla Homera??...Co Wy na to?....

Posted

Trisza napisał(a):
Słuchajcie ja nie chcę decydować ale może kiedy Biszkopcik trafi do domku nowego może i stałego, część pieniążków przekażemy na badanie Biszkopcika a za zgodą wpłacających reszta pieniędzy przejdzie na hotelik dla Homera??...Co Wy na to?....

Jak dla mnie super pomysł :)

Posted

Więc teraz czekajmy na wiadomość odnosnie adopcji Biszkopcika i przy pozytywnej decyzji pani z Pabianic i oczywiście zgodzie wpłacających, można przekazać pieniądze dla niewidomego Homera.Ale dziewczyny muszą wyrazić zgodę.