_Aga_ Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 http://www.zsok.tarnow.pl/?131,boks-nr-vi I krótki opis na stronie: URZĄD GMINY GROMNIK Poz. ewidencji 31/2011 Samiec około 13-15 lat, duży, czarny podpalany, długowłosy. Tyle o nim wiemy.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Aga_ Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Rozliczenie: Deklaracje jednorazowe: Deklaracje stałe: edek - 20 zł chi23 - 10 zł Wpłaty: marzec: Mayuko - 16 zł kwiecień: Waleria Pązik - 10 zł azalia - 50 zł edek - 20 zł Quote
Trisza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 To samo chciałam napisać....Ktoś go wyrzucił zapewne...Podnosimy Cię Onku!!!Postaramy się aby Onek znalazł nowy dom!!! Quote
chi23 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Może dajmy mu jakies robocze imię? Jest już jakiś tekst "reklamujący" onkowatego? Quote
_Aga_ Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Nie ma tekstu.. Wogóle mało o nim wiemy.. Sądzę, że to pies z łańcucha.. Pewnie do domu się nie nadaje.. może się mylę.. Nie wiem, jak się o nim czegokolwiek dowiedzieć.... Nie mam pojęcia jak tym wszystkim psiakom pomóc.. Quote
chi23 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Szkoda że nie ma wolontariatu bo może byłoby wiadomo cos więcej.. czyli wiadomo tyle że slepy, stary i prawdopodonie z łańcucha? Quote
Trisza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Przypuszczalnie z łańcucha,może minimalnie widzieć...Może nazwijmy go Homer?? Quote
chi23 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Może tak być;) Takie cos utworzyłam, pierwszy raz sama postanowiłam napisać reklamę psiura, wspomagałam się tekstem Danki4u1 o Rudziku i Smutku, proszę pisać co poprawić;) Homer - ślepy staruszek w schronisku, dajmy mu szansę na spokojną starość! Homer niedawno trafił do tarnowskiego azylu, prawdopodobnie większość swojego 15-letniego życia spędził na łańcuchu.. Teraz jest stary, ślepy, nie ma swojego człowieka ani należytej opieki.. Nie pozwólmy mu umrzeć w samotności, w betonowym boksie bez ciepłego kąta.. Czy ktoś zaopiekuje się nim na stare lata? Może to właśnie Ty? Marzy nam się adopcja, ale każda deklaracja również jest na wagę złota - na dom tymczasowy. Link do wątku Homera: http://www.dogomania.pl/threads/204323-ONek-stary...-i-ślepy.....-(-Bez-szans... Dziękujemy za przeczytanie tej wiadomości! Quote
_Aga_ Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ja już dziś muszę uciekać, mam tyle nauki na jutro...... Jutro postaram się pozapraszać troszkę ludzi.. Quote
chi23 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 _Aga_ napisał(a):Super!!!!!!!!! :Rose: Mój debiut że tak powiem:oops: Ja mam dzisiaj dużo czasu, mogę ludzi zapraszać ile się da:p edit: link się nie otwiera.. nie wiem co jest nie tak Quote
danka4u1 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Byłam u Was dziewczyny i widze, ze akcja zaczyna posuwac się. Chi, tekst super. W wolniejszej chwili porozsyłam tez trochę. Pozwole sobie skopiowac Twój tekst. Moze chciałabys też poczęstowac sie moim tekstem do slepaczka z mojego podpisu...:loveu::loveu: Co dwie głowy i czworo rąk do klawiatury, to nie jedna głowa i dwie ręce..:multi: Quote
Limba Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Proszę, odmłodżcie go, nie piszcie 15 lat, skoro ma ok. 13-15! Lepiej napisać - ok.13! Biedactwo... Quote
Trisza Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kolejny staruszek..Czy tam nie ma kogoś, kto mu ściągnie chociaż tą obrożę??Wrrrrrrrrrrrr.Homerku, Śmigaj do nowego domu!!Bądźmy wrażliwi szczególnie na takie zwierzęta, bezbronne, z defektami zdrowotnymi.Kto im da miłość,jak nie my?..HOP do GÓRY!!! Quote
chi23 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 danka4u1 napisał(a):Byłam u Was dziewczyny i widze, ze akcja zaczyna posuwac się. Chi, tekst super. W wolniejszej chwili porozsyłam tez trochę. Pozwole sobie skopiowac Twój tekst. Moze chciałabys też poczęstowac sie moim tekstem do slepaczka z mojego podpisu...:loveu::loveu: Co dwie głowy i czworo rąk do klawiatury, to nie jedna głowa i dwie ręce..:multi: Dogo mi szwankuje i nie wiem jak z tym rozsyłaniem dzisiaj mi wyjdzie:shake: Miałam już trudności z dostaniem się tutaj do Homerka:shake: No i wczoraj ludzie pisali że im się link nie otwiera i nie bardzo wiem co z tym zrobić:???: Pomoże ktoś? Quote
danka4u1 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Spróbuj wkleić jeszcze raz od początku link do tekstu zaproszenia..... Jestem u ślepaczka z mojego podpisu. Quote
Itske Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cześć, dziękuję za zaproszenie na wątek, czy dobrze rozumiem, że psiak jest niewidomy? Quote
_Aga_ Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Raczej tak, ale oceniam to po zdjęciu, bo ma całkiem białe te oczka... Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Homer,,,jeszcze znajdziesz swoją przystań....!Podnosimy! Quote
chi23 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nikt nie odwiedza biedaka:placz::placz: podnoszę:roll: Quote
Trisza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pamiętamy Homerku..I ty kiedyś znajdziesz dom......!:((( Quote
Recommended Posts