Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie:

Deklaracje jednorazowe:

Deklaracje stałe:

edek - 20 zł
chi23 - 10 zł

Wpłaty:

marzec:

Mayuko - 16 zł

kwiecień:

Waleria Pązik - 10 zł
azalia - 50 zł
edek - 20 zł

Posted

Nie ma tekstu.. Wogóle mało o nim wiemy.. Sądzę, że to pies z łańcucha.. Pewnie do domu się nie nadaje.. może się mylę..

Nie wiem, jak się o nim czegokolwiek dowiedzieć....

Nie mam pojęcia jak tym wszystkim psiakom pomóc..

Posted

Może tak być;)
Takie cos utworzyłam, pierwszy raz sama postanowiłam napisać reklamę psiura, wspomagałam się tekstem Danki4u1 o Rudziku i Smutku, proszę pisać co poprawić;)

Homer - ślepy staruszek w schronisku, dajmy mu szansę na spokojną starość!

Homer niedawno trafił do tarnowskiego azylu, prawdopodobnie większość swojego 15-letniego życia spędził na łańcuchu.. Teraz jest stary, ślepy, nie ma swojego człowieka ani należytej opieki.. Nie pozwólmy mu umrzeć w samotności, w betonowym boksie bez ciepłego kąta.. Czy ktoś zaopiekuje się nim na stare lata? Może to właśnie Ty? Marzy nam się adopcja, ale każda deklaracja również jest na wagę złota - na dom tymczasowy. Link do wątku Homera:
http://www.dogomania.pl/threads/204323-ONek-stary...-i-ślepy.....-(-Bez-szans...
Dziękujemy za przeczytanie tej wiadomości!

Posted

_Aga_ napisał(a):
Super!!!!!!!!! :Rose:

Mój debiut że tak powiem:oops: Ja mam dzisiaj dużo czasu, mogę ludzi zapraszać ile się da:p

edit: link się nie otwiera.. nie wiem co jest nie tak

Posted

Byłam u Was dziewczyny i widze, ze akcja zaczyna posuwac się. Chi, tekst super. W wolniejszej chwili porozsyłam tez trochę. Pozwole sobie skopiowac Twój tekst.
Moze chciałabys też poczęstowac sie moim tekstem do slepaczka z mojego podpisu...:loveu::loveu:
Co dwie głowy i czworo rąk do klawiatury, to nie jedna głowa i dwie ręce..:multi:

Posted

Kolejny staruszek..Czy tam nie ma kogoś, kto mu ściągnie chociaż tą obrożę??Wrrrrrrrrrrrr.Homerku, Śmigaj do nowego domu!!Bądźmy wrażliwi szczególnie na takie zwierzęta, bezbronne, z defektami zdrowotnymi.Kto im da miłość,jak nie my?..HOP do GÓRY!!!

Posted

danka4u1 napisał(a):
Byłam u Was dziewczyny i widze, ze akcja zaczyna posuwac się. Chi, tekst super. W wolniejszej chwili porozsyłam tez trochę. Pozwole sobie skopiowac Twój tekst.
Moze chciałabys też poczęstowac sie moim tekstem do slepaczka z mojego podpisu...:loveu::loveu:
Co dwie głowy i czworo rąk do klawiatury, to nie jedna głowa i dwie ręce..:multi:

Dogo mi szwankuje i nie wiem jak z tym rozsyłaniem dzisiaj mi wyjdzie:shake: Miałam już trudności z dostaniem się tutaj do Homerka:shake: No i wczoraj ludzie pisali że im się link nie otwiera i nie bardzo wiem co z tym zrobić:???: Pomoże ktoś?