Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Wiem, na 100 %, ze zyje i cieszy sie dobrym zdrowiem. Oczywiscie, licze sie z tym, ze mozecie mi nie wierzyc, ale trudno.[/QUOTE]
Skad wiesz?Moze tez wiesz czy mial robione badania?No i jak masz wiadomosci u zrodla to moze fotki?

Posted

[quote name='lika1771']Skad wiesz?Moze tez wiesz czy mial robione badania?No i jak masz wiadomosci u zrodla to moze fotki?[/QUOTE]
Dostałam zdjecia, ale nie jestem upowazniona do ich zamieszczenia.
Homer ma włascicielke, ciagle o tym zapominacie.

Posted (edited)

nie zapominamy, ale mamy to w d
Ciągle o tym zapominasz:shake:

Twoja opinia oraz opinia Twoich informatorów na temat zdrowia i psychiki psa jest dla mnie tak niewiarygodna jak tylko być może. Pozytywna ocena zdrowia fizycznego i psychicznego psa nie wynika z Twojej/Waszej zdolności oceny czegokolwiek, co może dotyczyć jakiegokolwiek psa.

Edited by Charly
Posted

[quote name='bela51']Dostałam zdjecia, ale nie jestem upowazniona do ich zamieszczenia.
Homer ma włascicielke, ciagle o tym zapominacie.[/QUOTE]

Chyba za wstawienie fotek psa nikt Cie do sadu nie poda.

Posted

[quote name='Charly']nie zapominamy, ale mamy to w d
Ciągle o tym zapominasz:shake:

Twoja opinia oraz opinia Twoich informatorów na temat zdrowia i psychiki psa jest dla mnie tak niewiarygodna jak tylko być może. Pozytywna ocena zdrowia fizycznego i psychicznego psa nie wynika z Twojej/Waszej zdolności oceny czegokolwiek, co może dotyczyć jakiegokolwiek psa.[/QUOTE]

Twoja uprzejma wypowiedz upewnila mnie tylko w postanowieniu, aby wiecej na ten watek nie wchodzic.
Miłych pogaduszek zycze. Beze mnie.

Posted

[quote name='bela51']Wiem, na 100 %, ze zyje i cieszy sie dobrym zdrowiem. Oczywiscie, licze sie z tym, ze mozecie mi nie wierzyc, ale trudno.[/QUOTE]
Belu...ciągle z szoku wyjśc nie mogę!!!Jak to Homerek cieszy się DOBRYM ZDROWIEM??Coż to znaczy??ZE OZDROWIAŁ??? przecież On juz od dawna był słabego zdrowia, ledwo stał na łapinkach i załatwiał się pod siebie!!TO NIE SĄ NASZE SŁOWA, LECZ CZARODZIEJKI...Jak to więc możliwe, że nagle Homerek ma dobre zdrowie????
[quote name='bela51']Dostałam zdjecia, ale nie jestem upowazniona do ich zamieszczenia.
Homer ma włascicielke, ciagle o tym zapominacie.[/QUOTE]bELU, NIE ZARTUJ PROSZĘ...cóż to znaczy??Ze osoby, ktore chcą zobaczyć Homerka, bo znają go od dawna...NIE MOGĄ , BO ON MA "WŁAŚCICIELA"?? Cóż to za "właściciel", który trzyma psa nie u siebie??TO RACZEJ SPONSOR, NIŻ WŁAŚCICIEL...??Czyż nie??Ale, zeby zdjec nie mozna było zobaczyc...to dla mnie nie do pomyślenia...:(:(...nie mogę zrozumieć belu, nie moge...

[quote name='bela51']Twoja uprzejma wypowiedz upewnila mnie tylko w postanowieniu, aby wiecej na ten watek nie wchodzic.
Miłych pogaduszek zycze. Beze mnie.[/QUOTE]Czy to nie jest wymówka z powodu braku argumentów???????Nie mogę uwierzyć, że Ty belu dałas się w to wciagnąć...:( Sprawa jest tak oczywista.......

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie! Cała "akcja" ma się odbyć w poniedziałek, dlatego mamy niewiele czasu! :(
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

Posted

a tutaj dalej to samo...jeszcze raz proszę- macie takie pole do popisu i tyle innych psiaków którym można pomóc-więc spożytkujcie swoje siły (miedzy innymi finansowe) na inne stworzenia, bo ja tysięczny raz powtarzam że HOMERKOWI NIE DZIEJE SIĘ KRZYWDA ( znowu piszę wielkimi literami bo co poniektóre mają kłopoty z czytaniem i ze zrozumieniem tekstu- "pała" z polskiego moje drogie)

Posted

Anula daruj sobie takie posty nie Ty bedziesz mi pisac gdzie mam wchodzic i jakiej bidzie pomoc.
Jezeli tak maja wygladac informacje o psie to zamknij watek nie bedzie denerwujacych wpisow.
Zapytam mial robione badania bylas widzialas Homera?

Posted

więc wystąpię o zamknięcie tego wątku bo wam "psinco" do tego jak ma się MÓJ PIES - chciałam tylko z szacunku dla tych którzy byli z nim OD POCZĄTKU przekazywać jakieś wiadomości ale widzę że to rozmija się z celem
z wyrazami szacunku
żegnam wszystkie cioteczki

Posted

[quote name='anula42']więc wystąpię o zamknięcie tego wątku bo wam "psinco" do tego jak ma się MÓJ PIES - chciałam tylko z szacunku dla tych którzy byli z nim OD POCZĄTKU przekazywać jakieś wiadomości ale widzę że to rozmija się z celem
z wyrazami szacunku
żegnam wszystkie cioteczki[/QUOTE]
A przepraszam, jakies to wiadomości przekazujesz?? Ze HOMER MA SIĘ DOBRZE/? Ze jest w świetnym zdrowiu?/Znaczy, że ozdrowiał, tak??BO czytałam, że jego stan był dośc poważny:(:( Słabo chodził i załatwiał się pod siebie..Czy coś się zmieniło? Jest leczony na te swoje przypadłości?? Anula, a jak to Homer jest Twoim psem?? Wybacz, bo nie do konca rozumiem. Cz Ty wszystkie SWOJE psy umieszczasz po Polsce?? Bo do niedawna szukano mu domku, nawet domek był...za kanapą...nagle Homer domu nie szuka? czy to oznacza, że niebawem zabierzesz go do swojego domku na kanape?

Posted

Ciotek na dogo sporo jest, ale chyba ŻADNA nie trzyma [B]SWOJEGO[/B] psa tak daleko od siebie i na dodatek w miejscu, które udowodniło, że o opiece nad starymi stworzeniami nie ma pojęcia...
A skoro opiekunka [B]nie ma szacunku dla SWOJEGO psa[/B], to co się dziwić, że szacunek dla innych osób, które NA PRAWDĘ chcą pomóc w zapewnieniu staremu psu godnych warunków, objawia się w tak dziwny sposób...

Posted

[quote name='Selenga']Ciotek na dogo sporo jest, ale chyba ŻADNA nie trzyma [B]SWOJEGO[/B] psa tak daleko od siebie i na dodatek w miejscu, które udowodniło, że o opiece nad starymi stworzeniami nie ma pojęcia...
A skoro opiekunka [B]nie ma szacunku dla SWOJEGO psa[/B], to co się dziwić, że szacunek dla innych osób, które NA PRAWDĘ chcą pomóc w zapewnieniu staremu psu godnych warunków, objawia się w tak dziwny sposób...[/QUOTE]Selengo, ja tam duzo widziałam już na dogo...ale takiego traktowania i ignorancji ( i nie mówie tu juz nawet o ludziach) nie spotkałam dawno..WYDAJE SIĘ JAKBY KASA była tu panem świata..."JA PŁACE" I JA SE MOGĘ CO CHCĘ..???

Posted

[quote name='anula42']dalej jak grochem o ścianę..a Ty akurat nie byłaś w tym gronie[/QUOTE]

W jakim gronie bo jezeli chodzi Ci o osoby broniace Cz to fakt nie bylam....Jezeli chodzi o watek Homerka tego nie mozesz wiedziec czy bylam od pocztku mam wiele watkow ktore czytam ale nie pisze.
Moze jak juz piszesz to zapytam Homerek byl u weta mial robione wyniki?A moze fotki wstawisz?

Posted

[quote name='anula42']więc wystąpię o zamknięcie tego wątku bo wam "psinco" do tego jak ma się MÓJ PIES - chciałam tylko z szacunku dla tych którzy byli z nim OD POCZĄTKU przekazywać jakieś wiadomości ale widzę że to rozmija się z celem
z wyrazami szacunku
Nie ty zakładałaś ten wątek, więc, cytując ciebie, "psinco" ci do jego zamykania. A poza tym MÓJ PIES jest ze mną, a ja przy nim i moim zasranym obowiązkiem jest dbać o niego, leczyć, gdy jest chory, głaskać, przytulać, wyprowadzać. Bo to jest MÓJ PIES i jestem za niego odpowiedzialna, bo adoptowałam go na dobre i na złe. Taki właściciel, który przetrzymuje psa po różnych szemranych pseudohotelikach to g... nie właściciel. A teraz lećcie po moda, niech mnie zbanuje, bo się wyrażam...

Posted

[h=1]"Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś"...[/h]Już "Mały Książę" wiedział, coż te słowa oznaczają...odpowiedzialność nie polega na wywalaniu kasy- a jednoczesnie na zrzucaniu odpowiedzialności na osobę inną (nawiasem mówiąc zupelnie nieodpowiedzialną)..
Chciałaby anula zamknąc watek...to na pewno...bo zbyt dużo prawdy o swoim postępowaniu tu czyta...sama kasa nie wystarczy na uspokojenie sumienia (jesli ktoś je ma)...

Posted

z wyrazami szacunku

Najlepiej przenieś ten watek do działu galerii. Tam możesz przekazywac JAKIEŚ wiadomości o TWOIM PSIE Homerku.

Posted

[quote name='Charly']Najlepiej przenieś ten watek do działu galerii. Tam możesz przekazywac JAKIEŚ wiadomości o TWOIM PSIE Homerku.[/QUOTE]=
Tam tez nie bardzo bo tam fotki trzeba wstawiac.

Posted

a no to faktycznie, pozostaje zamknąć ten nieszczęsny wątek i życzyć psu nagłej i bezbolesnej śmierci lub zlitowania ze strony właścicielki zanim nadejdzie zima.

Posted

[quote name='Charly']a no to faktycznie, pozostaje zamknąć ten nieszczęsny wątek i życzyć psu nagłej i bezbolesnej śmierci lub zlitowania ze strony właścicielki zanim nadejdzie zima.[/QUOTE]=

Dokladnie oby nie umieral tak jak Sako......

Posted

Przepraszam za spam, ale to ważne:

W Krakowie w tę środę (16 maja) o godz. 12.00 będzie miała miejsce kolejna pikieta mająca na celu wsparcie włoskich obrońców praw zwierząt, walczących o zamknięcie Green Hills - potężnej "fabryki" psów na cele wiwisekcji.
W tym potwornym miejscu przebywa stale ok 2500 beagli - te psy nigdy nie widziały słońca :-( a jedyne, co je czeka to wywiezienie do laboratoriów medycznych i farmaceutycznych, gdzie poddane zostaną bolesnym i najczęściej zupełnie anachronicznym, niepotrzebnym i nieusprawiedliwionym niczym oprócz zysków eksperymentom, często bez znieczulenia :-(
[FONT=Arial]
Link do wydarzenia na fb:
http://www.facebook.com/events/394681067259532/
Link do petycji w Internecie:
http://www.change.org/petitions/gree...share_petition
Info na gazeta.pl: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...eznaczone.html

Włączając się i popierając takie akcje, walcząc aktywnie z bezdusznym systemem promującym wiwisekcję mamy szansę zmienić rzeczywistość, uratować od cierpienia tysiące, a nawet miliony psich (i nie tylko) istnień.
[/FONT][FONT=Arial]Proszę [/FONT][FONT=Arial]dołączcie do wydarzenia na fb, podpiszcie petycję, roześlijcie gdzie się da, zawiadomcie rodzinę, znajomych i media!
Pokażmy, że potrafimy zademonstrować solidarność z włoskimi aktywistami, którzy narażają się, aby ratować te psy.
Z góry dziękuję w imieniu krakowskiej Vivy i psów czekających na ratunek
www.krakow.viva.org.pl
[/FONT]