Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
...a moglby byc juz w domku...:(

ale nie będzie ...ds ,który czekał na niego juz zrezygnował ,bo musiał zabrać innego psa .....
podziękujcie opiekunowi prawnemu psa.......
Homerek pewnie zostanie w raju...bo na razie pomysłów brak ,jak ktos ma info co z nim teraz ..niech pisze....
mnie ten watek psa do adopcji podłamuje...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula czy mogłabyś się wypowiedzieć co dalej z Homerem…. Stracił szanse na dom stały dzięki Twojemu postępowaniu.

Czy ktoś coś wie co dalej z nim będzie ????

Posted

edek napisał(a):
Anula czy mogłabyś się wypowiedzieć co dalej z Homerem…. Stracił szanse na dom stały dzięki Twojemu postępowaniu.

Czy ktoś coś wie co dalej z nim będzie ????

Anula nie wypowie się, bo zerwała kontakty z dogo....

Posted

To co sie stalo, nie miesci sie w glowie. Pies moze trafic to DS , a zostaje w duzo pozostawiajacym do zyczenia DT... Czy nikt z czlonkow dogomanii nie ma kontaktu z Anula? czy nikt prywatnie jej nie zna, nie moze z nia porozmawiac twarza w twarz, potrzasnac nia??? Jak taki nonsens jest mozliwy??? czy nie powinno byc to gdzies zaskarzone, czy nie powinna Anula zostac pociagnieta do karnej odpowiedzialnosci?

Posted

malizna78 napisał(a):
Aischa już wyjechała z raju!
Teraz kolej na Homerka!
musi się udać:)

My mamy takie regionalne powiedzenie:
"Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce" Skąd ty wiesz, że Homer przebywa teraz u Czarodziejki? może jest u Anuli?

Posted

docha napisał(a):
My mamy takie regionalne powiedzenie:
"Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce" Skąd ty wiesz, że Homer przebywa teraz u Czarodziejki? może jest u Anuli?

jest takie powiedzenie
"morze" jest szerokie i głebokie;)
Oczywiście, że nie wiem gdzie jest
bo nikt nie ma tu zamiaru poinformować
jaka jest prawda.
Jeśli jest wyciągnięty z raju, to super
a jeśli nie, to już wiesz co;)

Posted

malizna78 napisał(a):
jest takie powiedzenie
"morze" jest szerokie i głebokie;)
Oczywiście, że nie wiem gdzie jest
bo nikt nie ma tu zamiaru poinformować
jaka jest prawda.
Jeśli jest wyciągnięty z raju, to super
a jeśli nie, to już wiesz co;)

no nie wiem co i nie rozumiem dlaczego do mnie mrugasz?jak również nie rozumiem dlaczego wyskakujesz z jakimś morzem, do czego ono ma nawiązywać?

Posted

docha napisał(a):
no nie wiem co i nie rozumiem dlaczego do mnie mrugasz?jak również nie rozumiem dlaczego wyskakujesz z jakimś morzem, do czego ono ma nawiązywać?

Nawiązanie do "musi to na rusi"
a oczko i mruganie
niech będzie, że mam taki tik;)

Posted

edek napisal (a)

"Homerku mam nadzieję, że uda się ciebie wydostać z raju !!!"

no wlasnie...chyba zostal tu zapomniany Homerek.
Dziewczyny- prosze, skoncze juz te klotnie, to nie ma sensu, kazda z was wie swoje, a prawda na pewno jest po srodku :)
Zakopcie topory wojenne i wroccie do psow, do pomocy im.
Przeciez o to tu chodzi, by pomagac!!!

Posted

Homerku nic tu nie pisze ,ale nie zapomnialam ,myślę i czuwam ,bo tyle tylko mogę...
a Homerku wiesz ,ze twój kompan z garażu ,odebrany z tego raju ...Misio juz za TM [*] ..:(
ciekawe jak ty sie czujesz..szkoda ,ze nic o tym nie wiemy.....................................

Posted

Ja też pamietam cały czas
Zima zacznie dopiero niebawem wychodzić
z tych psiaków, które tam zostały:(
Ciekawe, ile czasu zyłby jeszcze tam Misiu?
Podobno strasznie cierpiał:(

Posted (edited)

Anula czy mogłabyś napisać, gdzie Homer przebywa i dlaczego nie chciałaś wyadoptować go do domu stałego, gdzie miał by własnego człowieka, dom i odpowiednią opiekę. Nie uważasz, ze to było samolubne z Twojej strony ?

Edited by Szamanka
Posted

dziewczynko, powtarzasz się...przedtem nie interesowałaś się tym pieskiem ale skoro masz takie chęci to proszę..jak masz warunki poproszę zdjęcie, jak wygląda sypialnia od Homerka, budka (ocieplana ), miska podgrzewana...itd bo inaczej zapomnij....

Posted

anula42 napisał(a):
dziewczynko, powtarzasz się...przedtem nie interesowałaś się tym pieskiem ale skoro masz takie chęci to proszę..jak masz warunki poproszę zdjęcie, jak wygląda sypialnia od Homerka, budka (ocieplana ), miska podgrzewana...itd bo inaczej zapomnij....

A możesz odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego nie zareagowałaś jak znalazł się chętny domek dla Homerka. Przecież mogłaś poprosić o telefon, porozmawiać z tą Panią przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Nic nie stało na przeszkodzie…..