kasiek. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 BUDRYSEK napisał(a):...a moglby byc juz w domku...:( ale nie będzie ...ds ,który czekał na niego juz zrezygnował ,bo musiał zabrać innego psa ..... podziękujcie opiekunowi prawnemu psa....... Homerek pewnie zostanie w raju...bo na razie pomysłów brak ,jak ktos ma info co z nim teraz ..niech pisze.... mnie ten watek psa do adopcji podłamuje... Quote
edek Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Anula czy mogłabyś się wypowiedzieć co dalej z Homerem…. Stracił szanse na dom stały dzięki Twojemu postępowaniu. Czy ktoś coś wie co dalej z nim będzie ???? Quote
danka4u1 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 edek napisał(a):Anula czy mogłabyś się wypowiedzieć co dalej z Homerem…. Stracił szanse na dom stały dzięki Twojemu postępowaniu. Czy ktoś coś wie co dalej z nim będzie ???? Anula nie wypowie się, bo zerwała kontakty z dogo.... Quote
kuba123 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 no tak panna się obraziła i zabrała zabawki do innej piaskownicy tylko gdzie w tym wszystkim jest pies Quote
azalia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To jest niewybaczalne,żeby pozbawić Homerka szansy na ciepły,kochający dom,trzeba być człowiekiem bez serca i sumienia. Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Po co Homerowi dom:( Wystarczy, ze ma "raj":( Quote
shiina Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To co sie stalo, nie miesci sie w glowie. Pies moze trafic to DS , a zostaje w duzo pozostawiajacym do zyczenia DT... Czy nikt z czlonkow dogomanii nie ma kontaktu z Anula? czy nikt prywatnie jej nie zna, nie moze z nia porozmawiac twarza w twarz, potrzasnac nia??? Jak taki nonsens jest mozliwy??? czy nie powinno byc to gdzies zaskarzone, czy nie powinna Anula zostac pociagnieta do karnej odpowiedzialnosci? Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Aischa już wyjechała z raju! Teraz kolej na Homerka! musi się udać:) Quote
docha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malizna78 napisał(a):Aischa już wyjechała z raju! Teraz kolej na Homerka! musi się udać:) My mamy takie regionalne powiedzenie: "Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce" Skąd ty wiesz, że Homer przebywa teraz u Czarodziejki? może jest u Anuli? Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 docha napisał(a):My mamy takie regionalne powiedzenie: "Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce" Skąd ty wiesz, że Homer przebywa teraz u Czarodziejki? może jest u Anuli? jest takie powiedzenie "morze" jest szerokie i głebokie;) Oczywiście, że nie wiem gdzie jest bo nikt nie ma tu zamiaru poinformować jaka jest prawda. Jeśli jest wyciągnięty z raju, to super a jeśli nie, to już wiesz co;) Quote
docha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malizna78 napisał(a):jest takie powiedzenie "morze" jest szerokie i głebokie;) Oczywiście, że nie wiem gdzie jest bo nikt nie ma tu zamiaru poinformować jaka jest prawda. Jeśli jest wyciągnięty z raju, to super a jeśli nie, to już wiesz co;) no nie wiem co i nie rozumiem dlaczego do mnie mrugasz?jak również nie rozumiem dlaczego wyskakujesz z jakimś morzem, do czego ono ma nawiązywać? Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 docha napisał(a):no nie wiem co i nie rozumiem dlaczego do mnie mrugasz?jak również nie rozumiem dlaczego wyskakujesz z jakimś morzem, do czego ono ma nawiązywać? Nawiązanie do "musi to na rusi" a oczko i mruganie niech będzie, że mam taki tik;) Quote
edek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Homerku mam nadzieję, że uda się ciebie wydostać z raju !!! Quote
shiina Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 edek napisal (a) "Homerku mam nadzieję, że uda się ciebie wydostać z raju !!!" no wlasnie...chyba zostal tu zapomniany Homerek. Dziewczyny- prosze, skoncze juz te klotnie, to nie ma sensu, kazda z was wie swoje, a prawda na pewno jest po srodku :) Zakopcie topory wojenne i wroccie do psow, do pomocy im. Przeciez o to tu chodzi, by pomagac!!! Quote
kasiek. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Homerku nic tu nie pisze ,ale nie zapomnialam ,myślę i czuwam ,bo tyle tylko mogę... a Homerku wiesz ,ze twój kompan z garażu ,odebrany z tego raju ...Misio juz za TM [*] ..:( ciekawe jak ty sie czujesz..szkoda ,ze nic o tym nie wiemy..................................... Quote
malizna78 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ja też pamietam cały czas Zima zacznie dopiero niebawem wychodzić z tych psiaków, które tam zostały:( Ciekawe, ile czasu zyłby jeszcze tam Misiu? Podobno strasznie cierpiał:( Quote
kasiek. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Jest tu gdzieś na watku ostatni wpis opisujący stan zdrowia Homerka ? która strona ? Czyj ty psiaku jesteś ,no czyj ...wie ktoś ................ Quote
anula42 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Homerek ma się dobrze. Moderacja: Szamanka Edited March 13, 2012 by Szamanka Quote
shiina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ....i po co tak dosadnie??? wszystko mozna powiedziec kulturalnie.... A tak a pro pos- prosimy o aktualne zdjecia i aktualny opis weta. Quote
edek Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Anula czy mogłabyś napisać, gdzie Homer przebywa i dlaczego nie chciałaś wyadoptować go do domu stałego, gdzie miał by własnego człowieka, dom i odpowiednią opiekę. Nie uważasz, ze to było samolubne z Twojej strony ? Edited March 13, 2012 by Szamanka Quote
anula42 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 jakoś się nazbierało na wątku cioteczek....nagle..oprócz tych co zwykle kochane ;)dziewczyny;) Quote
anula42 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 :multi:Homerek ma jak najlepszą opiekę pod słońcem- gwarantuję wam:multi: Quote
anula42 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dziewczynko, powtarzasz się...przedtem nie interesowałaś się tym pieskiem ale skoro masz takie chęci to proszę..jak masz warunki poproszę zdjęcie, jak wygląda sypialnia od Homerka, budka (ocieplana ), miska podgrzewana...itd bo inaczej zapomnij.... Quote
edek Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 anula42 napisał(a):dziewczynko, powtarzasz się...przedtem nie interesowałaś się tym pieskiem ale skoro masz takie chęci to proszę..jak masz warunki poproszę zdjęcie, jak wygląda sypialnia od Homerka, budka (ocieplana ), miska podgrzewana...itd bo inaczej zapomnij.... A możesz odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego nie zareagowałaś jak znalazł się chętny domek dla Homerka. Przecież mogłaś poprosić o telefon, porozmawiać z tą Panią przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Nic nie stało na przeszkodzie….. Quote
Recommended Posts