Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Danko droga :) Homiś okrąglutki i zadziorny. Jak wyczuje, że noszę gary z parującym jedzeniem, to idzie jako moja trzecia noga. Cud, że nie zaliczyłam jakiegoś fikoła, bo już tyle razy slalomem pomiędzy kolanami mi przeszedł ;)

Posted

Wielkie dzięki! Wam też życzę wszystkiego najpiękniejszego w nowym roku.
Homer przechrapał głośno pierwsze głośne salwy noworoczne. Obudził się dopiero, kiedy strasznie walili, a ja uspokajałam strachulce. Biegał biedak tu i tam, bo przecież noc jest, a tu jakieś ruchy niezidentyfikowane. Zaprowadziłam go do sypialki, a tam już Daszka, Misiek, Gromiś i Sako ;) W piątkę raźniej i cieplej.

Posted

[quote name='anula42']żadna cioteczka nie wpadła z życzeniami dla Homisia???:placz:
Wpadła.....:multi::multi:

[quote name='danka4u1']
[FONT=Century Gothic]Niech ten Nowy Rok będzie szczęśliwy dla wszystkich - dla Was, kochani i dla naszych zwierzaczków. Wszystkiego tylko najlepszego.:loveu:[/FONT]
Wpadła i ponawia życzenia noworoczne:loveu:

Posted

Homiś ma się dobrze. Sam już wchodzi do sypialni, albo stoi pod drwiami, a rano wcale nie chce wychodzić z materaca ;) Najgorsze jest tylko to, że wszystko mam w środku zasikane. Daszka, kiedy nie trzyma, idzie na środek, Misiek też leje pod siebie na środku pomieszczenia, a Homiś - nie wiem i nawet go nie posądzam, bo przecież zdrowy jest.

Posted

boroczek(to po śląsku biedny:placz:)ale tylko w sensie tego że niestety ułomność jest bardzo ludzka i psia ale najważniejsze że ma obok siebie KOGOŚ kto o niego zadba i nie brzydzi sie jego kupami- dziekuje bardzo Diano za opieke nad nim i innymi staruszkami

Posted

Kupy to moja codzienność 8) Jestem specjalistką od obcowania z psimi odchodami. Niestety...rano, kiedy otwieram psią sypialnię, to uderza zazwyczaj smrodek moczu i kup. Czasem rozdeptanych i poroznoszonych. Homiś siku zrobi po bożemu, ale kupy juz prawdopodobnie nie czuje, jak spora część staruszków. Aron słodko śpi, a tu kloc sobie wychodzi, Sako szczeknie i kupa już wystaje, inny znów je, a tu drugą stroną wychodzą produkty przemiany materii. Sprzątam, wietrzę, palę kadzidła, żeby smrody zneutralizować, ale sterylnej czystości nie da się niestety zachować.