Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

docha napisał(a):
Anula, do Homera to ja zawsze zaglądam i również jestem z nim choć wirtualnie, jednak ostatnio martwię się bardzo o Ząbala, czy przetrwa zimę.

I do Homerka zaglądam cichaczem i martwi mnie Ząbal:shake: Pocieszająca jest świadomość, że oba psiaki mają swoją Czarodziejkę i Ciebie Anula, która o nie dbasz i nie tylko wirtualnie.

Posted

i Homerek i Ząbalek to są takie psiaki które na przekór złemu(kiedyś) losowi bedą jeszcze długo żyły- a wszystko to dzięki temu że miały takie szczęście trafić na WAS dziewczyny i na Czarodziejkę i dzieki wam za to...

Posted

Homiś nocki spędza już w sypialni w pontoniku od Anuli wyłożonym kocykami i przydziałową poduszką ;) Nawet się nie buntuje przy wprowadzaniu i zawsze wybiera swój pontonik. Ania i Klaiber widziała jak słodko w nim wygląda.

Posted

nie wiem bardzo- mój Murzynek po odejściu Saby przez dłuższy okres czasu nie chciał jeść i myślałam że pójdzie za nią, nie doceniamy zwierząt- one bardziej potrafią kochać....

Posted

ja też tak myślę, chociaż chyba Homerek tak bardzo nie przywykł do Ząbala, on jest taki sobie indywidualista. Bardziej mi będzie brakować tej strony opiekuńczej od Ząbala do Homerka.

Posted

a ja też nie kierowałam do nikogo osobiście żadnych sugestii broń Boże!!tylko chciałam powiedzieć że ONE bardziej niz nam się wydaje przeżywają to co im się wydarza..(ale się napisałam:evil_lol:

• 2 weeks later...