anula42 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zamówiłam dzisiaj takie trzy pontoniki do spania - jeden dla Homerka a resztę jak komu sie spodoba ( kto pierwszy do spania ten lepszy):sleep2:więc może Kasetka i Donek się załapią.... Quote
docha Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 anula, jeśli możesz podaj mi link na te pontoniki Quote
chi23 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Anulo, dogadzasz futrzakom na odległość;) Quote
edek Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='chi23']Anulo, dogadzasz futrzakom na odległość;)[/QUOTE] Tak Homerek ma fajną Pańcie :) Quote
Czarodziejka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Anulo, bardzo dziękuję za wspaniałe pontoniki, które otrzymałam w piątek!!! Na jednym śpi Daszka, drugi jest w psim obiegu i bardzo lubi go Kasetka i Reksio, a trzeci jest w psiej sypialni i korzysta z niegą Ząbal ;) Homer nie zagustował ani w pontonie, ani nawet w posłanku i ma swój grajdoł pod dębem. Futro ma syberyjskie, apetyt też i wygląda z tymi niebieskimi ślepkami jak rasowy husky ;) Rozszczekany i kochany przylepek. Quote
anula42 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 niech pontoniki służą na zdrowie pieskom- a Homerek widocznie preferuje spanie pod chmurką Quote
Czarodziejka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dzisiejszy Homer sfotografowany przez APSĘ;) Zdjęcie, jak do legitymacji partyjnej :D Quote
anula42 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ale grubasek się zrobił- on naprawdę wygląda jak husky, moja mordeczka kochana Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Homerek piękny psiak :) Kochana mordeczka :) Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No to chłopczykowi apetyt dopisuje :) wygląda wspaniale :) Quote
anula42 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 aż trudno uwierzyć że to jest ten sam psiak:-o Quote
Beatkaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Odmiana niesamowita..jak tak się porówna zdjęcia- pięknie :):):) Quote
Czarodziejka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Aż nie wierzę, że to ten sam pies! Nawet uszy inaczej stoją, tylko oczy te same. Quote
Syla Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Odwiedzam Homerka po raz pierwszy, choć, z pewnością nie ostatni.Kocham stare śleputki.Asia robi piękne zdjęcia.Jak widzę, anula42, to moja sąsiadeczka, zza miedzy. Quote
Cantadorra Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Tak, tak, Homerek zdecydowanie się zaokrąglił. Jeśli chodzi o apetyty, to u Czarodziejki rosną psom, a nie spadają :) Co widać porównując oba zdjęcia. Fajny ten Homerek, ma ciekawe pyszczydło :) Quote
danka4u1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Syla napisał(a):Odwiedzam Homerka po raz pierwszy, choć, z pewnością nie ostatni.Kocham stare śleputki.Asia robi piękne zdjęcia.Jak widzę, anula42, to moja sąsiadeczka, zza miedzy. Tez bywam od początku u Homerka i pozdrawiam jego wspaniałą Panią. Cieszę się, ze biedaczyna schronowa ma tyle miłosci i starań na swoje ostatnie lata. Anula to Twoja sasiadka zza miedzy, a moja jeszcze bliżej.. Quote
Czarodziejka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Rano zastałam Homerka z opuchniętym obustronnie pyskiem. Obejrzałam zęby, bo zazwyczaj stan zapalny przyzębia tak sie objawia, ale w pysku czysto. Wetka powiedziała, że najprawdopodobniej gdzieś tworzy się ropień i dobrze byłoby go prześwietlić, tylko, że dziś sobota i nie ma jak. Ropień może w każdej chwili pęknąć i albo pójdzie z pyska, albo zrobi się przetoka, dlatego lekarka poradziła podawać antybiotyk. Homerek ochoczo zjadł kanapkę z tabletką. Bólu na pewno nie odczuwa, więc nie ma potrzeby podawać zastrzyków przeciwbólowych. Quote
Cantadorra Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No to pechowo się przytrafiło Homerkowi. Ale antybiotyki rozgonią stan zapalny i wtedy będzie się można zabierać za usuwanie... Chyba, nie znam się właściwie. Quote
Martika&Aischa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Trzymamy kciuki za zdrówko Homerka.... Quote
bela51 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Biedne te dziadki i ich stare zębiska. Wiem cos o tym, bo moja Janka mimo, ze ma dopiero 8 lat corocznie przechodzi zabiegi stomatologiczne i straciła juz 2 zęby. Chyba to takie sklonnosci osobnicze, po moje poprzednie psy do późnej starosci nie miały problemow z uzębieniem. Trzymaj sie Homerku. Quote
Recommended Posts