Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Homerek chyba troszkę widzi na jedno oko. Jakoś bokiem - na lewe. Dziś z pięknie umalowanymi pazurkami trzymałam proszę ja was usyfiały kabel od betoniarki siedząc pod nią z latarką. Robotnik coś tam majstrował, bo jakiś problem, a przy mnie wtulony Homerek z zimnym nochalkiem. Tak ufnie przy mnie stał. Kochane wierne psisko. I tak patrząc w jego ślepka zauważyłam, że bielmo z lewego chyba nieco się zmniejsza.
Homer chodzi za nami podklejony do nogi i nawet biegać się nauczył w ten sposób. Nabyłam dla wszystkich staruszków wzmacniający preparat Dolfos Senior. Każdemu dodaję po 2 piguły do kolacji. Niech sobie chrupią na zdrowie ;)

Posted

Homerek śpi pod dębem, a Ząbalek w słońcu na trawie ;) Tulą się czasem, ale szanują momenty osobności. Homer nie pozwala Ząbalowi zaglądać do swojego garnka z jedzonkiem. Potrafi ryknąć i obnażyć ząb. Ząbal natomiast szlachetnie ustępuje, kiedy Homerek okazuje zainteresowanie jego przydziałem. Apetyty mają obaj dobre. Homerek jest kochany, chomiczek nasz słodki. Idzie ufnie się przytulić, czasem nie trafi z łebkiem, ale go przyciągnę i już pyszczek szczęśliwy wtulony.

Posted

podczytuje was czasem tutaj i zagladam na fotki jak sie pycholek zmienil z wylinalego zagubionego psiaka w szzcesliwego wlochacza:) az sie glupia poryczalam.. obiecałam mu jak go odwozilam do hoteliku, ze go odwiedze i cholera meczy mnie to bo nie mam jak- troche za daleko .. ale moze ktos kiedys sie bedzie wybieral to sie zabiore

Posted

A nasz chomik 8) pakuje zapasy w siebie na zimę. Krągły się zrobił i zaczepny. Awanturuje się pod drzwiami, żeby mu coś na ząb podać, bo głód doskwiera ;) Wynosimy różności, klepiemy boczki, masujemy uszy i przytulamy.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Wynosimy różności, klepiemy boczki, masujemy uszy i przytulamy.

ja też bym tak chciała .... zęby mi ktoś poklepał boczki i wymasował co nie co ;)

• 2 weeks later...