Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Ten, kogo nazwałaś nieopatrznie kurduplem jest proszę ja ciebie najważniejszą osobą w stadzie! To Ojciec Dyrektor całego przedsięwzięcia ;)

ooo! to Te układy również przekładają się na świat zwierząt? ;) hm...to dobrze rokuje :)

no, dobra już wszystko rozumiem, skąd miałam wiedzieć, że macie u siebie taką hierarchię- szacuneczek dla Ojca Dyrektora!

Posted

Wczoraj było troszkę słonka i były też kostki do obgryzania :) Dziś w krótkiej chwilce pomiędzy ulewami wyczesałam stadko. Homer też się załapał, mimo iż nic z niego nie zczesałam. Ułożyliśmy tylko fryzurkę i podrapaliśmy po grzbiecie. Pięknie chodzi przy nodze, wyłapuje wibracje i doskonale mnie wyczuwa nawet z dalszej odległości. Bardzo dobrze wyczuwa też teren i swobodnie sobie już BIEGA. Kochane stare słoneczko.

Posted

Hera z Rafim i reszta moczyli się w naszym dzikim oczku wodnym, ale niestety wyschło i została półmetrowej głębokości zamulona spora kałurza. Teraz tam się świnią. Hera ma taki zwyczaj, że lubi sobie podejść do garów z wodą pitną i włożyć tam łapę. I tak trzyma, albo sobie chlapie i woda zamienia się w błoto. A w upały pić się wszystkim chce, więc pod kranem stoi gar i wielka kąpielowa micha, a wanienka do zabawy, żeby odciągnąć Herci uwagę. I na prawdę świetnie się sprawdza, zwłaszcza, kiedy moja Julka z nią szaleje ;)

Posted

Takich wiadomości zawsze na zakończenie dnia na dogo życzylibyśmy sobie. Dziękujemy Czarodziejko.
Homerek odżył u Ciebie. Jeszcze trochę i zacznie odwzajemniać amory Ząbalka.

Posted

docha napisał(a):
czy przyjaźń między staruszkami trwa nadal?

To chyba miłość i to raczej jednostronna i nieodwzajemniona ze strony Homerka z przyczyn subiektywnych- wzrok, słuch, ale pewnie czuje, że jest przy nim wielbiciel, tej samej wprawdzie płci, ale jak stwierdziła słusznie Czarodziejka: Jest dla kogo żyć.

Posted

Anulo!!!!Dziękujemy za paczuszkę ze smakołykami. Szczęka mi opadła - tyle dobroci i bucik ze skóry do gryzienia! :) Pieskom smakowało, ale daję po jednym plasterku, żeby ich nie psuć ;) Homerek uwielbia takie smakołyki.
Dziękujemy jeszcze raz!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Żyje sobie Homerek spokojnie. Wczoraj rozdałam ostatnie smakołyki od Kocurka i Anuli42. Homer czekał w grupce na swoją porcję i nasłuchiwał, czy sprawiedliwie dzielę ;) Kochany ślepaczek już się tutaj tak świetnie orientuje i tak bezpiecznie czuje, że zdarza mu się wytarmosić czyjeś futro, kiedy nieopacznie zbliży się do jego osobistego pełnego gara. Oczywiście niegroźnie, tylko tak, żeby zaznaczyć, że tu się posila 100%owy pies, a nie kaleka niezdara.