anula42 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jak się cieszzę że wreszcie sie otworzył!!!dziś zamówiłam troche smakołyków dla kochanych mordeczek - mam nadzieje że bedą im wszystkim smakować Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Anula, cokolwiek to będzie, to będzie smakować ;) Quote
docha Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 edek napisał(a): Jak będziesz robiła ten bazarek na leki dla staruszków to wklejaj link na wątek, TZ za zakupy na dogo mnie nie podlicza tak skrupulatnie :) dziewczyny na ząbalowym wątku organizują ogólny bazarek na leki dla staruszków od czarodziejki,zbierają fanty na ten cel do przyszłego tygodnia Quote
rencia42 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 I ja się spłakałam ze śmiechu czytając o ostatniej akcji Homerka i reakcji Zabalka.Super. Quote
anula42 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Homerku, odwzajemnij chociaż troszke uczucia Ząbalka bo chlopak sie jeszcze obrazi Quote
docha Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 tak mi się wydawało, że jest tam trój-łapek i Daszeńka się załapała :loveu: , jeszcze jakiś kurdupelek ;) ale chyba w gościnie. Śliczne zdjęcia Aniu. Quote
Czarodziejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Przepraszam, jaki kurdupelek w gościnie??? Quote
danka4u1 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak pięknie mają psinki u Ciebie, Czarodziejko. Anula, kiedy jedziesz odwiedzic Homera????? Chcę mu dać buziaka, a przed Czarodziejką nisko się pokłonić - chociaż nie lubi tego- za to wszystko, co robi dla zapomnianych, niechcianych, bezdomnych i starutkich .. Pod koniec sierpnia planuję tez odwiedziny u swoich w Częstochowie, tylko ciągle jakieś terminy niecierpiące zwłoki przeszkadzają nam w tym.. Quote
anula42 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ale kurdupelka na zdjęciach tam nie było-chyba ze mowisz o Dyrektorze:mad: w takim razie miej się na baczności:razz: Quote
anula42 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a tak na serio- chciałam więcej zdjeć ale po prostu nie dało rady- za mało czasu , za mało gęby do wylizania, za mało rąk do przytulania ale polecam-coś wspaniałego, nic tylko wracać do tego miejsca... Quote
docha Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Czarodziejka napisał(a):Przepraszam, jaki kurdupelek w gościnie??? tak czułam, że wsadzę kij w mrowisko ;), usprawiedliwię się tylko tym, że określenie miało być pieszczotliwe, nic nie mam do Dyrektorów-Kurdupelków, a wręcz do Dyrektorów mam zawsze wielką sympatię, sama posiadam wyrośniętego kurdupelka;) /matko! ależ ja się pogrążam... Quote
Recommended Posts