_Aga_ Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Możemy popytać u Czarodziejki, ale nie zapominajmy, że nie mamy deklaracji na Homera.. Utrzymuje go w hotelu anula i za to jesteśmy wdzięczni, na pewno ma tam lepiej niż w schronisku, ale to jeszcze nie TO.. On potrzebuje domku.. Trzebaby ewentualnie spytać anulę, czy nadal będzie opłacać hotelik, jeśli Homera przeniesiemy do Czarodziejki na przykład.. I czy jest sens go przenosić.. Może jednak anula zabierze go do siebie? Quote
chi23 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Może niech się wypowie Anula? Mamy z nią jakiś kontakt? Quote
Trisza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pytanie.Czy Homer w ogóle chodzi na spacery,czy siedzi w boksie w hotelu?Czy ma podawany preparat na stawy?I czy Anula decyduje się GO zabrać... Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zacytuję Triszę: [quote name='Trisza']Pytanie.Czy Homer w ogóle chodzi na spacery,czy siedzi w boksie w hotelu?Czy ma podawany preparat na stawy?I czy Anula decyduje się GO zabrać...[/QUOTE] Quote
azalia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Anula pisała,że na stawy dopiero mu kupi preparat,a o reszcie niech się sama wypowie. Quote
Trisza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 O ile pamiętam Homer jest już około 2 miesięcy w hotelu i preparat winien dostawać od samego początku.Od ledwo staje na tylnych łapach...I Anula mam nadzieję podejmie decyzję, co dalej nim.To nie jest młody psiak, to staruszek, który wymaga solidnej opieki zarówno terapeutycznej( pies po przejściach) jak i przede wszystkim weterynaryjnej. Quote
efra Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Trisza']Pytanie.Czy Homer w ogóle chodzi na spacery,czy siedzi w boksie w hotelu?Czy ma podawany preparat na stawy?I czy Anula decyduje się GO zabrać...[/QUOTE]Trisza, na jakie spacery? siedzi biedak w betonowym boksie i czeka -tylko na co?prawdy się nie dowiesz bo tm nie jestes.może czsami wyjdzie na wybieg. On naprawde potrzebuje pomocy i OPIEKI!!!!!!! a w hoteliku nie maja czasu tylko nim się opiekowac.Może pozbieramy deklaracje na DT u Czarodziejki? Quote
Trisza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Nadal podnoszę temat Homera?Anula czy wysłalas ten lek na stawy, czy mamy taki zakupić,jeżeli nie dotarł do Przebieczan?>I pytanie?Czy wsrod takiej ilosci psiaków będzie ten lek dostawal.Przeciez trzeba cos z nim postanowić...Nie moze siedziec w betonowym boksie... Quote
Fufurek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ja się już zgubiłam w wątku Homera. Długo tutaj nie zaglądałam, a wydawało mi się, że on jest już u Anuli. A widzę, że jeszcze nie dotarł tak? To w końcu gdzie jest Homerek w hotelu, w schronisku? Quote
chi23 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Szkoda żeby tam siedział, może znajdźmy domowy DT i zapytajmy Anuli czy mogłaby opłacać pobyt Homera nadal? Jakiś niedrogi w miarę możliwości ale z domowymi warunkami.. Quote
Trisza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Anulo..co dalej z Homerkiem...Czy mamy zbierać na niego nowe deklaracje i szukać mu domowych warunków z pełnym leczeniem>?Daj znać... Quote
edek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jeżeli Anula nadal nie może wziąć Homerka, to hotelik u Czarodziejki byłby super rozwiązaniem. Quote
danka4u1 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nie wiem, co napisać....:shake: :shake: zaglądam na wątek z nadzieją, ze los Homerka będzie zdecydowany tak, by pies ostatnie może swoje lata- ????- przeżył, mając opiekę człowieka i pomoc w swoich dolegliwościach... Jest bezpieczny, bo poza schronem - to fakt i za to pięknie Anuli dziękujemy:loveu:, ale w przypadku tak starego, chorego i zmęczonego życiem psa, to za mało...dlatego czas podjąc decyzję... Quote
Trisza Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czas podjąć decyzję.Nie będę wdawać się w dyskusje, gdzie ma lepiej.Zatem należy poczekać na Anulę i Ona musi podjąć decyzję w sprawie Homerka.Stary, niewidomy pies z chorymi stawami nie może siedzieć w boksie...Musi systematycznie brać lek na swoje dolegliwości, być głaskanym i po prostu kochanym..Anulo co robić?... Quote
anula42 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 witajcie- przepraszam że nie pisałam ale już wszystko ustaliłam- zabieram Homerka w piatek albo w sobotę i wiozę go do Czarodziejki i będę mu dalej opłacać hotelik - na pewno bedzie mu tam dobrze Quote
Trisza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jupi!!!!Anula gdyby trzeba było wspomóc finansowo, możemy pozbierać deklaracje. Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 anula42 napisał(a):witajcie- przepraszam że nie pisałam ale już wszystko ustaliłam- zabieram Homerka w piatek albo w sobotę i wiozę go do Czarodziejki i będę mu dalej opłacać hotelik - na pewno bedzie mu tam dobrze Gdzie jest hotelik Czarodziejki? Pisałaś do niej Anula, czy ma miejsce? Tak byłoby najlepiej dla Homerka, bo to stary i sterany życiem pies..... Quote
anula42 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 dzięki- jak na razie dam radę, ja też się cieszę że Homerek jedzie do Czarodziejki, wczoraj z nią rozmawiałam i jest miejsce dla niego Quote
edek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Super informacja :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:, Anulo jak będziesz potrzebowała wsparcia finansowego to pisz, będziemy starać się pomóc Ci :cool3:. Czy zakupiłaś już Altroflex dla niego na stawy ????? Kupiłam dla psa moich rodziców też staruszek ma już na karku 14 lat i zaczął chodzić tak jak pisała to efra jakby wszystko go bolała i już widać poprawę polecam :p Czekamy na fotki :) Quote
anula42 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jak pojadę to kupię mu co trzeba- przecież muszę mu zrobić "wyprawkę" na nową drogę życia Quote
edek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 anula42 napisał(a):jak pojadę to kupię mu co trzeba- przecież muszę mu zrobić "wyprawkę" na nową drogę życia Tylko nie zapomnij o wygłaskaniu go od Nas i zrobieniu fotek :) Quote
danka4u1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 docha napisał(a):Homer dojechał do czarodziejki? Homer jedzie w sobotę. Quote
Recommended Posts