Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

Posted

Możemy popytać u Czarodziejki, ale nie zapominajmy, że nie mamy deklaracji na Homera..

Utrzymuje go w hotelu anula i za to jesteśmy wdzięczni, na pewno ma tam lepiej niż w schronisku, ale to jeszcze nie TO.. On potrzebuje domku.. Trzebaby ewentualnie spytać anulę, czy nadal będzie opłacać hotelik, jeśli Homera przeniesiemy do Czarodziejki na przykład.. I czy jest sens go przenosić.. Może jednak anula zabierze go do siebie?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytanie.Czy Homer w ogóle chodzi na spacery,czy siedzi w boksie w hotelu?Czy ma podawany preparat na stawy?I czy Anula decyduje się GO zabrać...

Posted

Zacytuję Triszę:
[quote name='Trisza']Pytanie.Czy Homer w ogóle chodzi na spacery,czy siedzi w boksie w hotelu?Czy ma podawany preparat na stawy?I czy Anula decyduje się GO zabrać...[/QUOTE]

Posted

O ile pamiętam Homer jest już około 2 miesięcy w hotelu i preparat winien dostawać od samego początku.Od ledwo staje na tylnych łapach...I Anula mam nadzieję podejmie decyzję, co dalej nim.To nie jest młody psiak, to staruszek, który wymaga solidnej opieki zarówno terapeutycznej( pies po przejściach) jak i przede wszystkim weterynaryjnej.

Posted

[quote name='Trisza']Pytanie.Czy Homer w ogóle chodzi na spacery,czy siedzi w boksie w hotelu?Czy ma podawany preparat na stawy?I czy Anula decyduje się GO zabrać...[/QUOTE]Trisza, na jakie spacery? siedzi biedak w betonowym boksie i czeka -tylko na co?prawdy się nie dowiesz bo tm nie jestes.może czsami wyjdzie na wybieg. On naprawde potrzebuje pomocy i OPIEKI!!!!!!! a w hoteliku nie maja czasu tylko nim się opiekowac.Może pozbieramy deklaracje na DT u Czarodziejki?

Posted

Nadal podnoszę temat Homera?Anula czy wysłalas ten lek na stawy, czy mamy taki zakupić,jeżeli nie dotarł do Przebieczan?>I pytanie?Czy wsrod takiej ilosci psiaków będzie ten lek dostawal.Przeciez trzeba cos z nim postanowić...Nie moze siedziec w betonowym boksie...

Posted

Ja się już zgubiłam w wątku Homera. Długo tutaj nie zaglądałam, a wydawało mi się, że on jest już u Anuli. A widzę, że jeszcze nie dotarł tak? To w końcu gdzie jest Homerek w hotelu, w schronisku?

Posted

Szkoda żeby tam siedział, może znajdźmy domowy DT i zapytajmy Anuli czy mogłaby opłacać pobyt Homera nadal? Jakiś niedrogi w miarę możliwości ale z domowymi warunkami..

Posted

Nie wiem, co napisać....:shake: :shake: zaglądam na wątek z nadzieją, ze los Homerka będzie zdecydowany tak, by pies ostatnie może swoje lata- ????- przeżył, mając opiekę człowieka i pomoc w swoich dolegliwościach...
Jest bezpieczny, bo poza schronem - to fakt i za to pięknie Anuli dziękujemy:loveu:, ale w przypadku tak starego, chorego i zmęczonego życiem psa, to za mało...dlatego czas podjąc decyzję...

Posted

Czas podjąć decyzję.Nie będę wdawać się w dyskusje, gdzie ma lepiej.Zatem należy poczekać na Anulę i Ona musi podjąć decyzję w sprawie Homerka.Stary, niewidomy pies z chorymi stawami nie może siedzieć w boksie...Musi systematycznie brać lek na swoje dolegliwości, być głaskanym i po prostu kochanym..Anulo co robić?...

Posted

witajcie- przepraszam że nie pisałam ale już wszystko ustaliłam- zabieram Homerka w piatek albo w sobotę i wiozę go do Czarodziejki i będę mu dalej opłacać hotelik - na pewno bedzie mu tam dobrze

Posted

anula42 napisał(a):
witajcie- przepraszam że nie pisałam ale już wszystko ustaliłam- zabieram Homerka w piatek albo w sobotę i wiozę go do Czarodziejki i będę mu dalej opłacać hotelik - na pewno bedzie mu tam dobrze

Gdzie jest hotelik Czarodziejki? Pisałaś do niej Anula, czy ma miejsce?
Tak byłoby najlepiej dla Homerka, bo to stary i sterany życiem pies.....

Posted

Super informacja :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:, Anulo jak będziesz potrzebowała wsparcia finansowego to pisz, będziemy starać się pomóc Ci :cool3:. Czy zakupiłaś już Altroflex dla niego na stawy ????? Kupiłam dla psa moich rodziców też staruszek ma już na karku 14 lat i zaczął chodzić tak jak pisała to efra jakby wszystko go bolała i już widać poprawę polecam :p Czekamy na fotki :)

Posted

anula42 napisał(a):
jak pojadę to kupię mu co trzeba- przecież muszę mu zrobić "wyprawkę" na nową drogę życia

Tylko nie zapomnij o wygłaskaniu go od Nas i zrobieniu fotek :)