edek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Anulo jak tam Homerek sie czuje, wiesz coś ???? Cioteczki chciałabym Was zaprosić na wątek 7 miesięcznej suni, która zbiera na hotelik. Została przerzucona przez płot do kobiety , która ma już za duże stadko i nie radzi sobie ze wszystkimi kotami i psami. Sunia zmarnieje tam, ma szansę na inne życie. Błagam pomóżcie, bez deklaracji zostanie tam, szkoda takiego szczeniaczka. http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT! Quote
chi23 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Myślałam że jak wrócę Homerek będzie już w nowym domu;) Miał jechać w połowie maja..?:hmmmm: W takim razie nadal czekamy;) Quote
_Aga_ Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 No właśnie ostatnio myślałam, co z Homerem?? Kiedy jedzie do Ciebie Anulo?? Quote
edek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Anulo czy Homerek juz u Ciebie ???? bo my nic nie wiemy ??? Quote
anula42 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 witajcie- przepraszam że nie pisałam tak długo- Homerek jest jeszcze w hoteliku, ponieważ u mnie na działkach ostatnio przydarzyło sie cos strasznego - pewnej pani wymordowano pieski i chciałam zobaczyć jak to się wszystko wyklaruje, nie chciałam zeby Homerkowi przytrafiło sie cos podobnego...hotelik ma opłacony i nie musicie się martwić, jestem w kontakcie telefonicznym, ma się ogólnie dobrze Quote
Trisza Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 No to pięknie...A jak podobny los spotka Homerka?Ja od początku pisałam,że mam obawy co do trzymania psa, tym bardziej niewidomego samego na działce..... Quote
edek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 to co robimy dalej ???? ale bydlaki :(. Trisza koło moich rodziców jakis czas temu między blokami ktoś porozrzucał mięso z trutką, koty poumierały i psy które łaziły bez smyczy. Niestety to moze zdarzyć się wszędzie. Takie społeczeństwo :( Quote
chi23 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 To jest jakieś chore.. Mordować zwierzęta - mnie się to w głowie nie mieści. A najgorsze jest to że tacy ludzie zazwyczaj są oceniani jako "niska szkodliwość społeczna":shake: No nic, czekamy na wyjaśnienie, Quote
efra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Byliśmy dzisiaj u Homera, ale biedna ta psina, zero życia w nim, chodzi jakby go wszystko bolało, szkoda że nie ma żadnych tabletek na te stawy. Quote
edek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 efra dziękujemy za fotkę. Czyż mi się wydaje, czy sierść zaczęła mu błyszczeć :) Quote
edek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Mi się też wydawało, ze na stawy warto byłoby mu coś kupić jednak ma swój wiek. Niby weterynarz i Panie z hotelu mówili, ze to wynika z wieku, ale może jednak warto spróbować mu coś podawać ??? Quote
efra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Sierśc jest lepsza, ale w nim nie ma życia z drugiej strony to dobrze ,że jest tutaj a nie w tym azylu Quote
edek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 No i przytył :) Anulo może jednak poprosisz Panie o kupienie czegoś na te stawy może ten Arthroflex ( w razie czego przeliczę się może sie dorzucę ??) Quote
edek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 efra napisał(a):Zeby mu podać to musi go wet zobaczyć No był u weta i powiedział, ze to przez wiek i dotychczasowe życie. Ale wiem, ze ten Arthroflex można spokojnie dać bez konsultacji mozna go kupić w sklepie zoologicznym jest zalecany do podawania zapobiegawczo u starszych psów. Jest odżywką. Quote
_Aga_ Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Kurcze, biedaczek.... Niedobrze, że taki "bez życia", jak to efra określiła.... Quote
azalia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Żeby się chociaż biedaczek zdążył nacieszyć tym domkiek u Anuli,a na stawy to kojarze,że Anula zleciła zakupienie czegoś,szkoda żeby tak cierpiał. Quote
edek Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 anulo masz może jakieś nowinki o Homerku ????? Kochani chciałabym Was jeszcze zaprosić na wątek Irmy, koleżanki Homera z hoteliku. Zbieramy na sterylizację. Każda złotówka mile widziana. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc : http://www.dogomania.pl/threads/193050-BITA-i-GŁODZONA-SUNIA-ZBIERA-na-HOTELIK-!!!!!!!! Quote
danka4u1 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 chi23 napisał(a):Wiadomo już coś? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
azalia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jak się miewa Homerek?Czy dostaje coś na stawy?Jak on tak chodzi,jakby go wszystko bolało to oprócz artroflexu potrzebuje leków niesteroidowych,przeciwzapalnych i jednocześnie przeciwbólowych.Czy dostaje jakieś leki?Anula,kiedy go zabierasz,on swojego człowieka do kochania potrzebuje. Quote
Recommended Posts