Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie- ostatnio padł mi komputer a nie zapisałam sobie numeru telefonu do pań z hoteliku, próbowałam dziś ale nik na razie nie odebrał, jak tylko będę coś wiedziała zaraz napiszę

Posted

rozmawiałam dzis z Pania z hoteliku- Homerek ma się dobrze, najgorsze były pierwsze dwa dni (prawdopodobnie wywołane stresem związanym ze zmiana miejsca) biegunka minęła, otworzył się, jest juz bardziej kontaktowy- obejrzał go lekarz i stwierdził że jego dolegliwości ruchowe wynikają raczej z podeszłego wieku i na pewno z warunków w jakich spedził swoje dotychczasow życie- miejmy nadzieję że teraz już bedzie coraz lepiej:lol:

Posted

A ja wyjeżdżam akurat w połowie maja i nie dowiem się jak tam Homer w nowym miejscu.. chyba że uda mi się dorwać do jakiegoś komputera na wyjeździe;)

edit: czy te pieniążki z deklaracji homerowych idą na jakiegoś innego psa? Chciałabym zrobić przelew za maj a nie mam numeru konta i nie wiem na kogo wpłacam, proszę o info z nr konta na pw;)

Posted

Zostało jeszcze 50 zł z deklaracji Homerka po opłaceniu transportu. Osoby, które wpłaciły muszą zadecydować czy dopłacić je Anuli do hoteliku czy przejdą na innego pieska-utrzymujemy jeszcze Irvinka, Irmę i Badiego.Jak myslicie?

Posted

[quote name='Trisza']Zostało jeszcze 50 zł z deklaracji Homerka po opłaceniu transportu. Osoby, które wpłaciły muszą zadecydować czy dopłacić je Anuli do hoteliku czy przejdą na innego pieska-utrzymujemy jeszcze Irvinka, Irmę i Badiego.Jak myslicie?[/QUOTE]

Ja niewiele wpłaciłam na Homerka więc nie będę się wypowiadać

Posted

Anulo wydaje mi się, ze Homer może mieć problemy ze stawami, ma już swoje lata i też żył w złych warunkach do tej pory ( wg mnie buda i krótki łańcuch skoro spał w swoich odchodach ). Może zastanów się czy nie wart było by podawać mu Arthroflex, naszego psa postawiło to na nogi, można to kupić w sklepie zoologicznym.

Posted

Homer odżył w hoteliku, jak twierdzą opiekunki. To jeszcze pełen werwy piesek,który nie pozwała człowiekowi przejść obojętnie i głośno szczekając chce zwrócić na siebie uwagę. Bardzo polubił naszą Irminkę i chętnie przebywa w jej towarzystwie

Posted

hotelik juz opłaciłam - rozmawiałam dzis z Pania z hoteliku i powiedziałam że gdyby uważała za stosowne kupic mu jakieś odzywki to upoważaniam ja do tego - ona jest na miejscu i najlepiej wie czego mu potrzeba, a tak nawiasem mówiąc Homerek ma sie dobrze:multi:

Posted

Czekam na jakąś obszerną fotorelację;) Mam nadzieję że się pojawi bo chciałabym zobaczyć "odnowionego" Homerka;)Aha... Opróżniłam skrzynkę odbiorczą i znowu nie mam danych do przelewu..:(

Posted

witam - poproszę panią z hoteliku żeby przesłała mi jakieś zdjęcia Homerka to wtedy je wstawię:lol:tylko proszę podpowiedzcie mi jak to się robi bo jestem tu "zielona":placz:

Posted

[quote name='anula42']witam - poproszę panią z hoteliku żeby przesłała mi jakieś zdjęcia Homerka to wtedy je wstawię:lol:tylko proszę podpowiedzcie mi jak to się robi bo jestem tu "zielona":placz:[/QUOTE]

Ja też nie umiem wstawiać zdjęć :( poproszę o pomoc z jedną z cioteczek :)

Posted

[quote name='azalia']Cudownie,że Homerek ma się dobrze,ale coś na stawy ze względu na wiek powinien dostawać.[/QUOTE]

Też tak uważam, ma już swój wiek :(

Posted

Arthoflex czy coś takiego ktoś mówił;)

Chciałam zakomunikować że ta symboliczna dycha moja pójdzie na Kremcię - pieski które utrzymujecie z Homerkowego konta mają już mniej więcej dobrą sytuację a Kremcia jest w schronisku i to jeszcze chora..

Posted

[quote name='chi23']Arthoflex czy coś takiego ktoś mówił;)

Chciałam zakomunikować że ta symboliczna dycha moja pójdzie na Kremcię - pieski które utrzymujecie z Homerkowego konta mają już mniej więcej dobrą sytuację a Kremcia jest w schronisku i to jeszcze chora..[/QUOTE]

Ja pisałam o Arthoflexie i polecam :)