Trisza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Anulo my już takie wrażliwe z natury jesteśmy..:)) Quote
Trisza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Polku jesteś niczym dinozaur zatem,oczywiscie w pozytywnym znaczeniu słowa:).Gdzie takich można znaleźć?:cool1:Anulko będziemy zatem w kontakcie. Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Anulko,a zimą chyba sam na działce nie bedzie,śniegu nasypie. Quote
anula42 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 dziewczyny a jak z tym hotelikiem dla Homerka? czy juz może wiecie jaka to bedzie kwota? tak jak pisałam ja pokrywam koszty Quote
Ja i moje psy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 sluchajcie ja tak sobie mysle ze branie staruszka z krat do innych krat jest troche..niekoniecznie korzystne..ja juz slysze glosy z waszej strony, ale logicznie rzecz ujmujac.. to jest stary piesiorek i zabieranie go z miejsca, ktore zna od kogegi, ktory sie z nim zzyl i go broni i przewozenie go innego(szczegolnie, ze to NIEWIDOMY pies!) nie jest zbyt dobre.. ja rozumiem wasze dobre checi tylko czy to nie przyniesie wiecej szkody niz pozytku? Quote
edek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja nic nie wiem żeby miał kolegę w azylu, który go broni??? Z tego co widzę na zdjęciach to on najlepiej tam się nie czuje, mimo dłuższej sierści widać mu żebra. Po za tym z azylu może być wyadoptowany nie wiadomo gdzie i do kogo. Uważam, że każdy pies powinien mieć swojego człowieka, który go pogłaszcze i przytuli. A na pewno każdy stary pies zasługuje na to. On po prostu został porzucony przez właściciela bo stary ślepy i nieużyteczny. Nie wiem czy jesteś na wątku Badiego. Też stary i ślepy po zdjęciach widać, że jest szczęśliwy i uśmiechnięty. Marzę o tym, żeby Homera też takiego zobaczyć. Badi doskonale czuje się w nowym miejscu. Quote
Ja i moje psy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 bylam dzis w azylu i on w boksie jest z kolega .. ja nie twierdze, ze nie zasluguje .. a wyadoptowany raczej nie bedzie skoro do tej pory nie byl... ja pisze z perspektywy psychologicznej ujecia tematu.. to bedzie duzy stres.. hotelik znow sie przyzwyczai i co? kolejna zmiana miejsca...bo moze znajdzie sie tymczas..byłam na watku Badiego z reszta znamy sie osobicie:) Quote
azalia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 "Ja i moje psy" czytaj dokładnie wątek,Homerek w hoteliku będzie miesiąc,a potem zabiera go anula42 na zawsze do siebie,czyli nie będzie jak piszesz kolejnego tymczasu.Zgodzę się z Toba,że takie częste zmiany mogą nie być dobre.Tylko,że to będzie zmiana na lepsze,w hoteliku napewno będą lepsze warunki,wybieg,spacery,pogłaskania i lepsze jedzenie,a to bardzo duża różnica na korzyść hoteliku.Wiem,że raczej go nikt nie adoptuje,ale może zachoruje i przy tylu psach,tego nie zauważą,myślę że w jego wieku i stanie liczy się każdy ,lepszy dzień. Quote
bela51 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A pytaliscie, czy Czarodziejka ma miejsce dla Homera ? Dla staruszka tam byłoby najlepiej. Zadnych kojcow, krat, istny ONkowy raj. Tak wyglad stadko w wiosennym słoncu Quote
_Aga_ Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Ale super :) Nie wiem, ale chyba nikt nie pisał do Czarodziejki.... Quote
_Aga_ Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Ja i moje psy napisał(a):bylam dzis w azylu i on w boksie jest z kolega .. ja nie twierdze, ze nie zasluguje .. a wyadoptowany raczej nie bedzie skoro do tej pory nie byl... ja pisze z perspektywy psychologicznej ujecia tematu.. to bedzie duzy stres.. hotelik znow sie przyzwyczai i co? kolejna zmiana miejsca...bo moze znajdzie sie tymczas..byłam na watku Badiego z reszta znamy sie osobicie:) Skoro Smutek został zaadoptowany, to czemu nie Homer? Nie sądzę, żeby przywiązał się do miejsca w azylu. Jaki by nie był cudowny schron/azyl - żaden pies nie jest w nim szczęśliwy. Quote
azalia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Napiszcie do czarodziejki,tam jest czarodziejsko. Quote
chi23 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wczoraj nie miałam internetu:shake: Ja myślę że mimo tego że mógł się przywiązać powinno się go przenieść, wiem że sie powtarzam ale wystarczy spojrzeć na Badiego jak odżył i jaki jest szczęśliwy a za kratami siedział taki zmarnowany:shake: Quote
tisane Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 bela51 napisał(a):A pytaliscie, czy Czarodziejka ma miejsce dla Homera ? Dla staruszka tam byłoby najlepiej. Zadnych kojcow, krat, istny ONkowy raj. Tak wyglad stadko w wiosennym słoncu Fajnie to wyglada :) hehe stadko sie wylegiwuje ;) Quote
Ja i moje psy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ok ja nikomu na zle nie chce .. jesli bedzie mial dom na stale to super ja jestem za .. byc moze nie doczytalam tego " na stale" bo ja juz sie gubie powoli w tym wszystkim .. tak wiec czekam na dalszy rozwoj wydarzen .. Aguś subtelna aluzja, ale zostawmy to bo co kto mial powiedziec to powiedzial na spotkaniu:) Quote
_Aga_ Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 To nie była aluzja. Staram się wierzyć, że to prawda. Quote
anula42 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 więc dziewczyny -jaka decyzja? tak jak wczesniej pisałam opłacam dla Homerka tymczasowy pobyt w tym "Czarodziejkowie'- pieknie to wygląda... Quote
Trisza Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Na razie Efra ma dzwonić jutro do Przebieczan-miało zwolnić się miejsce.A ja nie mam namiarów na Czarodziejkę.Jeżeli ktoś może zapytać się czy są miejsca to jestem za.I wtedy będziemy mogli pomyśleć o transporcie.Kwota jak mniemam 360 zł? Quote
bela51 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Moge zapytac Czarodziejke o miejsca dla staruszka. On jechałby tylko na jakis czas ? Bo nie wiem o co pytac? Pisala do mnie Renata N, ale ma przepelnona skrzynke i nie moge odpisac. Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Belciu, ja już napisałam pw do Czarodziejki. Pisałam że na miesiąc. (mam nadzieję że dobrze doczytałam) :) Quote
Renata N Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Belciu, ja już napisałam pw do Czarodziejki. Pisałam że na miesiąc. (mam nadzieję że dobrze doczytałam) :) Dobrze doczytałaś, w planach jest miesiąc w hoteliku. Rozmawiałam z dziewczynami w Przebieczanach, tam na razie nie ma wolnych miejsc. Nie wiem gdzie jest domek Czarodziejki, czy to daleko? Quote
Recommended Posts