edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 No trzeba planować trzeba, ja też zawsze staram się mieć wolne jak wprowadzam nowego zwirzaczka do domku :) Quote
Fufurek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dziewczyny, jeżeli chodzi tylko o ten miesiąc, to ja mogę coś dorzucić dla Homerka na ten hotelik jednorazowo :) Quote
Trisza Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ale nie mamy deklaracji na hotelik dla Homerka.Płacimy za Irvinka, Badiego a teraz Murzynkę.....:(( Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Trisza napisał(a):Ale nie mamy deklaracji na hotelik dla Homerka.Płacimy za Irvinka, Badiego a teraz Murzynkę.....:(( MA 95zł na hotelik ja się przeliczę i też coś jeszcze dorzucę. Anula pisała, ze zapłaci za hotelik tylko żeby go zabrać. Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Fufurek napisał(a):Dziewczyny, jeżeli chodzi tylko o ten miesiąc, to ja mogę coś dorzucić dla Homerka na ten hotelik jednorazowo :) Super dziękuję :) Uważam, że trzeba pomóc anuli opłacić hotelik za ten m-c :) Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 anula42 napisał(a):ale ja płacę za hotelik dla Homerka Wiesz ja się dołożę w miarę możliwości :) Quote
anula42 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 :-oHomerek jest mój i nie mogę was obciążać moimi zwierzakami.. Quote
anula42 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 cieszę że Homerek ma tak dużo dobrych cioteczek... Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 anula42 napisał(a)::-oHomerek jest mój i nie mogę was obciążać moimi zwierzakami.. No dobra skoro się upierasz to wydam na innego piesia hihih Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 To trzymamy kciuki za miejsce w hoteliku i transport :) Quote
azalia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Świetne wiadomości,Homerku już niedługo kochany.. Quote
Polek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 anula42 napisał(a):cieszę że Homerek ma tak dużo dobrych cioteczek... A i wujaszek jeden też jest! Quote
_Aga_ Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Trisza napisał(a):Polku to witamy zatem serdecznie w babińcu:) No właśnie :lol: A ja nie wiem, gdzie wklejałam link do mojego bazarku, na wszystkie tarnowskie biedy, więc wklejam teraz: http://www.dogomania.pl/threads/204917-MEGA-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACIOWY-bazar-na-tarnowskie-biedy...-Do-15.04 I zapraszam :) :) Quote
chi23 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Próbowałam wczoraj napisać ale dogo odmówiło współpracy.. no, chciałam tylko powiedzieć Anulo że jesteś złotym człowiekiem:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anula42 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 a konto to samo co przedtem? i ile trzeba na hotelik? Quote
Polek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Trisza napisał(a):Polku to witamy zatem serdecznie w babińcu:) dziękuję bardzo, jestem zaszczycony Quote
_Aga_ Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 anula42 - wstrzymaj się, aż wrócą dziewczyny - efra i Renata N. Nie wiem nawet, czy jakiś hotelik był już załatwiany... Quote
danka4u1 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jestem i zaczynam czytać. Nie miałam wczoraj cały dzień internetu....myślałam, że nie dam rady z niecierpliwości i niepokoju, co tutaj słychać... Juz wszystko wiem. Czy macie jakiś hotelik " na oku" ? Czy Homer będzie na działce czy w domu ? Czy na działce ma zabezpieczenie przed ewentualnna ucieczką? Jak daleko jest ta działka od domu? Czy będzie tam sam, czy z Murzynkiem? Wiecie ? Quote
danka4u1 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 _Aga_ napisał(a):Ja nic nie wiem.... ???????????????????????????????????????????? Reniu, wyczyść skrzynkę Quote
Trisza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No własnie Anulo- czy Homer będzie stale z kimś na działce?A jak w zimie?On nie widzi, ja bardzo się o niego martwię...Daj znac proszę... Quote
_Aga_ Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 No własnie, bo w sumie to nie było jasno określone.. Napisz anulo, jak to z tą działką, bo Homer się do mieszkania w bloku nie nadaje... Nawet w zimie myślę, że wystarczy mu porządna ocieplona buda i dobre jedzonko :) No i pani, która wymizia :lol: Quote
anula42 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 :lol:dziewczyny-działka jest ogrodzona, na działce praktycznie cały czas ktos jest a sobotę, niedzielę oraz inne dni kiedy jesteśmy w domu to będzie z nami w domu-krzywda mu się nie stanie na pewno Quote
Recommended Posts