Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trisza napisał(a):
Ale nie mamy deklaracji na hotelik dla Homerka.Płacimy za Irvinka, Badiego a teraz Murzynkę.....:((

MA 95zł na hotelik ja się przeliczę i też coś jeszcze dorzucę. Anula pisała, ze zapłaci za hotelik tylko żeby go zabrać.

Posted

Fufurek napisał(a):
Dziewczyny, jeżeli chodzi tylko o ten miesiąc, to ja mogę coś dorzucić dla Homerka na ten hotelik jednorazowo :)

Super dziękuję :) Uważam, że trzeba pomóc anuli opłacić hotelik za ten m-c :)

Posted

anula42 napisał(a):
:-oHomerek jest mój i nie mogę was obciążać moimi zwierzakami..

No dobra skoro się upierasz to wydam na innego piesia hihih

Posted

Próbowałam wczoraj napisać ale dogo odmówiło współpracy.. no, chciałam tylko powiedzieć Anulo że jesteś złotym człowiekiem:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

anula42 - wstrzymaj się, aż wrócą dziewczyny - efra i Renata N. Nie wiem nawet, czy jakiś hotelik był już załatwiany...

Posted

Jestem i zaczynam czytać. Nie miałam wczoraj cały dzień internetu....myślałam, że nie dam rady z niecierpliwości i niepokoju, co tutaj słychać...
Juz wszystko wiem. Czy macie jakiś hotelik " na oku" ?
Czy Homer będzie na działce czy w domu ? Czy na działce ma zabezpieczenie przed ewentualnna ucieczką? Jak daleko jest ta działka od domu? Czy będzie tam sam, czy z Murzynkiem?
Wiecie ?

Posted

No własnie, bo w sumie to nie było jasno określone..

Napisz anulo, jak to z tą działką, bo Homer się do mieszkania w bloku nie nadaje... Nawet w zimie myślę, że wystarczy mu porządna ocieplona buda i dobre jedzonko :) No i pani, która wymizia :lol:

Posted

:lol:dziewczyny-działka jest ogrodzona, na działce praktycznie cały czas ktos jest a sobotę, niedzielę oraz inne dni kiedy jesteśmy w domu to będzie z nami w domu-krzywda mu się nie stanie na pewno