Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

Posted

Tak sobie myślę, że jeżeli nie udałoby się zaaklimatyzować mu z nowym psem i nawet gdyby w najgorszej sytuacji wrócił do azylu to i tak jest jakaś szansa dla niego, a bez próby ma zerową szansę. Takie jest moje zdanie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edek napisał(a):
Tak sobie myślę, że jeżeli nie udałoby się zaaklimatyzować mu z nowym psem i nawet gdyby w najgorszej sytuacji wrócił do azylu to i tak jest jakaś szansa dla niego, a bez próby ma zerową szansę. Takie jest moje zdanie.

Masz rację, ale pomyśleć o innych mozliwościach nie zaszkodzi- dla dobra wszystkich zainteresowanych i ....Homerka- starutka.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Masz rację, ale pomyśleć o innych mozliwościach nie zaszkodzi- dla dobra wszystkich zainteresowanych i ....Homerka- starutka.

Dokładnie dlatego pisałam o Hoteliku i zbieraniu pieniążków

Posted

sluchajcie opcji musi byc na tyle zeby tam nie wracal.. on NIE MOZE tam wrocic jak zostanie zabrany .. nie musze chyba tlumaczyc dlaczego .. posukam tego hospicjum jak tylko znajde troche czasu i napisze:)

Posted

Ja i moje psy napisał(a):
sluchajcie opcji musi byc na tyle zeby tam nie wracal.. on NIE MOZE tam wrocic jak zostanie zabrany .. nie musze chyba tlumaczyc dlaczego .. posukam tego hospicjum jak tylko znajde troche czasu i napisze:)

Z tego co pamiętam hospicjum ma Czarodziejka i koszt chyba 350zł i była mowa o tym wcześniej, a deklaracji praktycznie w ogóle :( Dlatego trzeba zapraszać Cioteczki i prosić o pieniądze i do tego przydało by się więcej osób niż ja i Danka4u1 bo trzeba działać szybko :(

Posted

tak tak Czarodziejka to jedno ale jeszcze cos widzialam .. coz niestety zawsze sie rozbija o te cholerne pieniadze.. moze uda sie ruszyc z jakims stowarzyszeniem to moze MOZE wtedy bylaby szansa .. ale wszystko w proszku..

Posted

nie nie nie takie :) takie nasze maniakow psich takie ktore dziala a nie patrzy az sie samo zrobi ..akcje porzadne glosne zorganizowane ..ale to inna sprawa.. obecnie juz nie widze klawiszy.. zainteresowanych zaprosze na osobny watek ewentualnie pw..jak tylko ogarne to wszystko:)

Posted

Trisza napisał(a):
No właśnie Anula milczy....Myślę,że nic z tego..:((.A miał biedaczyna szansę jeżeli Anula posiada kojec,,,

Z tego co wiem, Anula mieszka w bloku..

Posted

Rano przejrzałam temat ale nie miałam czasu już nic napisać:shake:

Anula mówiła przecież że psy są na działce, to może jednak jest cień szansy na jakiś kojec czy coś bo do domu on się nie nadaje przecież:shake:

Posted

chi23 napisał(a):
Rano przejrzałam temat ale nie miałam czasu już nic napisać:shake:

Anula mówiła przecież że psy są na działce, to może jednak jest cień szansy na jakiś kojec czy coś bo do domu on się nie nadaje przecież:shake:

Tak z tego co wiem, to miał być na działce i przeważnie ktoś tam jest albo Ona albo jej brat. Pytała nawet czy robi podkopy, bo bała się, że może uciec.

Posted

chi23 napisał(a):
Czyli na razie nie jest źle.. może się uda;)

Jeżeli uda się wydzielić w razie czego kawałek działki to ja nie widzę problemu :) a może sie dogadają :) i będą mieć całą działkę we dwóch :)

Posted

dziewczyny - to nie jest tak że zrezygnowalam ale potrzebowałam czasu. bez nacisków, musiałam przemyśleć żeby nie zrobic MU krzywdy-juz teraz wiem że jestem gotowa na to żeby go przyjąc do "swojej rodziny"-tylko proszę jeszcze o miesiąc czasu -wtedy ja będę miała urlop i bedę mogła wszystkiego dopilnować-jeśli trzeba ja zapłacę za hotelik tylko proszę zabierzcie go stamtąd ... jeszcze tylko miesiąc Homerku....

Posted

anula42 napisał(a):
dziewczyny - to nie jest tak że zrezygnowalam ale potrzebowałam czasu. bez nacisków, musiałam przemyśleć żeby nie zrobic MU krzywdy-juz teraz wiem że jestem gotowa na to żeby go przyjąc do "swojej rodziny"-tylko proszę jeszcze o miesiąc czasu -wtedy ja będę miała urlop i bedę mogła wszystkiego dopilnować-jeśli trzeba ja zapłacę za hotelik tylko proszę zabierzcie go stamtąd ... jeszcze tylko miesiąc Homerku....

Wow :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: jesteś kochana nie wierzę :). Nikt nie naciskał po prostu nie mogliśmy się doczekać :) też myśleliśmy o hoteliku dla niego jakbyś się nie zdecydowała. Cieszę się, ze podjęłaś taką decyzję i że jest to przemyślane :) bo to jest najważniejsze :) Piszę do efry w sprawie hoteliku bo ma być zabierana Murzynka z Tarnowa to moze i Homerek od razu pojedzie :)

Posted

w połowie maja mam zaplanowany urlop - ludzie jak to śmiesznie brzmi, wszystko trzeba planować....ale już się cieszę słonko Homerku.... będziemy:multi: sobie siedzieć na działce ,wąchać kwiatki.....itd