Anashar Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Super, że kolejnemu ONkowi się udało :) Niestety takie adopcje starszych i chorych psiaków to rzadkość. Żeby więcej było takich osób, które pokochają takie psiaki... Quote
Nadziejka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 :iloveyou::modla:sercem trzymam mocniutenko - za ten cud:multi:za ten domus u anuli ! Quote
anula42 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 witajcie dziewczyny- jak tam się miewa mój Homerek?:multi: Quote
Trisza Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Czeka ANULKO:)).I mam nadzieję,że już wie w serduszku,że pokażesz mu świat!!!A on go będzie czuł serduszkiem:) Quote
_Aga_ Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Jutro chyba mają jechać dziewczyny do azylu :) Mam nadzieję, że Homerek grzecznie czeka :) Quote
anula42 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jutro jeszcze nie- dopiero w połowie tygodnia wpadnie do mnie Danka na wizytę przedadopcyjną Quote
edek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 nie mogę się doczekać dnia kiedy Homerek będzie bezpieczny Quote
chi23 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zaglądam cały czas ale co tu jeszcze pisać?:loveu::loveu::loveu: Czekamy na relacje z nowego domku:loveu: Quote
anula42 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jak tylko Homerek bedzie juz u mnie bezpieczny nie omieszkam was powiadomić - chcialabym żeby wszystko przebiegło jak najmniej bezstresowo dla niego (musze jeszcze utemperować mojego Murzynka- okrutny zazdrośnik jest z niego :diabloti:) Quote
danka4u1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 anula42 napisał(a):jak tylko Homerek bedzie juz u mnie bezpieczny nie omieszkam was powiadomić - chcialabym żeby wszystko przebiegło jak najmniej bezstresowo dla niego (musze jeszcze utemperować mojego Murzynka- okrutny zazdrośnik jest z niego :diabloti:) _Aga_ napisał(a):A nie boisz się, że się nie pogodzą?? Anula, nie opowiadaj,...:shake:.temperuj szybko Murzynka. Będę w środę; dam Ci jeszcze znać dokładnie. Quote
edek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Zestresowałam się. Mam nadzieje, że się dogadają. Trzymam bardzo mocno kciuki !!!!! Quote
_Aga_ Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 No ja trzymam kciuki cały czas, bo już nie wyobrażam sobie Homerka inaczej, jak u Anuli ;) Quote
Trisza Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Muszę skontaktować się wieczorkiem z Aleksandrą i poda dzisiejsze wpływy:).Jak tam Anulo po wizycie??Jedzie Homerro?:) Quote
anula42 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 dopiero chyba jutro-tylko troche mam zamieszanie w pracy i nie mogłam dostać wolnego a chciałam żeby psiaki się oswoiły ze sobą (zobaczymy jak sie to ułoży) Quote
edek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 anula42 napisał(a):dopiero chyba jutro-tylko troche mam zamieszanie w pracy i nie mogłam dostać wolnego a chciałam żeby psiaki się oswoiły ze sobą (zobaczymy jak sie to ułoży) To będziesz musiała Homerka w oddzielnym pomieszczeniu zabezpieczyć na początku. Muszą sie dogadać, trzymam bardzo mocno za to kciuki :razz: Quote
Fufurek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mam nadzieję, że uda się je oswoić razem i nie będzie kłopotów, trzymam kciuki! Quote
Trisza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A jak powtórzy się sytuacja jak z Badim?Jak Murzyn nie zaakceptuje Homera?...Co wtedy?... Quote
edek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Trisza napisał(a):A jak powtórzy się sytuacja jak z Badim?Jak Murzyn nie zaakceptuje Homera?...Co wtedy?... Mówiąc szczerze uważam, że Badi zbyt szybko został zabrany. Psy potrzebują czasu na zaakceptowanie się i poznanie. Miałam mieszańca z wilczurkiem i mieszańca a amstafem minął miesiąc zanim się zaakceptowały, jakoś się udało. Jak nikogo nie było w domu to były zamykane w oddzielnych pokojach na spacerki chodziły razem. Jak się chce spróbować to człowiek wymyśli coś, żeby pomóc psu. Badi już biega na wybigu z innymi psami :) Quote
danka4u1 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 edek napisał(a):To będziesz musiała Homerka w oddzielnym pomieszczeniu zabezpieczyć na początku. Muszą sie dogadać, trzymam bardzo mocno za to kciuki :razz: Nie wiem,:shake: mój pies otwiera każde drzwi i nie ma możliwości odizolowania go , a podczas pobytu w pracy....???:shake: :shake: Trisza napisał(a):A jak powtórzy się sytuacja jak z Badim?Jak Murzyn nie zaakceptuje Homera?...Co wtedy?... ????????????????????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts