Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

Posted

Super, że kolejnemu ONkowi się udało :) Niestety takie adopcje starszych i chorych psiaków to rzadkość. Żeby więcej było takich osób, które pokochają takie psiaki...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak tylko Homerek bedzie juz u mnie bezpieczny nie omieszkam was powiadomić - chcialabym żeby wszystko przebiegło jak najmniej bezstresowo dla niego (musze jeszcze utemperować mojego Murzynka- okrutny zazdrośnik jest z niego :diabloti:)

Posted

anula42 napisał(a):
jak tylko Homerek bedzie juz u mnie bezpieczny nie omieszkam was powiadomić - chcialabym żeby wszystko przebiegło jak najmniej bezstresowo dla niego (musze jeszcze utemperować mojego Murzynka- okrutny zazdrośnik jest z niego :diabloti:)

_Aga_ napisał(a):
A nie boisz się, że się nie pogodzą??

Anula, nie opowiadaj,...:shake:.temperuj szybko Murzynka. Będę w środę; dam Ci jeszcze znać dokładnie.

Posted

dopiero chyba jutro-tylko troche mam zamieszanie w pracy i nie mogłam dostać wolnego a chciałam żeby psiaki się oswoiły ze sobą (zobaczymy jak sie to ułoży)

Posted

anula42 napisał(a):
dopiero chyba jutro-tylko troche mam zamieszanie w pracy i nie mogłam dostać wolnego a chciałam żeby psiaki się oswoiły ze sobą (zobaczymy jak sie to ułoży)

To będziesz musiała Homerka w oddzielnym pomieszczeniu zabezpieczyć na początku. Muszą sie dogadać, trzymam bardzo mocno za to kciuki :razz:

Posted

Trisza napisał(a):
A jak powtórzy się sytuacja jak z Badim?Jak Murzyn nie zaakceptuje Homera?...Co wtedy?...

Mówiąc szczerze uważam, że Badi zbyt szybko został zabrany. Psy potrzebują czasu na zaakceptowanie się i poznanie. Miałam mieszańca z wilczurkiem i mieszańca a amstafem minął miesiąc zanim się zaakceptowały, jakoś się udało. Jak nikogo nie było w domu to były zamykane w oddzielnych pokojach na spacerki chodziły razem. Jak się chce spróbować to człowiek wymyśli coś, żeby pomóc psu. Badi już biega na wybigu z innymi psami :)

Posted

edek napisał(a):
To będziesz musiała Homerka w oddzielnym pomieszczeniu zabezpieczyć na początku. Muszą sie dogadać, trzymam bardzo mocno za to kciuki :razz:

Nie wiem,:shake: mój pies otwiera każde drzwi i nie ma możliwości odizolowania go , a podczas pobytu w pracy....???:shake: :shake:
Trisza napisał(a):
A jak powtórzy się sytuacja jak z Badim?Jak Murzyn nie zaakceptuje Homera?...Co wtedy?...

?????????????????????????????????????????????????