Jump to content
Dogomania

ONek - stary... i ślepy..... :( Homerek w DT u Czarodziejki :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojejku jejku ale się cieszę. Trzymam bardzo mocno kciuki za Homerka :multi::loveu:. Bardzo się o niego martwiłam :(. Anula bardzo mi przykro z powodu straty suni:-(

Posted

Anulo42 współczuję Ci utraty suni,ja też niedawno straciłam sunię,ale teraz ma m pieska i sunię ze schronu.Masz ogromne serce,że chcesz przygarnąć tego pieseczka,jestem pewna,że będzie u Ciebie szczęśliwy i bardzo Ci wdzięczny i napewno nie będziesz żałować swojej odważnej,wspaniałej decyzji.

Posted

weszłam na wątek bo Dominika prosiła mnie o zrobienie FB Homerkowi i tak się strasznie cieszę że już niepotrzebne. :multi::multi::multi::multi::multi:
Cioteczko Anulo " anielico" mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i będzie miał u Ciebie swoją przystań. Chylę czoło:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='tisane']Ja mam pytanie z innej beczki, a nie chce zakladac nowego tematu,czy jest jeszcze cocer spaniel w tarnowskim azylu? Ktos byl ostatnio moze?
W sobotę to cudo było jeszcze w azylu, a czy jest jeszcze to okaże się jak będę jutro, a właściwie to już dziś!

Posted

Anulo42, ślepaczki świetnie sobie radzą. Mam tu Sokoła, który wszędzie trafi a najprędzej do michy ;) Zobaczysz, że nawet nie odczujesz jego kalectwa, a o schody się nie martw, wyczuje je nochalem.

Posted

[quote name='Czarodziejka'] ślepaczki świetnie sobie radzą. [QUOTE]

:laola:

a co do banerka to po prostu trzeba zrobić "kopiuj" a potem "wklej" w podpis;)

Posted

chi23 napisał(a):

a co do banerka to po prostu trzeba zrobić "kopiuj" a potem "wklej" w podpis;)

Próbowałam, nie wchodzi..