snuszak Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 numer do mnie 509 565 343, mamy zalecenia od szkoleniowca, mnie przy tej wizycie nie było ale była What May NN, mogę przekazać jak wyglądało jego zachowanie w relacjach ze mną, może by się udało pogadać ze szkoleniowcem - myślę że to najlepsza opcja, obiektywnie poradzi co robić ale to musicie do What May NN pisać bo ja nie mam z nim kontaktu Quote
Marylin Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Czytam cały czas wątek Freda Cieszę się, że widać dla niego światełko w tunelu... Trzymam kciuki! Quote
snuszak Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 a byłam dziś nawet u Freda, powrót po spacerze do kojca lepiej ale jeszcze nie tak jak powinno być Quote
What May NN Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 szkoleniowiec chetnie porozmawia, da wskazówki co do Freda!! trzymam mocno kciuki żeby się udało.. Quote
snuszak Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja cały czas czekam na wiadomość ale nic nie dostałam :( a schronisko się przenosi, no i tak jak tu jest trudno o szkolenie psa, tak tam w ogóle nie będzie o tym mowy, boje się że nasz Fred zwyczajnie przepadnie Quote
What May NN Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Fred był w czwarek na spacerku.. nie sprawiał kłopotów, był nawet bardzo cierpliwy dla swojego kolegi szczyla Frika, który bardzo zaczepiał Fredzia.. Fred uwielbia pływać ;-) Skarpetko czy masz jakieś fotki Freda?? Quote
SkarpetKa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 What May NN napisał(a):Fred był w czwarek na spacerku.. nie sprawiał kłopotów, był nawet bardzo cierpliwy dla swojego kolegi szczyla Frika, który bardzo zaczepiał Fredzia.. Fred uwielbia pływać ;-) Skarpetko czy masz jakieś fotki Freda?? Zdjęcia "taty" vel wodnika szuwarka Freda ;) https://picasaweb.google.com/105512974264115343563/SpanielFredDoAdopcji?authuser=0&feat=directlink (Niestety z ostrością nie zawsze mi poszło :( ) Quote
What May NN Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Fred był dziś na spacerze.. "Trochę" mu się nie spodobała próba obcięcia dredów !! Quote
snuszak Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 i mimo, że Skarpetka bardzo chciała się ich pozbyć to cóż nie dało się :( Quote
Asia_Rawicz Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Co słychać u Freda?? Czy on się nadaje do ogłoszeń?? Quote
snuszak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Fred za TM. Z powodu problemów z agresją, która nasilała się coraz bardziej i pogryzień pracowników Fred został uśpiony. Śpij spokojnie Fred, teraz nikt Cię nie będzie denerwował ['] Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 snuszkak napisał(a):Fred za TM. Z powodu problemów z agresją, która nasilała się coraz bardziej i pogryzień pracowników Fred został uśpiony. Śpij spokojnie Fred, teraz nikt Cię nie będzie denerwował ['] Biedny Fredziu... :-( Bądź szczęśliwy piesku za Tęczowym Mostem... Quote
supergoga Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Szkoda że nie dał sobie pomóc, ale to było jedyne wyjście. Żegnaj piesku! Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ajula napisał(a):chyba muszę zmienić tytuł :( Niestety... :-( Quote
Recommended Posts