martyna1984 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Witajcie wszyscy:) Jutro debiut naszego baska Elsi. Obawiam się bardzo, nigdy nie wystawiałam ale kiedyś musi byc pierwszy raz. Obawiam sie że Elsi będzie bardzo przestraszona i nie da się z nią nic zrobić! Powodzenia wszystkim!!:p Quote
Bundustar Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mam małą chwilkę więc podam stawkę XVI MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH - KATOWICE 18-19-20.03.2011 BASENJI, SĘDZIA: MARIO KNOLL (BR) PSY: klasa pośrednia: 1958 BORNANI African Elite: lokata 2, ocena b.dobra 1959 BUNDUSTAR African Elite: lokata 1, ocena doskonała, BOS, CWC, CACIB, BOB 1960 OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek: lokata 3, ocena b.dobra klasa otwarta: 1961 Kanibaru FROMAJE FRAIS: dosk.1, CWC, r.CACIB klasa championów: 1962 JAZZY BOY Asiaczek: dosk.1, CWC SUKI: klasa otwarta: 1963 BULL`S EYE Ameba: klasa championów: 1964 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek: dosk.1, CWC, CACIB, BOS klasa weteranów: 1965 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek: dosk.1, Best Veteran, BIS WETERAN 3 Na grupie BUNDUSTAR został wybrany do finałowej szóstki i na tym koniec :) bo Benuś był tak wyczerpany, że przyjmował pozy siedząco-leżące ;) Pozdrawiam WSZYSTKICH i bardzo dziękuję za sympatyczną atmosferę :) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 O, dzięki Bundustar, że wpisałaś stawkę: To ja w takim razie uzupełnię wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, r.CACIB JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS. Gratulacje dla BUNDUSTARA (największe) i dla pozostałych. Pzdr. Quote
Bundustar Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiaczek napisał(a):O, dzięki Bundustar, że wpisałaś stawkę: To ja w takim razie uzupełnię wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, r.CACIB JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS. Gratulacje dla BUNDUSTARA (największe) i dla pozostałych. Pzdr. Uzupełnione, GRATULUJEMY również i dziękujemy :) Quote
Recommended Posts