malawaszka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 coś piękniego i niesamowitego :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 I jak tam u Tymonka? Wszystko dobrze w nowym domku?:loveu: Quote
Nikus Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja to myślę,że złe wiadomości są szybsze od dobrych więc póki co trzeba trzymać kciuki by nie nadeszły:) będzie dobrze,prawda Tymonku? Quote
MALWA Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 A ja uważam, ze Państwo podołają nowemu obowiązkowi, i raczej nie usłyszymy tu o problemach. A jesli takie powstaną, to szybko zostaną pokonane. Quote
Livka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='MALWA']A ja uważam, ze Państwo podołają nowemu obowiązkowi, i raczej nie usłyszymy tu o problemach. A jesli takie powstaną, to szybko zostaną pokonane.[/QUOTE] ... i tego się trzymajmy :fadein: - Tymusiu powodzenia :loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 :) Dużo szczęścia w nowym domku Tymusiu! Quote
polciuaa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 wspaniałe wieści tutaj zastałam! :loveu: z radością w sercu biegnę zmienić tytuł wątku. :loveu: Quote
Jolanta08 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Tymuś nareszcie się doczekałeś domku. :loveu:Dużo szczęścia psinko Quote
pikola Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Badz szczesliwy Tymonku:loveu::multi::multi::multi: Quote
ClaudiaAnna Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Super wiadomość :D Bardzo się ciesze że wkońcu się udało :) Quote
Monika z Katowic Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Szczęścia!:loveu: Tylko szczęścia Tymonku!:loveu: Quote
Ryszard Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Witam Was wszystkich serdecznie To właśnie do nas do domu trafił Tymon - i chciałbym Was wszystkich uspokoić, że wszystko jest w porządku. Piesek bardzo szybko opanował topografię domu i ogrodu, i dość szybko wkomponował się w nasze towarzystwo. Uspokajam również wszystkich, którzy przez tak długi czas byli zaangażowani w pomoc Tymonowi, że nasza decyzja o adopcji była przemyślana,przedyskutowana i jest ona ostateczna,tzn. na pewno Tymek zostanie u nas. Nasz syn Michał,( tak,to ten,który początkowo był przeciwny adopcji!) obiecał,że w sobotę zaloguje się na to forum i wklei kilka zdjęć. pozdrawiam Ryszard Quote
yolanovi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Bardzo dziękujemy za domek dla Tymcia, za tą dobrą wiadomość i życzymy szczęścia. Na fotki oczywiście czekamy z niecierpliwością :) Quote
Nikus Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No to super:) po wpisie Pana Ryszarda po prostu się poryczałem bo......tak długo Tymek czekał,ale okazuje się ,że warto do końca:multi: Teraz chciałbym wszystkim zaangażowanym na tym wątku podziękować za tak długą i cierpliwą opieke nad Tymonkiem...za deklaracje:Rose:,za wpłaty jednorazowe:Rose: za fanty na bazarki:Rose:..za opiekę w hoteliku:Rose: Bardzo wszystkim dziękuję - specjalnie nie będę nikogo wymieniać z nicku bo nie chcę kogoś pominąć...Tak się cieszę...:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 witamy p.Ryszardzie na forum o matko!!! :multi:takie wpisy nowych domów to najwieksza i najlepsza nagroda dajaca kopa do dalszego działania i utwierdzenie w przekonaniu, ze WARTO!!! OGROMNIE sie ciesze, ze Tymus w koncu sie doczekal tak fajnego domu..teraz juz wiadomo czemu tak długo czekał - po prostu na ten jeden jedyny wymarzony!!! ja równiez przyłaczam sie do podziekowań Nikusia wszystkim, którzy pomagali!!:loveu::loveu: Quote
Livka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Pięknie witamy Pana Ryszarda :) Mamy nadzieję, że co jakiś czas będą świeże relacje z życia Tymusia i oczywiście bardzo prosimy o fotki :lol: Taka jestem szczęśliwa :cunao: - dziękuję wszystkim :Rose: a w szczególności nowej rodzince Tymonka :iloveyou: Moniczko zostały jeszcze Twoje fanty na bazarek - co z nimi robimy ? Quote
Nikus Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Livka']Pięknie witamy Pana Ryszarda :) ..................... Moniczko zostały jeszcze Twoje fanty na bazarek - co z nimi robimy ?[/QUOTE] mam propozycję.....Zróbmy z nich bazarek dla Bakusia:) Quote
Livka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Nikus']mam propozycję.....Zróbmy z nich bazarek dla Bakusia:)[/QUOTE] nie widzę problemu :) - Bakuś miałby na ogłoszenia gazetowe bo sponsor się nie znalazł niestety :shake: poczekajmy na decyzję Moniki ... :cool3: Quote
Nikus Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 oczywiście:) fanty są Moniki i to Ona zdecyduje:) Quote
MALWA Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Panie Ryszardzie! Dziękuję z całego serca za dom ofiarowany Tymonkowi, i za to, ze właśnie on wpadł do Państwa serducha, i w nim pozostał. Dzisiaj to jednak rzadkość, aby psiak, który ma taką dysfunkcję jak Tymuś znalazł dobry, prawdziwy dom i kochających go ludzi! Jeszcze raz szczerze dziękuję! Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 skoro Tymek ma pewny domek:) to pozwole zaprosic sobie wszystkich do Rustiego - ktory byl wyciagany w tym sammym czasie co Tymek czyli 1,5 roku temu i niesttey dalej jest u Gabi - na watku pustki, nawet juz skarbnika nie mamy:(, nie mamy 185zl deklaracji, a ja za niedługo z racji pojawienia sie na swiecie kolejnego dogomaniaka, nie bede miec czasu by to wszystko ogarniac..niestety zostalam z psem sama: http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy?p=19763097#post19763097 Quote
Ra_dunia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 dołączam do podziękowań za podarowanie Tymusiowi domu :loveu: Lu - gratulacje! :cool3: Rustiego pamiętam... wyglądał trochę jak Sokrates... Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ra_dunia']dołączam do podziękowań za podarowanie Tymusiowi domu :loveu: Lu - gratulacje! :cool3: Rustiego pamiętam... wyglądał trochę jak Sokrates... dziekuje:) dokładnie tak:) Quote
Ra_dunia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ja bym była za tym, żeby wspomóc Rustiego... (mam sentyment do Skarpety Sokratesa). Quote
Recommended Posts