Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MALWA']A ja uważam, ze Państwo podołają nowemu obowiązkowi, i raczej nie usłyszymy tu o problemach. A jesli takie powstaną, to szybko zostaną pokonane.[/QUOTE]
... i tego się trzymajmy :fadein: - Tymusiu powodzenia :loveu:

Posted

Witam Was wszystkich serdecznie

To właśnie do nas do domu trafił Tymon - i chciałbym Was wszystkich uspokoić, że wszystko jest w porządku.
Piesek bardzo szybko opanował topografię domu i ogrodu, i dość szybko wkomponował się w nasze towarzystwo.
Uspokajam również wszystkich, którzy przez tak długi czas byli zaangażowani w pomoc Tymonowi, że nasza decyzja o adopcji była przemyślana,przedyskutowana i jest ona ostateczna,tzn. na pewno Tymek zostanie u nas.
Nasz syn Michał,( tak,to ten,który początkowo był przeciwny adopcji!) obiecał,że w sobotę zaloguje się na to forum i wklei kilka zdjęć.

pozdrawiam
Ryszard

Posted

No to super:) po wpisie Pana Ryszarda po prostu się poryczałem bo......tak długo Tymek czekał,ale okazuje się ,że warto do końca:multi:

Teraz chciałbym wszystkim zaangażowanym na tym wątku podziękować za tak długą i cierpliwą opieke nad Tymonkiem...za deklaracje:Rose:,za wpłaty jednorazowe:Rose: za fanty na bazarki:Rose:..za opiekę w hoteliku:Rose:
Bardzo wszystkim dziękuję - specjalnie nie będę nikogo wymieniać z nicku bo nie chcę kogoś pominąć...Tak się cieszę...:)

Posted

witamy p.Ryszardzie na forum
o matko!!! :multi:takie wpisy nowych domów to najwieksza i najlepsza nagroda dajaca kopa do dalszego działania i utwierdzenie w przekonaniu, ze WARTO!!!
OGROMNIE sie ciesze, ze Tymus w koncu sie doczekal tak fajnego domu..teraz juz wiadomo czemu tak długo czekał - po prostu na ten jeden jedyny wymarzony!!!
ja równiez przyłaczam sie do podziekowań Nikusia wszystkim, którzy pomagali!!:loveu::loveu:

Posted

Pięknie witamy Pana Ryszarda :)
Mamy nadzieję, że co jakiś czas będą świeże relacje z życia Tymusia i oczywiście bardzo prosimy o fotki :lol:
Taka jestem szczęśliwa :cunao: - dziękuję wszystkim :Rose: a w szczególności nowej rodzince Tymonka :iloveyou:

Moniczko zostały jeszcze Twoje fanty na bazarek - co z nimi robimy ?

Posted

[quote name='Livka']Pięknie witamy Pana Ryszarda :)
.....................

Moniczko zostały jeszcze Twoje fanty na bazarek - co z nimi robimy ?[/QUOTE]

mam propozycję.....Zróbmy z nich bazarek dla Bakusia:)

Posted

[quote name='Nikus']mam propozycję.....Zróbmy z nich bazarek dla Bakusia:)[/QUOTE]
nie widzę problemu :) - Bakuś miałby na ogłoszenia gazetowe bo sponsor się nie znalazł niestety :shake:

poczekajmy na decyzję Moniki ... :cool3:

Posted

Panie Ryszardzie! Dziękuję z całego serca za dom ofiarowany Tymonkowi, i za to, ze właśnie on wpadł do Państwa serducha, i w nim pozostał.

Dzisiaj to jednak rzadkość, aby psiak, który ma taką dysfunkcję jak Tymuś znalazł dobry, prawdziwy dom i kochających go ludzi!

Jeszcze raz szczerze dziękuję!

Posted

skoro Tymek ma pewny domek:) to pozwole zaprosic sobie wszystkich do Rustiego - ktory byl wyciagany w tym sammym czasie co Tymek czyli 1,5 roku temu i niesttey dalej jest u Gabi - na watku pustki, nawet juz skarbnika nie mamy:(, nie mamy 185zl deklaracji, a ja za niedługo z racji pojawienia sie na swiecie kolejnego dogomaniaka, nie bede miec czasu by to wszystko ogarniac..niestety zostalam z psem sama:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy?p=19763097#post19763097

Posted

[quote name='Ra_dunia']dołączam do podziękowań za podarowanie Tymusiowi domu :loveu:

Lu - gratulacje! :cool3:
Rustiego pamiętam... wyglądał trochę jak Sokrates...
dziekuje:) dokładnie tak:)