MALWA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Zdjecia obejrzałam. Fajne sa, tylko myślałam, ze Tymonek jest ciut mniejszy, ot taka drobinka. A tu wcale nie drobinka tylko chłopak ciut nad kolanka. Mam jeszcze ogromną prośbę do osób, które płacą tu co miesiąc na Tymonka stałe deklracje: czy mogę prosić po adopcji Tymonka o rozważenie przekazania swojej deklracji na rzecz jednej z suczek z mojego aktualnego bazarku (link w sygnaturce) ? Dziękuję. Quote
Nikus Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='MALWA']Zdjecia obejrzałam. Fajne sa, tylko myślałam, ze Tymonek jest ciut mniejszy, ot taka drobinka. A tu wcale nie drobinka tylko chłopak ciut nad kolanka. Mam jeszcze ogromną prośbę do osób, które płacą tu co miesiąc na Tymonka stałe deklracje: czy mogę prosić po adopcji Tymonka o rozważenie przekazania swojej deklracji na rzecz jednej z suczek z mojego aktualnego bazarku (link w sygnaturce) ? Dziękuję. a ja już "znam" Bubę:) śliczna jest:) Quote
MALWA Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nikus napisał(a):a ja już "znam" Bubę:) śliczna jest:) Ja na Bubę też płacę stałą deklarację. Ale są jeszcze dwie bidy: Kasia i Saba................. Quote
psiakiGabi Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 MALWA Tymuś jest tylko ciutkę mniejszy od psiaka tych Państwa :) więc spory z niego chłopaczek :) Quote
moca35 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 MALWA napisał(a):Zdjecia obejrzałam. Fajne sa, tylko myślałam, ze Tymonek jest ciut mniejszy, ot taka drobinka. A tu wcale nie drobinka tylko chłopak ciut nad kolanka. Mam jeszcze ogromną prośbę do osób, które płacą tu co miesiąc na Tymonka stałe deklracje: czy mogę prosić po adopcji Tymonka o rozważenie przekazania swojej deklracji na rzecz jednej z suczek z mojego aktualnego bazarku (link w sygnaturce) ? Dziękuję. Witam Ja oczywiście się zgadzam, właśnie puszczam deklaracją za wrzesień /jeszcze na Tymonka/ Quote
Jota67 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jeszcze raz oglądałam sobie fotki Tymusia :). Kochaną ma tą morduchnę! :):) Quote
MALWA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='moca35']Witam Ja oczywiście się zgadzam, właśnie puszczam deklaracją za wrzesień /jeszcze na Tymonka/[/QUOTE] Bardzo dziękuję! Ta chęć pomocy wiele dla mnie znaczy, szczególnie, ze zarówno i Kasia i Saba ma biedę z deklaracjami. Pomagam jak mogę, robię co rusz bazarki, ale jedna osoba tak naprawdę wiele nie może........... Proszę, wejdź w mój bazarek - link w sygnaturce, i zobacz Kasię i Sabę. Sama zadecyduj, na którą psinkę zechcesz przekazać deklarację. Buba - jest już w DS !!! Quote
Lu_Gosiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 a ja chciałam przypomniec, ze u Gabi nadal jest jeszcze jeden psiak po Olkuszu - zabrany jako szkielet tez jak Tymus juz 1,5 roku temu...deklaracje sie wykruszyly jak to bywa na dogo i niestety pies został na mojej głowie - kominuje jak moge ale jakby Ktos mógl przekazac po Tymku swoja deklaracje bede ogromnie wdzieczna..Rusti ma zapas tylko jeszcze na jeden miesiac, a niestety ma problemy z jelitami i musi jesc specjalistyczna karme, ktora kosztuje 180zl:shake: tu watek Rustiego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy Quote
żabol Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Rewelacyjna wiadomość :) Czekamy zatem na zdjęcia z nowego domku :) Quote
MALWA Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Kiedy Państwo przyjeżdżają po Tymonka? Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='MALWA']Kiedy Państwo przyjeżdżają po Tymonka?[/QUOTE] Jutro ten wielki dzień? Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']a ja chciałam przypomniec, ze u Gabi nadal jest jeszcze jeden psiak po Olkuszu - zabrany jako szkielet tez jak Tymus juz 1,5 roku temu...deklaracje sie wykruszyly jak to bywa na dogo i niestety pies został na mojej głowie - kominuje jak moge ale jakby Ktos mógl przekazac po Tymku swoja deklaracje bede ogromnie wdzieczna..Rusti ma zapas tylko jeszcze na jeden miesiac, a niestety ma problemy z jelitami i musi jesc specjalistyczna karme, ktora kosztuje 180zl:shake: tu watek Rustiego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy Obiecałam przekazać deklarację pieskom z lasu. Nie mają szans na przetrzymanie drugiej zimy w lesie, są tam od roku....Dostały szansę na hotelik ale brak darczyńców..:( Wybacz mi ale rozumiesz... Bardzo długo wspomagam Wasze psiaki i dlatego przekażę choć 10 zł stałej dla Rastiego , nie dam rady 50 zł . Quote
Livka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='psiakiGabi'] Pani potwierdziła, że ADOPTUJĄ Tymcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyjadą po niego około 28 września :) [/QUOTE] Jeszcze tydzień trzeba czekać ... :roll: :splat:mam nadzieję, ze nowi państwo Tymusia też już odliczają czas ... :cool3: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
MALWA Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Livka']Jeszcze tydzień trzeba czekać ... :roll: :splat:mam nadzieję, ze nowi państwo Tymusia też już odliczają czas ... :cool3: :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] A, to trzeba czekać! Damy radę.............. Quote
yolanovi Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Tymuśku mocno trzymam kciuki za Twój domek. Należał Ci się już tak baaaardzo:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Livka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Odliczacie ? ;) ile zostało do 28 września ? :cool3: Quote
Nikus Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Livka']Odliczacie ? ;) ile zostało do 28 września ? :cool3:[/QUOTE] coraz mniej :evil_lol: Quote
psiakiGabi Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 W piątek popołudniu Tymcio jedzie :) Pani dzwoniła kilka razy, pytała o różne szczegóły "techniczne" które jeszcze się przypomniały :) Quote
MALWA Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='psiakiGabi']W piątek popołudniu Tymcio jedzie :) Pani dzwoniła kilka razy, pytała o różne szczegóły "techniczne" które jeszcze się przypomniały :)[/QUOTE] Super! To w piątek wieczorem Tymon będzie już grzał dopcię w swoim domku pod kominkiem ! Quote
Lu_Gosiak Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='psiakiGabi']W piątek popołudniu Tymcio jedzie :) Pani dzwoniła kilka razy, pytała o różne szczegóły "techniczne" które jeszcze się przypomniały :)[/QUOTE] superowo!! ale poki nie pojedzie to nie uwierze:):) Quote
Monika z Katowic Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nadal trzymam kciuki!:loveu: Quote
Nikus Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Kurcze ....to dziś:) mocno trzymam kciuki Tymonku by Ci się udało...:) Quote
Recommended Posts