polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Nikus']odezwiemy się z Livką...nie da rady wszystkiego w jednym czasie opanować:) Salibinko dziękujemy za wpłatę dla Tymka:) Gabi mogłabyś zrobić jakieś nowe fotki?[/QUOTE] ja już adres dostałam, tylko w takim razie, żeby Wam nie narobić zamieszania, paczke wysyłać już teraz? czy za jakiś czas jak sobie uporządkujecie inne fanty bazarkowe? ;) Quote
Nikus Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dogomanka_']ja już adres dostałam, tylko w takim razie, żeby Wam nie narobić zamieszania, paczke wysyłać już teraz? czy za jakiś czas jak sobie uporządkujecie inne fanty bazarkowe? ;)[/QUOTE] Oki to wyślij może na początku przyszłego tygodnia:) Quote
polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Nikus']Oki to wyślij może na początku przyszłego tygodnia:)[/QUOTE] dobrze. :) a co u Tymonka słychać? Quote
psiakiGabi Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 U Tymusia wszystko dobrze :) Fotki postaramy się na dniach porobić :) Quote
Monika z Katowic Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Livka']Moniko doszła Twoja paczuszka :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję, że zawartość paczuszki nada się na bazarek dla Tymonka. :) Quote
Livka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Mam nadzieję, że zawartość paczuszki nada się na bazarek dla Tymonka. :)[/QUOTE] Pewnie, że się nada - potrzeba mi tylko trochę czasu ;) Quote
Maada Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Przepraszam za spam, ale to ważne: W Krakowie w tę środę (16 maja) o godz. 12.00 będzie miała miejsce kolejna pikieta mająca na celu wsparcie włoskich obrońców praw zwierząt, walczących o zamknięcie Green Hills - największej w Europie "fabryki" psów na cele wiwisekcji. W tym potwornym miejscu przebywa stale ok 2500 beagli - te psy nigdy nie widziały słońca :-( a jedyne, co je czeka to wywiezienie do laboratoriów medycznych i farmaceutycznych, gdzie poddane zostaną bolesnym i najczęściej zupełnie anachronicznym, niepotrzebnym i nieusprawiedliwionym niczym oprócz zysków eksperymentom, często bez znieczulenia :-( [FONT=Arial] Link do wydarzenia na fb: http://www.facebook.com/events/394681067259532/ Link do petycji w Internecie: http://www.change.org/petitions/gree...share_petition Info na gazeta.pl: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...eznaczone.html Włączając się i popierając takie akcje, walcząc aktywnie z bezdusznym systemem promującym wiwisekcję mamy szansę zmienić rzeczywistość, uratować od cierpienia tysiące, a nawet miliony psich (i nie tylko) istnień. [/FONT][FONT=Arial]Proszę [/FONT][FONT=Arial]dołączcie do wydarzenia na fb, podpiszcie petycję, roześlijcie gdzie się da, zawiadomcie rodzinę, znajomych i media! Pokażmy, że potrafimy zademonstrować solidarność z włoskimi aktywistami, którzy narażają się, aby ratować te psy. Z góry dziękuję w imieniu krakowskiej Vivy i psów czekających na ratunek www.krakow.viva.org.pl[/FONT] Quote
paula_t Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Przepraszam za pisanie nie na temat, ale potrzebujemy pomocy:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87 Quote
polciuaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 a ja paczuszke wyślę jednak jakoś koło piątku, bo teraz mam natłok nauki i nie mam kiedy zabrać się za uporządkowanie tych rzeczy bazarkowych. ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 byl telefon do Gabi - Pani byla zainteresowana adopcja Tymka..Gabi podala mi numer, ale nie moge sie od 2 dni dodzwonic - Nikt nie odbiera Quote
malawaszka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 może wyślij sms? napisz o co chodzi... kurcze byłoby cudnie Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) smsa wysłalam - zero odpowiedzi...szkoda, niepotrzebne nadzieje:( Edited May 23, 2012 by Lu_Gosiak Quote
Nikus Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='psiakiGabi']U Tymusia wszystko dobrze :) Fotki postaramy się na dniach porobić :) czekamy:mad::mad::mad::mad: Quote
Nikus Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 jejku jaki ten Tymuś cudny:) dopiero w domu mogę zobaczyć bo w pracy blokady:( Quote
polciuaa Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Tymonek jest świetny :loveu: dziwi mnie, że tyle czasu siedzi w hoteliku :roll: Quote
Nikus Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Dziękuję cioteczce Vanili za wpłatę dla Tymusia:) Quote
Jota67 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Tymuś się nadaje tylko do kochania ( patrząc na te fotki)! I czemu on ciągle bez domu......:-( Quote
Recommended Posts