Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']TYMUS juz bezpieczny to sie nie obrazi
słuchajcie jest szansa dla tego psiaka biednego tułającego sie do schronu do schronu!!!:

Li1 może Go wziaść pod swoja opieke do hoteliku u Gabi jako tego drugiego z Olkusza ale musimy nazbierać ok. 400zl za transport pomożecie???? i załatwić transport z Bielska do Wrocławia - bo tam moze Go odebrac z kolei kochana Gabi:):)

Założe mu wątek na dogo. No chyba że już się ktoś tym zajął ?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']

Świetne zdjęcie :D:D i Tymuś uśmiechnięty widać że jest szczęśliwy :D w końcu szczęśliwy :) mogłabym patrzeć na to zdjęcie godzinami, aż od razu robi się weselej :)

Posted

[quote name='salibinka']To dobre wieści :). Ale dlaczego wobec tego oczy Tymonka są takie "wysadzone"?[/QUOTE

Dr Garncarz tak mi to wytlumaczyl: Tymek ma rozszerzone zrenice, poniewaz mozg domaga sie informacji i zrenice powiekszaja sie by te informacje zdobyc, ale z niesprawnymi oczami sie to nie udaje.

TYMEK JEST WSPANIALA ISTOTA.
POGODNY, LAGODNY, BARDZO MADRY, POSLUSZNY, UFNY, SUPER INTELIGENTNY, CIERPLIWY, WESOLY, UWIELBIAJACY MIZIANIE I ZABAWY ( sam zaczepia lapiac delikatniutko za reke, robiac prisiudy, wywalajac sie na plecy, ocierajac sie o nogi i tracajac nosem ), RADZI SOBIE W DOMU I NA SPACERACH, LUBI INNE PSY.....

A jak zobaczylam Tymka wsiadajacego i wysiadajacego z samochodu, to szczeka mi opadla z podziwu. Nie dopuszcze go do kierownicy, bo na pewno wpadne w duze kompleksy.
Bardzo smutno mi bez Tymusia.
Pozdrawiam z kawiarenki internetowej w Warszawie.

Posted

[quote name='li1'][quote name='salibinka']To dobre wieści :). Ale dlaczego wobec tego oczy Tymonka są takie "wysadzone"?[/QUOTE

Dr Garncarz tak mi to wytlumaczyl: Tymek ma rozszerzone zrenice, poniewaz mozg domaga sie informacji i zrenice powiekszaja sie by te informacje zdobyc, ale z niesprawnymi oczami sie to nie udaje.

TYMEK JEST WSPANIALA ISTOTA.
POGODNY, LAGODNY, BARDZO MADRY, POSLUSZNY, UFNY, SUPER INTELIGENTNY, CIERPLIWY, WESOLY, UWIELBIAJACY MIZIANIE I ZABAWY ( sam zaczepia lapiac delikatniutko za reke, robiac prisiudy, wywalajac sie na plecy, ocierajac sie o nogi i tracajac nosem ), RADZI SOBIE W DOMU I NA SPACERACH, LUBI INNE PSY.....

A jak zobaczylam Tymka wsiadajacego i wysiadajacego z samochodu, to szczeka mi opadla z podziwu. Nie dopuszcze go do kierownicy, bo na pewno wpadne w duze kompleksy.
Bardzo smutno mi bez Tymusia.
Pozdrawiam z kawiarenki internetowej w Warszawie.

li1 :Rose::Rose:

Posted

Tymuś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

przy tym już odpadłem:) jak go nie kochać?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nocka minęła dobrze :) Tymonek wesoły, wygląda jak by się niczym nie przejmował :)
Rano kojec był czyściutki, nie nabrudził w nocy.. no i właśnie z tym mamy problem, Tymonek odkąd jest z nami jeszcze ani razu się nie wysikał:roll: ani w kojcu, ani na dworze, pół dnia z nim przespacerowałam, a On jak zaklęty, stwierdził, że sikać nie będzie i koniec:-o podejrzewam, że jak stres Go puści to się w końcu spompuje :evil_lol:
Jest bardzo grzeczny i chyba odsypia te wszystkie podróże, bo śpi przy każdej okazji:lol:

Z charakteru pies ideał:loveu:

Za paliwo wyszło 150zł :oops::roll:

Posted

Z tym sikaniem u nas było to samo...potem dopiero w Warszawie zrobił mimo,ze też przed wyjazdem chodziliśmy z nim z 40 min koło krzaczków:) Zaraz robię przelew za miesiąc hotelikowania i przejazd Tymonka:)