ClaudiaAnna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']TYMUS juz bezpieczny to sie nie obrazi słuchajcie jest szansa dla tego psiaka biednego tułającego sie do schronu do schronu!!!: Li1 może Go wziaść pod swoja opieke do hoteliku u Gabi jako tego drugiego z Olkusza ale musimy nazbierać ok. 400zl za transport pomożecie???? i załatwić transport z Bielska do Wrocławia - bo tam moze Go odebrac z kolei kochana Gabi:):) Założe mu wątek na dogo. No chyba że już się ktoś tym zajął ? Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ClaudiaAnna napisał(a):Założe mu wątek na dogo. No chyba że już się ktoś tym zajął ? nie wlasnie..bardzo Ci dziekuje:):) Quote
ClaudiaAnna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wątek biedaka... http://www.dogomania.pl/threads/205153-Horror-trwa-ale-pojawi%C5%82a-si%C4%99-szansa-na-szcz%C4%99%C5%9Bliwe-zako%C5%84czenie!-Potrzebne-pln-pomocy-!?p=16605867#post16605867 Nazwałam go Ozzy jeśli macie inne propozycję to imię można zmienić ;) zapraszam na wątek. Quote
ClaudiaAnna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Nikus'] Świetne zdjęcie :D:D i Tymuś uśmiechnięty widać że jest szczęśliwy :D w końcu szczęśliwy :) mogłabym patrzeć na to zdjęcie godzinami, aż od razu robi się weselej :) Quote
li1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='salibinka']To dobre wieści :). Ale dlaczego wobec tego oczy Tymonka są takie "wysadzone"?[/QUOTE Dr Garncarz tak mi to wytlumaczyl: Tymek ma rozszerzone zrenice, poniewaz mozg domaga sie informacji i zrenice powiekszaja sie by te informacje zdobyc, ale z niesprawnymi oczami sie to nie udaje. TYMEK JEST WSPANIALA ISTOTA. POGODNY, LAGODNY, BARDZO MADRY, POSLUSZNY, UFNY, SUPER INTELIGENTNY, CIERPLIWY, WESOLY, UWIELBIAJACY MIZIANIE I ZABAWY ( sam zaczepia lapiac delikatniutko za reke, robiac prisiudy, wywalajac sie na plecy, ocierajac sie o nogi i tracajac nosem ), RADZI SOBIE W DOMU I NA SPACERACH, LUBI INNE PSY..... A jak zobaczylam Tymka wsiadajacego i wysiadajacego z samochodu, to szczeka mi opadla z podziwu. Nie dopuszcze go do kierownicy, bo na pewno wpadne w duze kompleksy. Bardzo smutno mi bez Tymusia. Pozdrawiam z kawiarenki internetowej w Warszawie. Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Li1 jeszcze raz ogromne dzieki za to co zrobilas dla Tymka:Rose::Rose: Quote
li1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 W tym wypadku musze uczciwie napisac, ze to ja mialam wielkie szczescie majac Tymusia choc kilka dni. Naprawde. Quote
salibinka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='li1'][quote name='salibinka']To dobre wieści :). Ale dlaczego wobec tego oczy Tymonka są takie "wysadzone"?[/QUOTE Dr Garncarz tak mi to wytlumaczyl: Tymek ma rozszerzone zrenice, poniewaz mozg domaga sie informacji i zrenice powiekszaja sie by te informacje zdobyc, ale z niesprawnymi oczami sie to nie udaje. TYMEK JEST WSPANIALA ISTOTA. POGODNY, LAGODNY, BARDZO MADRY, POSLUSZNY, UFNY, SUPER INTELIGENTNY, CIERPLIWY, WESOLY, UWIELBIAJACY MIZIANIE I ZABAWY ( sam zaczepia lapiac delikatniutko za reke, robiac prisiudy, wywalajac sie na plecy, ocierajac sie o nogi i tracajac nosem ), RADZI SOBIE W DOMU I NA SPACERACH, LUBI INNE PSY..... A jak zobaczylam Tymka wsiadajacego i wysiadajacego z samochodu, to szczeka mi opadla z podziwu. Nie dopuszcze go do kierownicy, bo na pewno wpadne w duze kompleksy. Bardzo smutno mi bez Tymusia. Pozdrawiam z kawiarenki internetowej w Warszawie. li1 :Rose::Rose: Quote
Nikus Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Tymuś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: przy tym już odpadłem:) jak go nie kochać?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Tymuś jest śliczny :). I faktycznie nie mały z niego psiak :lol:. Quote
pikola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Tymon jest piekny.I ten jego wielki,zimny nochal.Tylko do calowania:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 matko On jest wielkości Funny:) http://images43.fotosik.pl/768/115fac5381bd0277med.jpg calkiem spory psiaczek...słodki jest:):) Quote
Nikus Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ciekawe jak minęła nocka Tymonkowi:) czekam na dane od PatiC i Gabi i trzeba się porozliczać za te wszystkie transporty:) Quote
psiakiGabi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nocka minęła dobrze :) Tymonek wesoły, wygląda jak by się niczym nie przejmował :) Rano kojec był czyściutki, nie nabrudził w nocy.. no i właśnie z tym mamy problem, Tymonek odkąd jest z nami jeszcze ani razu się nie wysikał:roll: ani w kojcu, ani na dworze, pół dnia z nim przespacerowałam, a On jak zaklęty, stwierdził, że sikać nie będzie i koniec:-o podejrzewam, że jak stres Go puści to się w końcu spompuje :evil_lol: Jest bardzo grzeczny i chyba odsypia te wszystkie podróże, bo śpi przy każdej okazji:lol: Z charakteru pies ideał:loveu: Za paliwo wyszło 150zł :oops::roll: Quote
Nikus Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Z tym sikaniem u nas było to samo...potem dopiero w Warszawie zrobił mimo,ze też przed wyjazdem chodziliśmy z nim z 40 min koło krzaczków:) Zaraz robię przelew za miesiąc hotelikowania i przejazd Tymonka:) Quote
vanili Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 super foty, Tymek wygląda przednio:) ekstra przemiana :D Quote
polciuaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 http://images46.fotosik.pl/729/a632441acfa09c92med.jpg raaany, jaki kochany! :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nowe fotki Tymonka - rewelacja!!!! :) Quote
polciuaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 cioteczki i wujaszku zajrzyjcie prosze, amstafka Stella ZNOWU szuka domu! http://www.dogomania.pl/threads/145567-Bezdomna-wychudzona-sunia-amstafa.Ju%C5%BC-w-nowym-domu?p=16609292#post16609292 Quote
psiakiGabi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Mam nadzieję, że w końcu się wysiusia:cool3: Poranny spacerek ( 7:00 :razz:) jeszcze rosę ma na mordce :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jaki kochany słodziak!!! Przesłodziak nawet! :):):) Quote
Nikus Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jejku:) nie mogę się na niego napatrzeć:) cudny jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Felka z Bagien Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 To Tymuś w domku?, a ja nic nie wiem,Jaka morduchna słodka,najslodsza na świecie.Ale te oczka jakieś lepsze, już nie takie "wywalone".Tymusiu,bądź szczęśliwy,Felka ci życzy. Quote
Recommended Posts