Lu_Gosiak Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jolanta08 napisał(a):Witaj Tymonku :lol: Czy konto jest to samo co dla Elzy? tak:) Nikus jest skarbnikiem Tymonka Quote
Cleo2008 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ja tylko prosze o relacje po wizycie u dr garncarza (nie watpie ze tu beda) - bo chce wstawic na FB dla darczyncow Tymona. Quote
Livka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Wizyta u dr Garncarza umówiona na jutro na godzinę 20.15 :) - relacje zdamy na pewno :) Quote
Nikus Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Relacje będą na pewno-Li1 obiecała,że napisze z kawiarenki internetowej.Oba psiaki które wczoraj z nami jechały są superkowe-żadnych problemów z aklimatyzacją w nowym miejscu:) jedzonko ,potrzeby fizjologiczne i spacerki wzorowo zaliczone.Tymek ze względu na wzrok jest bardzo wyważony i stateczny natomiast Morelka to wulkan energii jednak do opanowania.Psiaki bardzo szybko sie uczą i przystosowują do nowej sytuacji.Morelka już niedługo powinna być u nowej Pani w Grójcu:) Quote
fizia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Serdeczne dzięki za transport Morelki!! Tak się cieszę, że już jest poza schroniskiem. Quote
ClaudiaAnna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Livka napisał(a):Wizyta u dr Garncarza umówiona na jutro na godzinę 20.15 :) - relacje zdamy na pewno :) Czekamy z niecierpliwością na wieści :) Mam nadzieję, że będą dobre ;) Quote
Ra_dunia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tymuś jaki przystojniacha :) Cuudo :) Bardzo mnie wzruszył ten psiak co tak się tuła po schorniskach... bidulek kłapouchy :( Quote
ClaudiaAnna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='missieek']pies najpierw byl w schronisku na slasku, Ruda Slaska badz Tarnowskie Gory pozniej Olkusz teraz Bielsko czy ten pies na 100% jest jeszcze w schronisku w bielsku ? Quote
Lu_Gosiak Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ClaudiaAnna napisał(a):czy ten pies na 100% jest jeszcze w schronisku w bielsku ? chyba...Misiek mowila, ze Jej mama Go tam widziala - dokladnie kiedy to niewiem ale powienien byc Quote
Lu_Gosiak Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ra_dunia napisał(a):Tymuś jaki przystojniacha :) Cuudo :) Bardzo mnie wzruszył ten psiak co tak się tuła po schorniskach... bidulek kłapouchy :( mnie tez właśnie:(:( i chamstwo ludzi z którym myslalam, ze juz sie pogodzilam, ale zeby adoptowac psa ze schronu a potem jak gdyby nigdy nic oddac z powrotem - jeszcze do takiej mordowni to nie miesci mi sie w głowie:angryy::mad: Quote
ClaudiaAnna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A czy wiecie może coś więcej o nim, ile ma lat, jaki ma charakter ? Porobiłabym mu trochę ogłoszeń bo tak mi go szkoda... :( ale do ogłoszeń muszę mieć trochę więcej informacji... Quote
Nikus Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dziś wieczorem badania Tymka-nie mogę przestać myśleć o tym słodziaku....Jak tylko będzie wiadomo co z tymi oczkami to trzeba mu zrobić mnóstwo ogłoszeń... Lu_Gosiak proszę o zmianę tytułu wątku;) Tymek już nigdy w schronie nie zagości, nie ma mowy:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nikusiu z checia bym spelnila Twoja prosbe - ale tym razem to nie moj watek;):):) ja tez nie moge sie doczekac diagnozy:roll: Quote
Nikus Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):Nikusiu z checia bym spelnila Twoja prosbe - ale tym razem to nie moj watek;):):) ja tez nie moge sie doczekac diagnozy:roll: hehe...no faktycznie :) zatem prosimy dogomankę_ o zmianę tytułu wątku Dziękuję Yolanovi za wpłatę deklaracji:Rose: oraz Salibince:Rose: Quote
Cleo2008 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):mnie tez właśnie:(:( i chamstwo ludzi z którym myslalam, ze juz sie pogodzilam, ale zeby adoptowac psa ze schronu a potem jak gdyby nigdy nic oddac z powrotem - jeszcze do takiej mordowni to nie miesci mi sie w głowie:angryy::mad: Lu Gosiak ja tez jak to czytam to bym mordowala. Nie mam po prostu slow :( :angryy::mad:[/ Quote
obraczus87 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ciesze sie ze Tymek bezpieczny :) ufffff Quote
polciuaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A czy macie jakieś propozycje tytułu? Bo mi nic nie przychodzi do głowy, a też juz nie chce patrzeć na ten tytuł Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ra_dunia napisał(a):Tymuś jaki przystojniacha :) Cuudo :) Bardzo mnie wzruszył ten psiak co tak się tuła po schorniskach... bidulek kłapouchy :( Mnie też... Ciekawe co z psiaczkiem tym bez oczka? Może Jemu też pomożemy??? To taki biedaczek! :(:( Tymonku kochany, a Tobie mizianko! :) Quote
psiakiGabi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 I co z naszym słodziakiem:loveu:? Wiadomo już co tam u weta? :cool3: bo ja już jajko znoszę:oops: Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 psiakiGabi napisał(a):I co z naszym słodziakiem:loveu:? Wiadomo już co tam u weta? :cool3: bo ja już jajko znoszę:oops: noo ja wlasnie tez czyham na jakies wiesci:) Quote
pikola Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ;)psiakiGabi napisał(a):I co z naszym słodziakiem:loveu:? Wiadomo już co tam u weta? :cool3: bo ja już jajko znoszę:oops: No wlasnie.Tez czekam;) Quote
azalia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A czemu tego pieska tak przerzucają do różnych schronisk?Czy to on byłw adopcji i wrócił?Jak długo był i dlaczego go oddali?Ciekawe co tam z Tymusiem,jaka diagnoza? Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 azalia napisał(a):A czemu tego pieska tak przerzucają do różnych schronisk?Czy to on byłw adopcji i wrócił?Jak długo był i dlaczego go oddali?Ciekawe co tam z Tymusiem,jaka diagnoza? bo Go adoptowali ze schroniska a potem porzucili bo sie wyprowadzali podobno i trafil do Olkusza a stamtad wywoza psy do Bielska....Li1 nie ma u Sibie chyba netu to juz dzisiaj sie chyba nie dowiemy co z Tymkiem Quote
Recommended Posts