Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Relacje będą na pewno-Li1 obiecała,że napisze z kawiarenki internetowej.Oba psiaki które wczoraj z nami jechały są superkowe-żadnych problemów z aklimatyzacją w nowym miejscu:) jedzonko ,potrzeby fizjologiczne i spacerki wzorowo zaliczone.Tymek ze względu na wzrok jest bardzo wyważony i stateczny natomiast Morelka to wulkan energii jednak do opanowania.Psiaki bardzo szybko sie uczą i przystosowują do nowej sytuacji.Morelka już niedługo powinna być u nowej Pani w Grójcu:)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Tymuś jaki przystojniacha :) Cuudo :)

Bardzo mnie wzruszył ten psiak co tak się tuła po schorniskach... bidulek kłapouchy :(

mnie tez właśnie:(:(
i chamstwo ludzi z którym myslalam, ze juz sie pogodzilam, ale zeby adoptowac psa ze schronu a potem jak gdyby nigdy nic oddac z powrotem - jeszcze do takiej mordowni to nie miesci mi sie w głowie:angryy::mad:

Posted

A czy wiecie może coś więcej o nim, ile ma lat, jaki ma charakter ? Porobiłabym mu trochę ogłoszeń bo tak mi go szkoda... :( ale do ogłoszeń muszę mieć trochę więcej informacji...

Posted

Dziś wieczorem badania Tymka-nie mogę przestać myśleć o tym słodziaku....Jak tylko będzie wiadomo co z tymi oczkami to trzeba mu zrobić mnóstwo ogłoszeń...

Lu_Gosiak proszę o zmianę tytułu wątku;) Tymek już nigdy w schronie nie zagości, nie ma mowy:shake:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Nikusiu z checia bym spelnila Twoja prosbe - ale tym razem to nie moj watek;):):)

ja tez nie moge sie doczekac diagnozy:roll:

hehe...no faktycznie :) zatem prosimy dogomankę_ o zmianę tytułu wątku
Dziękuję Yolanovi za wpłatę deklaracji:Rose: oraz Salibince:Rose:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mnie tez właśnie:(:(
i chamstwo ludzi z którym myslalam, ze juz sie pogodzilam, ale zeby adoptowac psa ze schronu a potem jak gdyby nigdy nic oddac z powrotem - jeszcze do takiej mordowni to nie miesci mi sie w głowie:angryy::mad:

Lu Gosiak ja tez jak to czytam to bym mordowala. Nie mam po prostu slow :(
:angryy::mad:[/

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Tymuś jaki przystojniacha :) Cuudo :)

Bardzo mnie wzruszył ten psiak co tak się tuła po schorniskach... bidulek kłapouchy :(

Mnie też... Ciekawe co z psiaczkiem tym bez oczka? Może Jemu też pomożemy??? To taki biedaczek! :(:(

Tymonku kochany, a Tobie mizianko! :)

Posted

A czemu tego pieska tak przerzucają do różnych schronisk?Czy to on byłw adopcji i wrócił?Jak długo był i dlaczego go oddali?Ciekawe co tam z Tymusiem,jaka diagnoza?

Posted

azalia napisał(a):
A czemu tego pieska tak przerzucają do różnych schronisk?Czy to on byłw adopcji i wrócił?Jak długo był i dlaczego go oddali?Ciekawe co tam z Tymusiem,jaka diagnoza?

bo Go adoptowali ze schroniska a potem porzucili bo sie wyprowadzali podobno i trafil do Olkusza a stamtad wywoza psy do Bielska....Li1 nie ma u Sibie chyba netu to juz dzisiaj sie chyba nie dowiemy co z Tymkiem