Nikus Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 masiowa napisał(a):jutro w Raciborzu bedzie kobieta, ktora zbiera dla nas informacje o malamutach i husky. Podesle jej zdjecie oneczka z prosba o sprawdzenie. superkowo) dziękujemy....na fotkach schronu go nie ma Quote
li1 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Czy wiecie juz ktorego psa bierzemy zamiast onka ? Jezeli nie bedzie mial problemow z oczami to odwolam te druga wizyte u Garncarza. Quote
Nikus Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no Tymonku...to ostatnia Twoja nocka w schronie- pakuj się powoli:)..A Ty Li1 też:) Quote
polciuaa Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Trzymam kciuki za całą akcję bardzo mocno! Quote
Monika z Katowic Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 NAJMOCNIEJ trzymam kciuki, kochany TYMONKU!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 li1 napisał(a):Czy wiecie juz ktorego psa bierzemy zamiast onka ? Jezeli nie bedzie mial problemow z oczami to odwolam te druga wizyte u Garncarza. Li1 to Ty powinnas zdecydowac :):) Quote
li1 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Przecie ja na taka odleglosc nie wybiere. Wszystkich zal. Ale nie trzymaj nas w napieciu, pokaz kogo macie. Quote
Lu_Gosiak Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 nie mam zdjec zadnych:( tam juz raczej nie mozna robic zdjec....jak sie nie pospieszy człowiek to pies znika jak z tym naszym biednym ONkiem - nie moge Go odżałowac no nic...co do psow, ktore tam jeszcze siedza to wczoraj byla Misiek i mowila, ze jest chyba z 4 czy 5 Onków, jakas starsza sunia, chyba z dwa szczeniaki, labrador -ale dla Niego moze bedzie DT, jakies mniejszych pare psiakow i bokser z ogonem, - ktory sobie ten ogon biedak wygryza - pewnie ze stresu i strachu:( Quote
Lu_Gosiak Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jest jeszcze drugi pies który utkwil mi w głowie z opowiadan Misiek...byl w schroniku gdzies na slasku - taki owczarkowaty z klapnietymi uszami - adoptowali Go Jej sasiedzi, potem sasiedzi wyprowadzili sie i psa porzucili i wyladowal w Olkuszu:( a stamtad pojechal do Bielka i tam siedzi..czyli zaliczyl juz 3 schrony..ale zdjec tez nie mam moze jutro Nikus bedac w olkuszu zerknal by w jakim stanie jest ten wygryzajacy sie bokser? Quote
Nikus Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie Quote
Monika z Katowic Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Nikus']Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie Ratujcie przede wszystkim Tymonka! Quote
Nikus Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 tak, jutro ze mną pojedzie tylko Tymonek....a po drodze z jamrozowizny ze schronu pojedzie też sunia do DS Quote
ClaudiaAnna Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):jest jeszcze drugi pies który utkwil mi w głowie z opowiadan Misiek...byl w schroniku gdzies na slasku - taki owczarkowaty z klapnietymi uszami - adoptowali Go Jej sasiedzi, potem sasiedzi wyprowadzili sie i psa porzucili i wyladowal w Olkuszu:( a stamtad pojechal do Bielka i tam siedzi..czyli zaliczyl juz 3 schrony..ale zdjec tez nie mam Szkoda że nie masz zdjęć... Nie ma jakiejś możliwości załatwienia jego zdjęć ? Quote
Lu_Gosiak Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Nikus napisał(a):Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie nie chce zdjec tylko rzut Twojego oka:) Quote
missieek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Nikus napisał(a):Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie bez problemow wydadza Ci dwa psy, nawet i wiecej zapowiedzialam ze przyjedzie w sob ktos po kudlacza i ze moze jeszcze cos wezmie oni teraz chetnie wydaja psy, dla nich to miejsce na kolejne... osobiscie prosilabym o pomoc niemlodej juz owczarce lub malutkiej czarnej staruszce w klatce szczeniakowej Quote
AlfaLS Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą akcję :thumbs::thumbs::thumbs:. Tymonku - ostatnia noc za tymi strasznymi kratami, od jutra będzie już tylko lepiej ... Quote
missieek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']jest jeszcze drugi pies który utkwil mi w głowie z opowiadan Misiek...byl w schroniku gdzies na slasku - taki owczarkowaty z klapnietymi uszami - adoptowali Go Jej sasiedzi, potem sasiedzi wyprowadzili sie i psa porzucili i wyladowal w Olkuszu:( a stamtad pojechal do Bielka i tam siedzi..czyli zaliczyl juz 3 schrony..ale zdjec tez nie mam pies najpierw byl w schronisku na slasku, Ruda Slaska badz Tarnowskie Gory pozniej Olkusz teraz Bielsko Quote
Therion Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 To może zróbmy stałe deklaracje na hotel dla niego ? Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wspaniale!:multi::multi: Tymusiu kochany!:loveu: Quote
Livka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tymuś już u nas :multi::multi::multi:jest przesłodki i strasznie kochany :loveu: ale z oczkami jest problem niestety nie wiadomo czy cokolwiek widzi :shake: Quote
Recommended Posts