Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masiowa napisał(a):
jutro w Raciborzu bedzie kobieta, ktora zbiera dla nas informacje o malamutach i husky. Podesle jej zdjecie oneczka z prosba o sprawdzenie.

superkowo) dziękujemy....na fotkach schronu go nie ma

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wiecie juz ktorego psa bierzemy zamiast onka ? Jezeli nie bedzie mial problemow z oczami to odwolam te druga wizyte u Garncarza.

Posted

nie mam zdjec zadnych:( tam juz raczej nie mozna robic zdjec....jak sie nie pospieszy człowiek to pies znika jak z tym naszym biednym ONkiem - nie moge Go odżałowac
no nic...co do psow, ktore tam jeszcze siedza to wczoraj byla Misiek i mowila, ze jest chyba z 4 czy 5 Onków, jakas starsza sunia, chyba z dwa szczeniaki, labrador -ale dla Niego moze bedzie DT, jakies mniejszych pare psiakow i bokser z ogonem, - ktory sobie ten ogon biedak wygryza - pewnie ze stresu i strachu:(

Posted

jest jeszcze drugi pies który utkwil mi w głowie z opowiadan Misiek...byl w schroniku gdzies na slasku - taki owczarkowaty z klapnietymi uszami - adoptowali Go Jej sasiedzi, potem sasiedzi wyprowadzili sie i psa porzucili i wyladowal w Olkuszu:( a stamtad pojechal do Bielka i tam siedzi..czyli zaliczyl juz 3 schrony..ale zdjec tez nie mam

moze jutro Nikus bedac w olkuszu zerknal by w jakim stanie jest ten wygryzajacy sie bokser?

Posted

Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie

Posted

[quote name='Nikus']Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie

Ratujcie przede wszystkim Tymonka!

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jest jeszcze drugi pies który utkwil mi w głowie z opowiadan Misiek...byl w schroniku gdzies na slasku - taki owczarkowaty z klapnietymi uszami - adoptowali Go Jej sasiedzi, potem sasiedzi wyprowadzili sie i psa porzucili i wyladowal w Olkuszu:( a stamtad pojechal do Bielka i tam siedzi..czyli zaliczyl juz 3 schrony..ale zdjec tez nie mam

Szkoda że nie masz zdjęć... Nie ma jakiejś możliwości załatwienia jego zdjęć ?

Posted

Nikus napisał(a):
Ja jutro nie chcę ryzykować.Podczas wizyty ClaudiaAnna padły juz pytania czy jesteśmy z jakieś fundacji czy coś...Muszę jutro wyciągać Tymona i znikać stamtąd jak najszybciej się da. Jak wyciągaliśmy Elzę było tam całkiem inaczej,ale to było przed sprawą w sądzie

nie chce zdjec tylko rzut Twojego oka:)

Posted

Nikus napisał(a):

bez problemow wydadza Ci dwa psy, nawet i wiecej
zapowiedzialam ze przyjedzie w sob ktos po kudlacza i ze moze jeszcze cos wezmie
oni teraz chetnie wydaja psy, dla nich to miejsce na kolejne...
osobiscie prosilabym o pomoc niemlodej juz owczarce
lub malutkiej czarnej staruszce w klatce szczeniakowej

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jest jeszcze drugi pies który utkwil mi w głowie z opowiadan Misiek...byl w schroniku gdzies na slasku - taki owczarkowaty z klapnietymi uszami - adoptowali Go Jej sasiedzi, potem sasiedzi wyprowadzili sie i psa porzucili i wyladowal w Olkuszu:( a stamtad pojechal do Bielka i tam siedzi..czyli zaliczyl juz 3 schrony..ale zdjec tez nie mam

pies najpierw byl w schronisku na slasku, Ruda Slaska badz Tarnowskie Gory
pozniej Olkusz
teraz Bielsko

Posted

Tymuś już u nas :multi::multi::multi:jest przesłodki i strasznie kochany :loveu: ale z oczkami jest problem niestety nie wiadomo czy cokolwiek widzi :shake: