Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikuś - jestem i ja :)

Powiedzcie proszę, o której by Morelka miała opuścić schronisko?

Bo chodzi o sobotę tak? i do Warszawy?

Morelka ma jechać do Grójca, Li1 pisała, że mogłaby zawieźć Ją w niedzielę - tylko co z Morelką w nocy z soboty na niedzielę?

Muszę tez zapytać tą p. Annę, do której jedzie Morelka czy jest w weekend - bo w czwartek i piątek ma być na delegacji, mam nadzieję, ze już w weekend by była w domu.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Jest nawet jeszcze jedna dogomaniaczka, Nanami, tylko aktualnie mieszka w Krakowie i od czasu do czasu bywa w Olkuszu. :) Możesz mi na PW wysłać gdzie dokładniej mieszkasz czy coś? Może się okaże, że mieszkamy koło siebie. :evil_lol:

Dobrze wiedzieć :D Już wysyłam PW do Ciebie :)

a macie jakieś zdjęcia tego drugiego psa ?

Posted

fizia napisał(a):
Nikuś - jestem i ja :)

Powiedzcie proszę, o której by Morelka miała opuścić schronisko?

Bo chodzi o sobotę tak? i do Warszawy?

Morelka ma jechać do Grójca, Li1 pisała, że mogłaby zawieźć Ją w niedzielę - tylko co z Morelką w nocy z soboty na niedzielę?

Muszę tez zapytać tą p. Annę, do której jedzie Morelka czy jest w weekend - bo w czwartek i piątek ma być na delegacji, mam nadzieję, ze już w weekend by była w domu.

mam być po Li1 na lotnisku w Pyrzowicach w sobotę o 18.50....nie wiem ile zejdzie zanim wystartujemy w drogę do Wawy...powiedzmy,że o 19.15....wg kompa do jamrozowizny powinniśmy zajechać za 1 godz. i 30 min. czyli powiedzmy ,że ok 21-ej w sobotę...- dasz radę tak to ustawić?

Posted

OK, zapytam Mariusza czy może podjechać wtedy do schroniska i wydać Morelkę

I tej p. Anny - czy może Ją wtedy odebrać

Pewnie najlepiej by było, żeby podjechała do Warszawy po Nią prawda? o której by to było mniej więcej?

Bo jeśli nie będzie mogła podjechać z tego Grójca, to nie mam pomysłu co zrobić z sunią przez noc..

ah i jeszcze jakbyś mógł powiedzieć jaki byłby koszt ok?

Posted

z tego co pisała Li1 to sunia u niej zostanie na noc a ona ja zawiezie do Grójca w niedzielę..tak zrozumiałem.."Edit:
Do Fizi,
Nikus ( i ja ) bedzie jechal z Olkusza i Katowic w sobote do Warszawy. Z Warszawy moge zawiezc Morelke do Grojca w niedziele. Zapytalam sie Nikusia, czy da rade." to wpis ze ze strony schroniska w jamrozowiźnie:)

Posted

fizia napisał(a):
Dobra to już wszystko chyba wiem, juz nie zaśmiecam wątku - jak tylko cos się dowiem konkretnie, napisze pW ok? Dzięki serdeczne!! :)

mam tel do P.Mariusza..najlepiej jak ustawimy się w ten sposób,że jak bedziemy wyjeżdżać z lotniska to określę bardziej dokładnie kiedy dojedziemy do schroniska:)

Posted

fizia napisał(a):
OK, pani Anna, ta z Grójca, napisała, że byłoby świetnie, jakby się udało

ok...to pogadaj jutro z P.Mariuszem czy tak to zrobimy jak proponowałem:)

Posted

Morelka moze byc u mnie w mieszkaniu do srody. Moge ja zawiesc do Grojca lub moze wlascicielka ja odebrac ode mnie z centrum Warszawy kiedy bedzie chciala.
Drugi pies, powiedzmy ten "moj" do hoteliku do Gabi moze by jakimkolwiek psem, ktorego Gabi zaakceptuje. Wybierzcie same.

Posted

Nikus napisał(a):
ok...to pogadaj jutro z P.Mariuszem czy tak to zrobimy jak proponowałem:)

Mariusz napisał, że nie ma problemu, przygotuje na sobotę dokumenty.

Posted

Nikus napisał(a):
Niestety potwierdzam to co pisałem wczoraj.Onek nie był przewieziony do Bielska-Białej..nie było go tam:(

czyli niewiadomo co z Nim zrobili ...czy gdzies indziej wywiezli czy...:placz::placz::placz:
nie zdazylismy:-(

Posted

Może być jeszcze w innym schronisku. Oby nie w Raciborzu :(. Sprawdzaliście ?
A może ktoś go adoptował. Ciężko jak się wie o psiaku a potem nie wiadomo co się z nim stało :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Może być jeszcze w innym schronisku. Oby nie w Raciborzu :(. Sprawdzaliście ?
A może ktoś go adoptował. Ciężko jak się wie o psiaku a potem nie wiadomo co się z nim stało :(.

w Raciborzu właśnie nie znam nikogo...Ty znasz??? tam tak zle??

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
w Raciborzu właśnie nie znam nikogo...Ty znasz??? tam tak zle??

Tam nie ma wolontariatu. I to kolejne schronisko ... :(.
A z Jastrzebiej są dziewczny, można tam popytać.
Ale mógł też jechać do Mysłowic :(.

Posted

Lu_Gosiak, bedziemy szukac "Drugiego" az znajdziemy. Niech kazdy kto jedzie do schronisk ma ze soba jego zdjecie, a poza tym powysylaj fotki bezposrednio do schronisk. Zaraz zrobie owczarkowi watek.