Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Nikus sa jakies wiesci z Bielska???

niestety cisza...wczoraj wieczorem pytałem i miało być coś wiadomo rano:shake: a jest południe...

Posted

Cleo2008 napisał(a):
to czekanie mnie dobije, strasznie sie boje o Tymka. Jakby cos (cokolwek) psu zrobili to tym razem wsiadam w samochod i jade zabic...

mam to samo dlatego chciałbym tam w sobotę być po niego o godz 10-tej jak tylko otworzą...

Posted

Nikus napisał(a):
Znajoma Dorothy się nie odzywa :( Dorota napisała,że w końcu chyba sama pojedzie do Bielska

jak ten pies bedzie to ja postraram sie zorganizowac jakis transport - tylko gdzie?? do Gabi od razu, czy do Wawy bo Li1 w sumie pisala, ze dla tego drugiego tez wizyta jest umowiona nie?

Posted

Sam już nie wiem..wizyta w Wawie umówiona....druga opcja to leczenie we Wrocławiu gdzie cioteczki mają też psiego okulistę i zniżkę jako Toz i obiecały,że pomogą...
Właśnie dostałem sms-a,ze Dorothy sama pojedzie do schronu i da znać...i czekamy dalej

Posted

Nikus napisał(a):
Sam już nie wiem..wizyta w Wawie umówiona....druga opcja to leczenie we Wrocławiu gdzie cioteczki mają też psiego okulistę i zniżkę jako Toz i obiecały,że pomogą...
Właśnie dostałem sms-a,ze Dorothy sama pojedzie do schronu i da znać...i czekamy dalej

ja juz sobie pomyslalam, ze jakby mial jechac dio Wawy to moze jakbys dał trade to KTos z Bielsa by Go podrzucil na lotnisko - niewiem tylko czy masz klatke zeby Je oddzielic??

Posted

PYTANIE: Skąd wiemy,że ten Onek pojechał na pewno do Bielska? Sytuacja wygląda ta,że dwóch wetów nie kojarzy takiego psa w ostatnim czasie,a raczej w oczy by się rzucił. Dorota pojedzie i sprawdzi jeszcze dziś,ale już widać,że szanse są raczej nikłe.Podobno Olkusz wywozi też psy do Mysłowic...

Posted

Nikus napisał(a):
PYTANIE: Skąd wiemy,że ten Onek pojechał na pewno do Bielska? Sytuacja wygląda ta,że dwóch wetów nie kojarzy takiego psa w ostatnim czasie,a raczej w oczy by się rzucił. Dorota pojedzie i sprawdzi jeszcze dziś,ale już widać,że szanse są raczej nikłe.Podobno Olkusz wywozi też psy do Mysłowic...

wiec na pewno tego nie wiemy...po prosru wiekszsc psow z OL tam jezdzi...Misiek mowi, ze pierwsze słyszy, ze do Mysłowic, natomiast wywoza jeszcze do Jastrzebia i do Raciborza...cholera marne chyba sznase na znalezienie Go:(:(
Misiek byla dzis tez w Olkuszu Tymonek mówi, nawet dość ożywiony był i trochę poszczekiwał
jest jeszcze tam sporo psow duzo rasowych, chyba w największej potrzebie jest tam bokser, ktory wygryza sobie ogon i cos tam jeszcze

Posted

li1 napisał(a):
Nikus, daj sie wykorzystac, zgodz sie zabrac tez Morelke po drodze.

no tak...czuły punkt trafiony - dobrze znam schronisko w Jamrozowiźnie bo nie raz już tam byłem:) jasne,że zabierzemy...tylko kto nam ją wyda po nocy?

Posted

Rozmawialam z Figu, powiedziala, ze schronisko wydaje psy cala dobe, oczywiscie po uprzednim uprzedzeniu. Figu zapewne wejdzie tu i zgramy sie z odebraniem.

Posted

[quote name='ClaudiaAnna']Ja też się cieszę, że wkońcu trafiłam na jakąś osobę z Olkusza na dogo bo chwilami myślałam, że nie ma tu osób z mojej okolicy... ;) a spacerek bardzo dobry pomysł, akurat wiosna teraz :D
Jest nawet jeszcze jedna dogomaniaczka, Nanami, tylko aktualnie mieszka w Krakowie i od czasu do czasu bywa w Olkuszu. :) Możesz mi na PW wysłać gdzie dokładniej mieszkasz czy coś? Może się okaże, że mieszkamy koło siebie. :evil_lol:

[quote name='Ra_dunia']Li1 jesteś niesamowita :) Rewelacyjny plan - oby wypalił! i oby wypalił dla obu psiaków :)

ZGADZAM SIĘ! Li1 jest niesamowita w każdym calu. :loveu:

Mamy kogoś w Jastrzębiu lub Raciborzu kto mógłby tam tego ONka poszukać ?