pikola Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Witamy p.Ryszarda na Tymusiowym watku:lol:Wszystko zostalo juz napisane,wiec ja tylko napisze DZIEKUJE i zycze duzo zdrowka dla Panstwa i oczywiscie dla Tymusia:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Bardzo, bardzo serdecznie witamy na wątku Pana Ryszarda!:loveu: Z radością czekamy na nowe zdjęcia kochanego Tymonka oraz wieści z wymarzonego domku!:loveu: Co do fantów - serdecznie proszę o bazarek dla Bakusia. Może ktoś dorzuciłby jakieś książki czy drobiazgi? Quote
salibinka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Bardzo się cieszę, szczęścia dla Tymonka i Jego Nowej Rodziny :) Quote
bimbo Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 witam! jestem Michał, syn Pana Ryszarda, jeden z nowych współdomowników Tymka ;) zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia z tego, jak się sprawy mają - a mają się wspaniale! tymek już naprawdę dobrze się wśród nas zadomowił, bawi się, a nawet sam prowokuje naszego Fera do zabawy, gania za piłką, naskakuje na nią po słuchu, a dzisiaj ostatecznie przełamał naszą największą dotychczasową troskę: zaczął załatwiać się poza terenem naszej działki. wczoraj zaliczyliśmy także wizytę u lekarza, wszystkie szczepienia i odrobaczenia odhaczone, można powiedzieć - okaz zdrowia :loveu: czuje się przy tym na tyle swobodnie, że ku naszemu zdumieniu i oburze... dobra, nie ma co czarować, śpi sobie w najlepsze na fotelu w salonie. a wcale żaden z naszych psów do tej pory tak nie robił.. :eviltong: jak na razie wszyscy, włącznie z Tymkiem, jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z faktu, że nasza rodzinka się powiększyła ;) a w poniższej galerii zdjęcia, co jakiś czas pewnie coś nowego się tam pojawi :) pozdrawiam! https://picasaweb.google.com/110814711892395260582/TymekFero?authkey=Gv1sRgCLXcvsOvgZKrnQE Quote
MALWA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Super relacja! A Tymek- cóż, tak wygląda szczęśliwy pies! Quote
Nikus Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Bimbo bardzo dziękujemy:) wieści są rewelacyjne,a fotki jeszcze bardziej:multi::multi::multi: Tymusiu tak długo czekałeś,ale warto było:) yupi:cunao::cunao::cunao: Quote
Monika z Katowic Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Witamy serdecznie Pana Michała!:):) Galeria tymonkowych zdjęć jest wspaniała!!!:multi::multi: Najbardziej podoba mi się ta fotka - czyli spełnione marzenie każdego psa::bigcool::bigcool: Quote
żabol Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Super zdjęcia, widać, ze Tymek szczęśliwy w nowym domku :) Quote
pikola Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Mnie sie wszystkie podobaja:loveu:Odpoczynek Kumpli:loveu: Quote
Izabela124. Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Cieszę się bardzo, iż Tymek znalazł tak świetny dom! Quote
Nikus Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Finansowy komunikat :) Wygląda na to,że Tymuś znalazł swoich ludzi na ziemi i możemy spokojnie zakończyć finansowe rozliczenia Tymka. Na jego koncie jest w tej chwili 135 zł. Czekam na propozycje : moja jest taka- skoro Rusti z Olkusza jest w potrzebie to myślę,że Tymek chętnie by się z nim podzielił.Ale to tylko moje zdanie i czekam na Wasze opinie.:) Edited October 8, 2012 by Nikus Quote
yolanovi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nikus napisał(a):Finansowy komunikat :) Wygląda na to,że Tymuś znalazł swoich ludzi na ziemi i możemy spokojnie zakończyć finansowe rozliczenia Tymka. Na jego koncie jest w tej chwili 135 zł. Czekam na propozycje : moja jest taka- skoro Rusti z Olkusza jest w potrzebie to myślę,że Tymek chętnie by się z nim podzielił.Ale to tylko moje zdanie i czekam na Wasze zdanie.:) Śliczne zdjęcia szczęśliwego Tymusia i cudne wieści z domku wynagradzają długi czas czekania na ten wspaniały domek. Co do propozycji Nikusia - popieram w 100% :) Quote
ClaudiaAnna Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Śliczne zdjęcia :D Oby więcej nyło takich szczęśliwych psów :) Propozycję Nikusia jak najbardziej popieram. a swoją drogą zapraszam wszystkich na wątek Rustiego (w moim podpisie) bo pusto tam u niego... :( Quote
Nikus Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Widzę,że jest przyzwolenie na wątku by wspomóc kasą Rustiego.:loveu: Dziękuje za wypowiedzi....teraz pytanie gdzie przelać tą kasę bo z tego co czytałem to nie ma skarbnika na wątku-może bezpośrednio do hoteliku? Quote
Lu_Gosiak Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nikus napisał(a):Widzę,że jest przyzwolenie na wątku by wspomóc kasą Rustiego.:loveu: Dziękuje za wypowiedzi....teraz pytanie gdzie przelać tą kasę bo z tego co czytałem to nie ma skarbnika na wątku-może bezpośrednio do hoteliku? tak, tak:) to jest najlepsze rozwiazanie:multi::multi: dziekuje za pomoc dla Rustiego BARDZO:loveu::loveu: Quote
Nikus Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):tak, tak:) to jest najlepsze rozwiazanie:multi::multi: dziekuje za pomoc dla Rustiego BARDZO:loveu::loveu: w takim razie dziś zrobię przelew:) Quote
psiakiGabi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Przepraszam ja ostatnio z powodów rodzinnych jestem z doskoku na dogo :( ale potwierdzam, że wpłynęły na nasze konto pieniążki dla Rustiego pozostałe na koncie Tymonka. DZIĘKUJEMY :) Quote
Livka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Możemy prosić o jakieś nowe fotki szczęściarza Tymusia ??? :cool3: Bardzo prosimy bimbo :modla: Quote
Jolanta08 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Tymuś ty słodziaku ale masz się dobrze :lol: serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla państwa Tymka Quote
bimbo Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 witam! nowe zdjęcia już w galerii, podaję ponownie link: https://picasaweb.google.com/110814711892395260582/TymekFero?authkey=Gv1sRgCLXcvsOvgZKrnQE jak widać fero z tymkiem zakumplowali się jeszcze bardziej :) co jeszcze ciekawsze, i co wprawiło nas w szczere zdumienie,a czego niestety nie zdążylismy uwiecznić, to widok naszego kota wcinającego z żarcie z jednej miseczki z tymkiem :D wszystko z dnia nadzień ma się coraz lepiej i idzie ku lepszemu. ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts