Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy p.Ryszarda na Tymusiowym watku:lol:Wszystko zostalo juz napisane,wiec ja tylko napisze DZIEKUJE i zycze duzo zdrowka dla Panstwa i oczywiscie dla Tymusia:loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo, bardzo serdecznie witamy na wątku Pana Ryszarda!:loveu:
Z radością czekamy na nowe zdjęcia kochanego Tymonka oraz wieści z wymarzonego domku!:loveu:

Co do fantów - serdecznie proszę o bazarek dla Bakusia.
Może ktoś dorzuciłby jakieś książki czy drobiazgi?

Posted

witam! jestem Michał, syn Pana Ryszarda, jeden z nowych współdomowników Tymka ;) zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia z tego, jak się sprawy mają - a mają się wspaniale! tymek już naprawdę dobrze się wśród nas zadomowił, bawi się, a nawet sam prowokuje naszego Fera do zabawy, gania za piłką, naskakuje na nią po słuchu, a dzisiaj ostatecznie przełamał naszą największą dotychczasową troskę: zaczął załatwiać się poza terenem naszej działki. wczoraj zaliczyliśmy także wizytę u lekarza, wszystkie szczepienia i odrobaczenia odhaczone, można powiedzieć - okaz zdrowia :loveu: czuje się przy tym na tyle swobodnie, że ku naszemu zdumieniu i oburze... dobra, nie ma co czarować, śpi sobie w najlepsze na fotelu w salonie. a wcale żaden z naszych psów do tej pory tak nie robił.. :eviltong: jak na razie wszyscy, włącznie z Tymkiem, jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z faktu, że nasza rodzinka się powiększyła ;)

a w poniższej galerii zdjęcia, co jakiś czas pewnie coś nowego się tam pojawi :)
pozdrawiam!

https://picasaweb.google.com/110814711892395260582/TymekFero?authkey=Gv1sRgCLXcvsOvgZKrnQE

Posted

Bimbo bardzo dziękujemy:) wieści są rewelacyjne,a fotki jeszcze bardziej:multi::multi::multi: Tymusiu tak długo czekałeś,ale warto było:) yupi:cunao::cunao::cunao:

Posted (edited)

Finansowy komunikat :)

Wygląda na to,że Tymuś znalazł swoich ludzi na ziemi i możemy spokojnie zakończyć finansowe rozliczenia Tymka. Na jego koncie jest w tej chwili 135 zł.
Czekam na propozycje : moja jest taka- skoro Rusti z Olkusza jest w potrzebie to myślę,że Tymek chętnie by się z nim podzielił.Ale to tylko moje zdanie i czekam na Wasze opinie.:)

Edited by Nikus
Posted

Nikus napisał(a):
Finansowy komunikat :)

Wygląda na to,że Tymuś znalazł swoich ludzi na ziemi i możemy spokojnie zakończyć finansowe rozliczenia Tymka. Na jego koncie jest w tej chwili 135 zł.
Czekam na propozycje : moja jest taka- skoro Rusti z Olkusza jest w potrzebie to myślę,że Tymek chętnie by się z nim podzielił.Ale to tylko moje zdanie i czekam na Wasze zdanie.:)

Śliczne zdjęcia szczęśliwego Tymusia i cudne wieści z domku wynagradzają długi czas czekania na ten wspaniały domek. Co do propozycji Nikusia - popieram w 100% :)

Posted

Śliczne zdjęcia :D Oby więcej nyło takich szczęśliwych psów :)

Propozycję Nikusia jak najbardziej popieram. a swoją drogą zapraszam wszystkich na wątek Rustiego (w moim podpisie) bo pusto tam u niego... :(

Posted

Widzę,że jest przyzwolenie na wątku by wspomóc kasą Rustiego.:loveu: Dziękuje za wypowiedzi....teraz pytanie gdzie przelać tą kasę bo z tego co czytałem to nie ma skarbnika na wątku-może bezpośrednio do hoteliku?

Posted

Nikus napisał(a):
Widzę,że jest przyzwolenie na wątku by wspomóc kasą Rustiego.:loveu: Dziękuje za wypowiedzi....teraz pytanie gdzie przelać tą kasę bo z tego co czytałem to nie ma skarbnika na wątku-może bezpośrednio do hoteliku?

tak, tak:) to jest najlepsze rozwiazanie:multi::multi:
dziekuje za pomoc dla Rustiego BARDZO:loveu::loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
tak, tak:) to jest najlepsze rozwiazanie:multi::multi:
dziekuje za pomoc dla Rustiego BARDZO:loveu::loveu:

w takim razie dziś zrobię przelew:)

Posted

witam! nowe zdjęcia już w galerii, podaję ponownie link:

https://picasaweb.google.com/110814711892395260582/TymekFero?authkey=Gv1sRgCLXcvsOvgZKrnQE

jak widać fero z tymkiem zakumplowali się jeszcze bardziej :)

co jeszcze ciekawsze, i co wprawiło nas w szczere zdumienie,a czego niestety nie zdążylismy uwiecznić, to widok naszego kota wcinającego z żarcie z jednej miseczki z tymkiem :D

wszystko z dnia nadzień ma się coraz lepiej i idzie ku lepszemu. ;)

pozdrawiam