Lu_Gosiak Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Nikus']Kurcze ....to dziś:) mocno trzymam kciuki Tymonku by Ci się udało...:)[/QUOTE] :thumbs::thumbs: baardzo mocno:) Quote
Livka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 :happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
MALWA Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 A czy Tymus wie, ze dzisiaj jest ten wielki, długo oczekiwany dzień? Quote
Monika z Katowic Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Czy kochany Tymonek już pojechał do domku?:loveu: Quote
Nikus Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Uffff teraz wrócilem od weta:) a jak tam byłem to Gabi przysłała mi sms-a,że Tymuś pojechał do domku:multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Wspaniałe wieści. Wszystkiego najlepszego Tymonku!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 juuuuuuuuuuuuupiii:multi::multi::multi: 1,5 roku!!! OBY wszystko było w porzadku Gabi dziekujemy za wspaniała opieke!!:loveu::loveu: Quote
Nikus Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 No właśnie:) trzymajmy teraz kciuki za adaptację w domku całej rodzinki:)..Na razie rozbiegany jestem i fizycznie i psychicznie z moimi psami...na podziękowania wszystkim za opiekę i wsparcie Tymka przez tak długi czas muszę znaleźć odpowiednie słowa:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Tymonku, powodzenia w nowym domku!!!!!!!!!!!!!! :multi::loveu::multi: Quote
Livka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Bardzo się cieszę szczęściem Tymusia :multi::multi::multi: - trzymam kciuki aby domek okazał się tym na zawsze :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Monika z Katowic Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Nikus']No właśnie:) trzymajmy teraz kciuki za adaptację w domku całej rodzinki:)...:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Tak! Tak! Mocno trzymamy za adaptację!:thumbs::thumbs: Quote
pikola Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Oby wszystko bylo dobrze.. Tymonku badz szczesliwy:loveu: Quote
psiakiGabi Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Przepraszam, że dopiero teraz ale już zdaję relację :) Tymciu pojechał zadowolony :) Panowie też wyglądali na bardzo szczęśliwych (Pani nie mogła przyjechać, czekała w domu na Tymonka). Mieli dzwonić gdyby było coś nie tak, nie dzwonili więc jest ok, dzisiaj już nie chcę im zawracać głowy, ale jutro zadzwonię i zapytam co i jak :) Quote
MALWA Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Wspaniale! Może jutro Państwo się odezwą i przekażą nam co u Tymonka? Quote
malawaszka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 cudownie!!!! Gratuluję Wam wytrwałości!!! :klacz: Tymeczku powodzenia!!!! Quote
Nikus Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Czekamy na wieści z nowego domku:) Proszę jeszcze wszystkich o cierpliwość i obecność na wątku oraz trzymanie w pogotowiu deklaracji dla Tymka.....niestety powroty z adopcji wcale nie są rzadkością...Oczywiście nie zakładam takiego scenariusza jednak musimy mieć pewność,że u Tymka wszystko ułoży sie dobrze:) Quote
psiakiGabi Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dzwoniła do mnie nowa Pani Tymonka :) Baardzo zadowoleni, chwaliła naszego chłopaka, mówiła, że jest nadspodziewanie dobrze :) że spodziewali się jakiś problemów pierwszego dnia i nocy, a tu super :) Tymciu zapoznał się z rozkładem mieszkania, radzi sobie, jak go Fero ( ONek Państwa) zaczął zbytnio męczyć to warknął i tamten sobie poszedł, ale ogólnie bawią się chętnie. Kot też przeżył przyjazd Tymonka :) Oczywiście był pierwszego dnia problem z siusianiem, ale Pani wiedziała, że chłopak w nowym miejscu może nie sikać na początku. Tymon dzisiaj rano wylał z siebie zapas wody chyba jeszcze przywieziony od nas i już normalnie się załatwia :) Quote
Nikus Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ufffffffffffff no to super wiadomości:) Pamiętacie jak Tymuś długo nie sikał po przyjeździe do Gabi? i jaka była radocha jak wreszcie zrobił siku:evil_lol:...Oby dalej wszystko tak się pięknie układało:) Quote
Monika z Katowic Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Bardzo dobre wieści!:cool2: Oby tak dalej! Tak trzymać Tymonku! :Cool!: Quote
psiakiGabi Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 U nas skubaniec kilka dni nie sikał, już się martwiłam, widać chłopak tak reaguje na zmianę miejsca i stres :) ale juz jest ok :) Quote
MALWA Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Ale mi fajnie na sercu, jak czytam relacje z domku Tymusia! Widać psiak sobie bardzo dobrze poradził w nowym miejscu ! Może jeszcze jakieś zdjęcia się tu pojawią.... Quote
Izabela124. Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Tymonku, całuski przesyłam i bardzo się cieszę, że grzejesz dupkę w nowym domku Quote
Recommended Posts