Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjecia obejrzałam. Fajne sa, tylko myślałam, ze Tymonek jest ciut mniejszy, ot taka drobinka. A tu wcale nie drobinka tylko chłopak ciut nad kolanka.

Mam jeszcze ogromną prośbę do osób, które płacą tu co miesiąc na Tymonka stałe deklracje: czy mogę prosić po adopcji Tymonka o rozważenie przekazania swojej deklracji na rzecz jednej z suczek z mojego aktualnego bazarku (link w sygnaturce) ? Dziękuję.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MALWA']Zdjecia obejrzałam. Fajne sa, tylko myślałam, ze Tymonek jest ciut mniejszy, ot taka drobinka. A tu wcale nie drobinka tylko chłopak ciut nad kolanka.

Mam jeszcze ogromną prośbę do osób, które płacą tu co miesiąc na Tymonka stałe deklracje: czy mogę prosić po adopcji Tymonka o rozważenie przekazania swojej deklracji na rzecz jednej z suczek z mojego aktualnego bazarku (link w sygnaturce) ? Dziękuję.

a ja już "znam" Bubę:) śliczna jest:)

Posted

MALWA napisał(a):
Zdjecia obejrzałam. Fajne sa, tylko myślałam, ze Tymonek jest ciut mniejszy, ot taka drobinka. A tu wcale nie drobinka tylko chłopak ciut nad kolanka.

Witam
Ja oczywiście się zgadzam, właśnie puszczam deklaracją za wrzesień /jeszcze na Tymonka/

Posted

[quote name='moca35']Witam
Ja oczywiście się zgadzam, właśnie puszczam deklaracją za wrzesień /jeszcze na Tymonka/[/QUOTE]

Bardzo dziękuję!

Ta chęć pomocy wiele dla mnie znaczy, szczególnie, ze zarówno i Kasia i Saba ma biedę z deklaracjami.
Pomagam jak mogę, robię co rusz bazarki, ale jedna osoba tak naprawdę wiele nie może...........

Proszę, wejdź w mój bazarek - link w sygnaturce, i zobacz Kasię i Sabę. Sama zadecyduj, na którą psinkę zechcesz przekazać deklarację.

Buba - jest już w DS !!!

Posted

a ja chciałam przypomniec, ze u Gabi nadal jest jeszcze jeden psiak po Olkuszu - zabrany jako szkielet tez jak Tymus juz 1,5 roku temu...deklaracje sie wykruszyly jak to bywa na dogo i niestety pies został na mojej głowie - kominuje jak moge ale jakby Ktos mógl przekazac po Tymku swoja deklaracje bede ogromnie wdzieczna..Rusti ma zapas tylko jeszcze na jeden miesiac, a niestety ma problemy z jelitami i musi jesc specjalistyczna karme, ktora kosztuje 180zl:shake:
tu watek Rustiego:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']a ja chciałam przypomniec, ze u Gabi nadal jest jeszcze jeden psiak po Olkuszu - zabrany jako szkielet tez jak Tymus juz 1,5 roku temu...deklaracje sie wykruszyly jak to bywa na dogo i niestety pies został na mojej głowie - kominuje jak moge ale jakby Ktos mógl przekazac po Tymku swoja deklaracje bede ogromnie wdzieczna..Rusti ma zapas tylko jeszcze na jeden miesiac, a niestety ma problemy z jelitami i musi jesc specjalistyczna karme, ktora kosztuje 180zl:shake:
tu watek Rustiego:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy
Obiecałam przekazać deklarację pieskom z lasu. Nie mają szans na przetrzymanie drugiej zimy w lesie, są tam od roku....Dostały szansę na hotelik ale brak darczyńców..:(
Wybacz mi ale rozumiesz... Bardzo długo wspomagam Wasze psiaki i dlatego przekażę choć 10 zł stałej dla Rastiego , nie dam rady 50 zł .

Posted

[quote name='psiakiGabi'] Pani potwierdziła, że ADOPTUJĄ Tymcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyjadą po niego około 28 września :) [/QUOTE]

Jeszcze tydzień trzeba czekać ... :roll: :splat:mam nadzieję, ze nowi państwo Tymusia też już odliczają czas ... :cool3:

:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Livka']Jeszcze tydzień trzeba czekać ... :roll: :splat:mam nadzieję, ze nowi państwo Tymusia też już odliczają czas ... :cool3:

:thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE]

A, to trzeba czekać! Damy radę..............

Posted

[quote name='psiakiGabi']W piątek popołudniu Tymcio jedzie :)
Pani dzwoniła kilka razy, pytała o różne szczegóły "techniczne" które jeszcze się przypomniały :)[/QUOTE]

Super!

To w piątek wieczorem Tymon będzie już grzał dopcię w swoim domku pod kominkiem !

Posted

[quote name='psiakiGabi']W piątek popołudniu Tymcio jedzie :)
Pani dzwoniła kilka razy, pytała o różne szczegóły "techniczne" które jeszcze się przypomniały :)[/QUOTE]

superowo!!
ale poki nie pojedzie to nie uwierze:):)