Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikus']odezwiemy się z Livką...nie da rady wszystkiego w jednym czasie opanować:)

Salibinko dziękujemy za wpłatę dla Tymka:)

Gabi mogłabyś zrobić jakieś nowe fotki?[/QUOTE]
ja już adres dostałam, tylko w takim razie, żeby Wam nie narobić zamieszania, paczke wysyłać już teraz? czy za jakiś czas jak sobie uporządkujecie inne fanty bazarkowe? ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogomanka_']ja już adres dostałam, tylko w takim razie, żeby Wam nie narobić zamieszania, paczke wysyłać już teraz? czy za jakiś czas jak sobie uporządkujecie inne fanty bazarkowe? ;)[/QUOTE]

Oki to wyślij może na początku przyszłego tygodnia:)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Mam nadzieję, że zawartość paczuszki nada się na bazarek dla Tymonka. :)[/QUOTE]
Pewnie, że się nada - potrzeba mi tylko trochę czasu ;)

Posted

Przepraszam za spam, ale to ważne:

W Krakowie w tę środę (16 maja) o godz. 12.00 będzie miała miejsce kolejna pikieta mająca na celu wsparcie włoskich obrońców praw zwierząt, walczących o zamknięcie Green Hills - największej w Europie "fabryki" psów na cele wiwisekcji.
W tym potwornym miejscu przebywa stale ok 2500 beagli - te psy nigdy nie widziały słońca :-( a jedyne, co je czeka to wywiezienie do laboratoriów medycznych i farmaceutycznych, gdzie poddane zostaną bolesnym i najczęściej zupełnie anachronicznym, niepotrzebnym i nieusprawiedliwionym niczym oprócz zysków eksperymentom, często bez znieczulenia :-(
[FONT=Arial]
Link do wydarzenia na fb:
http://www.facebook.com/events/394681067259532/
Link do petycji w Internecie:
http://www.change.org/petitions/gree...share_petition
Info na gazeta.pl: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...eznaczone.html

Włączając się i popierając takie akcje, walcząc aktywnie z bezdusznym systemem promującym wiwisekcję mamy szansę zmienić rzeczywistość, uratować od cierpienia tysiące, a nawet miliony psich (i nie tylko) istnień.
[/FONT][FONT=Arial]Proszę [/FONT][FONT=Arial]dołączcie do wydarzenia na fb, podpiszcie petycję, roześlijcie gdzie się da, zawiadomcie rodzinę, znajomych i media!
Pokażmy, że potrafimy zademonstrować solidarność z włoskimi aktywistami, którzy narażają się, aby ratować te psy.
Z góry dziękuję w imieniu krakowskiej Vivy i psów czekających na ratunek
www.krakow.viva.org.pl
[/FONT]