Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Chciałam zapytać czy psiak ma wątek na forum sznaucerków ?

Ktoś już kiedyś chciał go tam umieścić, ale nie wiem na czym się skończyło ... musiałabym przejrzeć wątek - zaraz to zrobię :)

Posted

Tymonkowi mrozy nie groźne :) psiaki mieszkają w ogrzewanym budynku :) poza tym Tymciu trochę zarósł więc mu ciepło na spacerach, a jak biega z psami na wybiegu to tak szaleją, że na pewno im nie zimno :)

Posted

uzupełniłem post rozliczeniowy i dziękuję za wpłaty : Jolanta08:loveu:Winter7:loveu:Izabela124:loveu:Salibinka:loveu:Vanili:loveu::loveu:(dzięki za bonus walentynkowy):lol:
Proszę o wpłaty pozostałych...niestety nawet jak wszyscy wpłacą nie domkniemy całej wpłaty za następny miesiąc:shake:..Czy mogę prosić o zrobienie jakiegoś bazarku?

Posted

Nikus napisał(a):
uzupełniłem post rozliczeniowy i dziękuję za wpłaty : Jolanta08:loveu:Winter7:loveu:Izabela124:loveu:Salibinka:loveu:Vanili:loveu::loveu:(dzięki za bonus walentynkowy):lol:
Proszę o wpłaty pozostałych...niestety nawet jak wszyscy wpłacą nie domkniemy całej wpłaty za następny miesiąc:shake:..Czy mogę prosić o zrobienie jakiegoś bazarku?

Dzisiaj przesłałem Tymonkowi moją deklarację za cztery miesiące. We wtorek, środę powinna już być na koncie...;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']niestety baldek2 jest zmuszona zrezygnowac ze swojej deklatacji na Tymusia

musimy na nowo Go rozgłosic bo juz teraz sporo brakuje do oplacenia miesiacca[/QUOTE]

no to ma chłopak pecha....założycielka wątku tu nie zagląda by mu pomóc..deklaracje się posypały z 365 zł na 275..a na hotelik potrzeba 360 ....czyżby powrót-tylko gdzie?