psiakiGabi Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tymuś wraca ze spacerku, ze swoimi dziewczynami :) Quote
Livka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tymuś jesteś takim cudownym psem - gdzie ten twój domek ? Nie ma odzewu z allegro ? Quote
Lu_Gosiak Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ja niestyety zadnego maila nie mam...pewnie Gabi zadnego tel. tez nie miala skoro nie pisze Quote
Nikus Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ponawiam apel: czy ktoś ma jakieś fanty na bazarek? wg moich wyliczeń na koniec grudnia zabraknie nam 60 zł na opłatę hoteliku..... Quote
Lu_Gosiak Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ja niestety nie mam juz nic..wszystko wysprzedane Quote
Livka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Nikus']Ponawiam apel: czy ktoś ma jakieś fanty na bazarek? wg moich wyliczeń na koniec grudnia zabraknie nam 60 zł na opłatę hoteliku.....[/QUOTE] Coś tam wyskrobiemy jeszcze dla Tymusia - jak tylko znajdę chwilkę wystawię bazarek :fadein: Quote
Monika z Katowic Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Niestety nie mam rzeczy na bazar, ale właśnie wysłałam dodatkowe 25 zł dla mojego ulubionego Tymonka.:loveu: Quote
Nikus Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dzięki Moniko kochana :loveu::loveu::loveu: a teraz info-news.....:) dostałem maila od pana z Warszawy..Przeprowadza się za miesiąc do mieszkania z ogródkiem i jest zainteresowany adopcją Tymka. Zgadza się na wizytę p/a. To już coś! trzymajmy kciuki:) Wizyta w Wawie to chyba nie będzie problem,ale musimy jeszcze poczekać:) Quote
Jolanta08 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A to byłaby niespodzianka Tymuś we własnym domku :lol: podeślę psiakowi dyszkę na święta Quote
Nikus Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dziękuję bardzo Jolu w imieniu Tymonka:) tak..byłoby pięknie..marzy mi się już dla niego ten domek-to taki fajny i kochany psiak.. Quote
Lu_Gosiak Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Nikus']Dzięki Moniko kochana :loveu::loveu::loveu: a teraz info-news.....:) dostałem maila od pana z Warszawy..Przeprowadza się za miesiąc do mieszkania z ogródkiem i jest zainteresowany adopcją Tymka. Zgadza się na wizytę p/a. To już coś! trzymajmy kciuki:) Wizyta w Wawie to chyba nie będzie problem,ale musimy jeszcze poczekać:)[/QUOTE] wowwwwww!!! superowo!! w koncu jakis odzew:):) Nikus a cos wiecej napisal?? Quote
Nikus Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']wowwwwww!!! superowo!! w koncu jakis odzew:):) Nikus a [B]cos wiecej napisal?[/B]?[/QUOTE] właściwie to niewiele więcej i dlatego troszkę z "rezerwą" do tego podchodzę.Dla mnie najważniejsze na tym etapie to fakt zgody na p/a...czas pokaże czy to jest domek dla Tymka:) Quote
psiakiGabi Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ja już powiedziałam Tymusiowi, że ktoś się nim zainteresował i się chłopak ucieszył :) Quote
Nikus Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 :Rose::Rose::Rose: bardzo dziękuję Monice z Katowic i Jolancie08 za wpłaty dodatkowe:loveu::loveu::loveu: a Salibince za wpłatę deklaracji:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 wyróznione allegro sie skonczylo wystawilam zwykle: http://allegro.pl/show_item.php?item=1997375213 Quote
Nikus Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dzięki Gosia:) miałem Cię o to prosić,ale byłaś szybsza:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Nikus napisał(a):Dzięki Gosia:) miałem Cię o to prosić,ale byłaś szybsza:) chociaz raz mi sie udalo;):evil_lol::evil_lol: Quote
Livka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Zapraszam na bazarek dla Tymonka : http://www.dogomania.pl/threads/219634-Fahrenheit-filmy-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Tymonka.-Do-22-grudnia-do-godz.-22-giej. Quote
Jota67 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Trafiłam do Timonka pierwszy raz, ale podnoszę psiątko śliczne do góry! Quote
Livka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Jota67 napisał(a):Trafiłam do Timonka pierwszy raz, ale podnoszę psiątko śliczne do góry! Witaj Jota67 u Tymusia :loveu: wątek jest taki cichutki - nowa ciocia mile widziana ;) Quote
ClaudiaAnna Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Super że ktoś się zainteresował chłopakiem :D Ale żeby nic nie zapeszać to trzymam baaaardzo mocno kciuki żeby się udało :) Quote
Recommended Posts