Lu_Gosiak Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Livka napisał(a):Czy ktoś mógłby się zająć allegro dla Tymusia ? Lu Gosiak ? :cool3: Bardzo prosimy - może znajdziesz chwilkę ? :modla: tak oczywiscie zrobie:) ale jutro dzis juz padam... Quote
Livka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):tak oczywiscie zrobie:) ale jutro dzis juz padam... Dziękuję :loveu: Quote
Nikus Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cioteczko Vanili - dziękujemy za wpłatę:) Quote
Nikus Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):tak oczywiscie zrobie:) ale jutro dzis juz padam... i jak? będzie coś z tego? Quote
Lu_Gosiak Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nikus napisał(a):i jak? będzie coś z tego? tak będzie przepraszam, ale ostatnio mam tyle interwencji i psów do zabierania w realu, ze nie nadążam przeszukuje watek by wybrac najładniejsze zdjecia Tymusia i niestety te które Gabi wstawia nie sa juz dostepne: np. tu: http://www.dogomania.pl/threads/204301-Piękny-niewidomy-Tymonek-już-bezpieczny-w-DT-teraz-szukamy-DS!/page25 Nikus czy Ty masz gdzies fotki Tymusia na mailu?? te ładne w kwiatach? jesli tak to poprosze na gotych@o2.pl Quote
Lu_Gosiak Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 wstawie tutaj zeby potem byly w jednym miejscu do ogloszen: Quote
Lu_Gosiak Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zeszło mi "troche" ale udalo sie:):) zobaczcie czy tak moze byc? http://allegro.pl/tymus-psiak-w-typie-sznaucera-czeka-na-swoj-domek-i1965534038.html narazie nie wyróżnione bo chyba cos podrożało - pokazywało mi, ze wyróznienie 19zl - dawac? Quote
Nikus Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Tymuś dziękuje za wpłaty : Jolanta08:loveu: Monika z Katowic:loveu: Żabol:loveu: Quote
yolanovi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Nikus']Tymuś dziękuje za wpłaty : Jolanta08:loveu: Monika z Katowic:loveu: Żabol:loveu:[/QUOTE] a moja wpłata:roll:? Quote
Nikus Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='yolanovi']a moja wpłata:roll:?[/QUOTE] o jejku bardzo przepraszam:oops: - w biegu ostatnio wszytko robię a Twoja wpłata już była zaksięgowana 30.11. w poście rozliczeniowym:Rose:..myślałem,że już podziękowałem no i klops:( Quote
Nikus Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='yolanovi'];) ważne, że jest:lol:[/QUOTE] jest jest... i jak zawsze proszę o sprawdzanie tego rozliczenia czy wszystko gra:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 a co z tym allegro..zrobic wyróżnione - bo podniesli ceny i wyroznioone kosztuje jakos 19zl z groszami Quote
Nikus Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nie chcę tu sam decydować,ale widzę,że nie mam wyjścia :eviltong: zrób wyróżnione-i podaj mi cenę na PW-wyślę Ci kasę Quote
Jolanta08 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nikus 30 listopada to jest wpłata dla Tymonka za grudzień :lol: musiałam zrobić tym razem przelwy wcześniej. Quote
Nikus Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Jolanta08']Nikus 30 listopada to jest wpłata dla Tymonka za grudzień :lol: musiałam zrobić tym razem przelwy wcześniej.[/QUOTE] wiem Jolu droga:) w rozliczeniu przy Twoim nicku jest tak właśnie wpisane:) a pod miesiącami są wpłaty "kalendarzowo",żeby łatwiej było odszukać jakby coś nie pasowało:razz: Quote
Jolanta08 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nikus pięknie dziękuję za wyjaśnienie Ty perfekcjonisto :lol: Quote
Monika z Katowic Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Faktycznie Nikuś to perfekcjonista - bardzo stara się dla Tymonka.:) Widzę, że moja deklaracja grudniowa już dotarła i została wpisana w rozliczenia. Serdeczne buziaki dla ślicznego psiaka!:loveu: Quote
Nikus Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dziękuję za miłe słowa:oops:..mam prośbę do tych co działają na FB-może wstawcie nowe fotki Tymka by ożywić tam akcję- powiem szczerze,że finanse Tymka trochę nam się "sypią" i możemy mieć problem z uzbieraniem kwoty na hotelik:(. Czy ktoś ma fanty na bazarek? Quote
Lu_Gosiak Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Nikus']Nie chcę tu sam decydować,ale widzę,że nie mam wyjścia :eviltong: zrób wyróżnione-i podaj mi cenę na PW-wyślę Ci kasę to wyrózniam i nic mi nie przelewaj tylko niech to bedzie w ramach mojej deklaracji za grudzien i styczen - bo ze wszystkim wyjdzie dokladnie 20,08zl..moze tak byc? wyrózniona http://allegro.pl/show_item.php?item=1965534038 Quote
Recommended Posts