Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Livka napisał(a):
Czy ktoś mógłby się zająć allegro dla Tymusia ? Lu Gosiak ? :cool3:

Bardzo prosimy - może znajdziesz chwilkę ? :modla:

tak oczywiscie zrobie:) ale jutro dzis juz padam...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
i jak? będzie coś z tego?

tak będzie przepraszam, ale ostatnio mam tyle interwencji i psów do zabierania w realu, ze nie nadążam

przeszukuje watek by wybrac najładniejsze zdjecia Tymusia i niestety te które Gabi wstawia nie sa juz dostepne:
np. tu:
http://www.dogomania.pl/threads/204301-Piękny-niewidomy-Tymonek-już-bezpieczny-w-DT-teraz-szukamy-DS!/page25

Nikus czy Ty masz gdzies fotki Tymusia na mailu??
te ładne w kwiatach? jesli tak to poprosze na gotych@o2.pl

Posted

[quote name='yolanovi']a moja wpłata:roll:?[/QUOTE]

o jejku bardzo przepraszam:oops: - w biegu ostatnio wszytko robię a Twoja wpłata już była zaksięgowana 30.11. w poście rozliczeniowym:Rose:..myślałem,że już podziękowałem no i klops:(

Posted

[quote name='Jolanta08']Nikus 30 listopada to jest wpłata dla Tymonka za grudzień :lol: musiałam zrobić tym razem przelwy wcześniej.[/QUOTE]

wiem Jolu droga:) w rozliczeniu przy Twoim nicku jest tak właśnie wpisane:) a pod miesiącami są wpłaty "kalendarzowo",żeby łatwiej było odszukać jakby coś nie pasowało:razz:

Posted

Dziękuję za miłe słowa:oops:..mam prośbę do tych co działają na FB-może wstawcie nowe fotki Tymka by ożywić tam akcję- powiem szczerze,że finanse Tymka trochę nam się "sypią" i możemy mieć problem z uzbieraniem kwoty na hotelik:(. Czy ktoś ma fanty na bazarek?