Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Najważniejsze, że nie jest w schronie :)

Tak, swiete slowa. Jak patrze na zdjecia ze schroniska, to nie poznaje Tymonka. Teraz jest szczesliwy.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga!!!!

W dniach 10-11.12.2011r. w Szczecinku (woj zachodniopomorskie) odbędą się warsztaty okulistyczne dla lekarzy weterynarii. Osobą prowadzącą będzie prof. Kiełbowicz. W związku z czym jest możliwość przeprowadzenia nieodpłatnych zabiegów okulistycznych. Poszukujemy psów ew. kotów wymagających specjalistycznej pomocy. Liczba zakwalifikowanych pacjentów jest ograniczona. Samej kwalifikacji do zabiegu
będzie dokonywał prof. Kiełbowicz.
Dlatego też jeśli ktoś z was jest właścicielem zwierzaka lub zna bidę z dogo wymagającą pomocy i chciałby z niej skorzystać proszę o kontakt pod adresem e-mail:

Ważne:
- w e-mailu proszę przesyłać zdjęcia oczu (dobrej jakości) wraz z historią choroby i namiarami na opiekuna/właściciela - to jest wymogiem wstępnej kwalifikacji,
- tak jak wspomniałam, jeśli pies zostanie zakwalifikowany do zabiegu, będzie on wykonany bezpłatnie bez żadnych dodatkowych kosztów, jedynym warunkiem jest dowiezienie pacjenta do Szczecinka i zgoda na wykonanie zabiegu
- na zgłoszenia czekamy do poniedziałku
- jeśli pacjent zostanie zakwalifikowany przez prof. Kiełbowicza, opiekun zostanie o tym powiadomiony

Ja na dogo będę w niedzielę wieczorem, dlatego też podałam e-mail do kontaktu z organizatorem czyli lek.wet. Karoliną Brach - specjalistą chorób psów i kotów. Na podany adres proszę przesyłać konkrety, czyli zdjęcia i wspomniane historie choroby. Prosimy też o wyrozumiałości ze względu na iż pacjenci poszukiwani są również poza doga i nie każdy pies może zostać zakwalifikowany - choć chcieli byśmy pomóc wszystkim

Posted

dzięki za info:) nasz Tymuś miał konsultacje w Warszawie u dr Garncarza i niestety nie da mu się pomóc-chociaż bardzo by się chciało....może inny psiak skorzysta:)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
A moja listopadowa deklaracja jeszcze nie dotarła?:)

:oops: oczywiście,że dotarła:loveu: strasznie przepraszam-tak to jest jak się w pracy chce coś zrobić;) wpłata już uzupełniona w rozliczeniu:) i dziękuję za sprawdzanie i innych też proszę o to samo- na naszym koncie wspólnym z Livką jest kasa dla czterech psiaków i bazarki-ruch jak na dworcu w latach świetności:evil_lol:

Posted

Nikus to tylko sie cieszyc, ze taki ruch na koncie;):)

Tymus wyglada szałowo - moge sie założyć, ze gdyby nie to że biedak nie widzi domki by sie o Niego biły...no nic poczekamy na taki któremu nie bedzie to przeszkadzało
zobaczcie jaki cudak:loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']kochani czy ktoś kto ma zebrane najładniejsze fotki Tymeczka może mi je przesłać mailem razem z tekstem? nie przekopię się przez wątek, a dałabym chłopsiaka na sznaucerowe stronki - mój mail malawaszka@gmail.com

oki zrobię to wieczorem bo w pracy fotek nie widać...tekst jest w poście nr 3

Posted

[quote name='malawaszka']kochani czy ktoś kto ma zebrane najładniejsze fotki Tymeczka może mi je przesłać mailem razem z tekstem? nie przekopię się przez wątek, a dałabym chłopsiaka na sznaucerowe stronki - mój mail malawaszka@gmail.com

Wkladalam Tymonka na sznaucerowe stronki, forum.

Posted

Coś tu cichutko u Tymka:-( Zamówiłem na bazarku kolejną porcję ogłoszeń...proszę o wpłaty deklaracji tych co jeszcze nie wpłacili za listopad:)
Czy ktoś może zrobić Tymkowi allegro?

Poprawiłem stan naszych deklaracji w poście rozliczeniowym na początku wątku - po korektach stan stałych deklaracji wynosi 305 zł. a potrzeba nam 360 zł :(
Będziemy to jakoś łatać bazarkami a działających na FB proszę o "reklaowanie" Tymonka i jego potrzeb-w tej sytuacji liczy się każda złotówka.