Nikus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ra_dunia']Tymek do domu! Jestem za ogłoszeniem gazetowym.[/QUOTE] Tak jak pisałem-jak wpływy z tego miesiąca "pokryją" koszty hoteliku i ogłoszenia to postaram się załatwić to ogłoszenie:) Niestety jako skarbnik muszę tak stawiać sprawę bo na wielu wątkach deklaracje "stałe" sypią się i później jest problem a dla mnie najważniejsze jest to by miał zabezpieczony byt już na zawsze poza schronem Quote
Ra_dunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 W pełni się z Tobą zgadzam. Jaki jest koszt papierowego ogłoszenia? Quote
Nikus Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 To zależy od opcji a przede wszystkim dnia w jakim ma się ukazać..w piątkowym wydaniu to ok 44 zł. Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Nikus']To zależy od opcji a przede wszystkim dnia w jakim ma się ukazać..w piątkowym wydaniu to ok 44 zł.[/QUOTE] i mysle, ze na ten dzien najbardziej sie oplaca dawac - najwiekszy nakład Quote
Monika z Katowic Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']i mysle, ze na ten dzien najbardziej sie oplaca dawac - najwiekszy nakład[/QUOTE] Tak!:) To racja!!! Najlepsze jest piątkowe wydanie! Quote
Izabela124. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Deklaracja październikowa wpłacona :) Quote
Cleo2008 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 witam spowrotem :) ruszylam troche wydarzeniem tymka na FB, zmienila zdjecie, zapraszam podziwiac. komentarze mile widziane:) Quote
Nikus Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A na konto Tymonka wpłynęło troszkę kasiorki:) dziękuję wszystkim wpłacającym:)- rozliczenie w poście nr 2:) EDIT : Gabi można prosić o nowe fotki? trzeba odnowić ogłoszenia w sieci no i wybrać coś ładnego do gazety:) Quote
psiakiGabi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 nie ma sprawy :) mam nadziję, że jutro nie będzie padać to porobię nowe fotki :) Quote
Nikus Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tymczasem na koncie u Tymonka wylądowały wpłaty od cioteczek : Vanili :loveu: i Lu_Gosiak :loveu: dziękujemy ślicznie..Czekamy na fotki i zamawiamy ogłoszenia:) Quote
psiakiGabi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 się potarzałem i się rozczochrałem :oops: Quote
Nikus Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ojejku...ale on jest superowy:) dzięki Gabi...:) Quote
Jolanta08 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Zdjęcia urocze ale to ostatnie z rozczochranym Tymkiem jest niesamowite :lol: on jest taki rozbrajający Quote
ClaudiaAnna Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ale on jest śliczny... :) czemu nikt nie chce mu dać prawdziwego domu.... Quote
Nikus Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Postaram się ogłosić Tymonka w Dz w przyszły piątek:)może to pomoże?-trzeba próbować zwłaszcza ,że deklaracje nam się troszkę posypały i możemy mieć problemy-ale bądźmy dobrej myśli:) a może ktoś widział jakiś bazarek ogłoszeniowy? Quote
yolanovi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 właśnie zrobiłam przelew na moją skromną deklarację - przepraszam, miałam w tym miesiącu trochę zawirowań finansowych. następną wpłatę zrobię na przełomie października i listopada. a swoja drogą Tymusiu smigaj już do swojego domku, zasiedziałeś się nieco u Gabi, taki śliczny pycholek. Quote
Nikus Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dziękujemy:) ale to nie Ciebie miałem na myśli bo Ty jesteś na bieżąco z wpłatami:) Odeszły jak na razie wpływy od osób z FB:( Quote
yolanovi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 chyba jest tak, że na fb, pod wpływem wydarzenia zbiera się grono osób chętnych do pomocy i pod wpływem impulsu pomagają. potem emocje powoli stygną, wydarzenie przestaje być takie "gorące" i z deklaracjami zaczyna byc krucho. bardzo bym chciała, żeby Tymuś znalazł już swoich ludzi, nalezy mu się - jest śliczny i taki kochany Quote
Nikus Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Wpłaty od Yolanovi i Ewu już na koncie Tymonka:)- pięknie dziękujemy:Rose::Rose: Quote
obraczus87 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nikus napisał(a):Postaram się ogłosić Tymonka w Dz w przyszły piątek:)może to pomoże?-trzeba próbować zwłaszcza ,że deklaracje nam się troszkę posypały i możemy mieć problemy-ale bądźmy dobrej myśli:) a może ktoś widział jakiś bazarek ogłoszeniowy? Trzymam kciuki aby był odzew :) Quote
Nikus Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Li1 i Ra_duni dziękuję za wpłatę dla Tymka:) Wysłałem maila do Pani z DZ w sprawie ogłoszenia.Nie wiem czy uda się to jeszcze załatwić na ten piątek:shake: - w domu od soboty mieliśmy awarię neta:angryy::angryy: i dopiero wczoraj zaczęło to działać a w pracy niestety nie widzę fotek bo są blokady. Poczekam co mi odpiszą. Quote
Recommended Posts