Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ra_dunia']Tymek do domu!
Jestem za ogłoszeniem gazetowym.[/QUOTE]

Tak jak pisałem-jak wpływy z tego miesiąca "pokryją" koszty hoteliku i ogłoszenia to postaram się załatwić to ogłoszenie:) Niestety jako skarbnik muszę tak stawiać sprawę bo na wielu wątkach deklaracje "stałe" sypią się i później jest problem a dla mnie najważniejsze jest to by miał zabezpieczony byt już na zawsze poza schronem

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']To zależy od opcji a przede wszystkim dnia w jakim ma się ukazać..w piątkowym wydaniu to ok 44 zł.[/QUOTE]

i mysle, ze na ten dzien najbardziej sie oplaca dawac - najwiekszy nakład

Posted

A na konto Tymonka wpłynęło troszkę kasiorki:) dziękuję wszystkim wpłacającym:)- rozliczenie w poście nr 2:)

EDIT : Gabi można prosić o nowe fotki? trzeba odnowić ogłoszenia w sieci no i wybrać coś ładnego do gazety:)

Posted

Tymczasem na koncie u Tymonka wylądowały wpłaty od cioteczek : Vanili :loveu: i Lu_Gosiak :loveu: dziękujemy ślicznie..Czekamy na fotki i zamawiamy ogłoszenia:)

Posted

Postaram się ogłosić Tymonka w Dz w przyszły piątek:)może to pomoże?-trzeba próbować zwłaszcza ,że deklaracje nam się troszkę posypały i możemy mieć problemy-ale bądźmy dobrej myśli:) a może ktoś widział jakiś bazarek ogłoszeniowy?

Posted

właśnie zrobiłam przelew na moją skromną deklarację - przepraszam, miałam w tym miesiącu trochę zawirowań finansowych. następną wpłatę zrobię na przełomie października i listopada. a swoja drogą Tymusiu smigaj już do swojego domku, zasiedziałeś się nieco u Gabi, taki śliczny pycholek.

Posted

chyba jest tak, że na fb, pod wpływem wydarzenia zbiera się grono osób chętnych do pomocy i pod wpływem impulsu pomagają. potem emocje powoli stygną, wydarzenie przestaje być takie "gorące" i z deklaracjami zaczyna byc krucho. bardzo bym chciała, żeby Tymuś znalazł już swoich ludzi, nalezy mu się - jest śliczny i taki kochany

Posted

Nikus napisał(a):
Postaram się ogłosić Tymonka w Dz w przyszły piątek:)może to pomoże?-trzeba próbować zwłaszcza ,że deklaracje nam się troszkę posypały i możemy mieć problemy-ale bądźmy dobrej myśli:) a może ktoś widział jakiś bazarek ogłoszeniowy?

Trzymam kciuki aby był odzew :)

Posted

Li1 i Ra_duni dziękuję za wpłatę dla Tymka:)
Wysłałem maila do Pani z DZ w sprawie ogłoszenia.Nie wiem czy uda się to jeszcze załatwić na ten piątek:shake: - w domu od soboty mieliśmy awarię neta:angryy::angryy: i dopiero wczoraj zaczęło to działać a w pracy niestety nie widzę fotek bo są blokady.
Poczekam co mi odpiszą.