Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze posty pod postami dostanie mi się od moda:( ale muszę poprosić o pomoc...Zaczyna nam kasy brakować-wyślę PW do tych co zalegają,ale proszę o pomoc i dotarcie do Anny G z FB- nie mam tam konta a nie ma od niej wpłat za VII i VIII- czy ktoś mógłby do niej tam napisać?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tymus jest teraz taki śliczny, aż niewiarygodne, że nikt o niego nie pyta:-( Ja chyba nie zalegam z moimi deklaracjami. wpałacam zaraz jak tylko mi kasa z wypłaty wchodzi na konto.

Posted

[quote name='yolanovi']Tymus jest teraz taki śliczny, aż niewiarygodne, że nikt o niego nie pyta:-( Ja chyba nie zalegam z moimi deklaracjami. wpałacam zaraz jak tylko mi kasa z wypłaty wchodzi na konto.

Nie ,nie :) Ty masz nawet nadpłatę już za wrzesień:) spoko:)

Posted

Nikus jestem za zawolanie, prosze uaktualnij stan konta Tymona w pierwszym swoim poscie, bo wyglada jakby bylo wszystko ok, ja wtedy zaraz zrobie akcje na FB.
Wydarzenie jest przeciez, zaraz odszukam i dopisze tutaj link - trzeba go przypomniec

Posted

Stan konta jest aktualny i nie jest ok.....bo za hotelik jest do zapłaty 360 zł a na koncie 330...Przy każdym nicku jest napisane za jaki miesiąc jest wpłacone-uważam,że jest to przejrzyste i widać gdzie brakuje wpłat

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sprawdzam konto i co?:crazyeye::crazyeye: u Tymonka pokazało się 100 zł od Pani Zofii K.z FB:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pięknie dziękujemy w imieniu Tymonka-bardzo nam ta wpłata pomoże:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:Cleo2008 a to dla Ciebie:Rose::Rose::Rose: dzięki Tobie Tymuś ma spokojny miesiąc przed sobą a kasa z bazarku Livki pójdzie na ogłoszenia a nie łatanie dziur w budżecie:)

Posted

Robimy z Hebanową takie dwustronne plakaty - ogłoszenia adopcyjne (tysiąc sztuk drukowanych w drukarni). Będą na nich 4 pieski.
Ja ze "swoich" dogomaniackich bied - wybrałam Bakusia i Tymonka.:loveu:

I w związku z tym mam dwa pytania...
Które zdjecie Tymonka jest najlepsze?
Jaki dom dla Niego byłby idealny?

P.S. Oczywiście to jest taki prezent dla Tymonka.:)

Posted

Monika jesteś Aniołem :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy:) co do fotek - to mogę dopiero wieczorem się określić bo w pracy blokada:angryy::angryy::angryy: a jaki domek najlepszy?taki co go będzie kochać:) a bardziej precyzyjnie to myślę,że Tymek lubi jak ktoś jest w pobliżu,ale to może Gabi podpowie..?

EDIT: A może Gabi zrobi jakąś extra fotkę na ten plakat? Gabi co Ty na to?

Posted

Idealny domek dla Tymonka to taki, w którym będą go kochać :loveu: może być zarówno mieszkanie w bloku jak i domek :) Wszędzie potrafi się zachować, nie ma problemów z poruszaniem się po mieście, wystarczy prowadzić go na krótkiej smyczy i pięknie maszeruje :) mogą być w domu psy, koty, dzieci i inne żyjątka:cool3: to jest pies zupełnie nie kłopotliwy:lol:
zdjęcie mogę się postarać zrobić mu jakieś ładne jutro, ale Tymonkowi jest tak strasznie ciężko zrobić zdjęcie, że ja nieraz wymiękam :) ale się postaramy :)

Posted

Kochani z bazarku dla Tymonka na jego promocję uzbierało się 60 zł :multi::multi::multi:

Poproszę o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym ;)

Moniczko dziękujemy za filmy :loveu:

Posted

Livka napisał(a):
Kochani z bazarku dla Tymonka na jego promocję uzbierało się 60 zł :multi::multi::multi:

Moniczko dziękujemy za filmy :loveu:

Nie ma za co. :)
Bardzo się cieszę, że coś się sprzedało, bo jest dodatkowa kaska dla Tymonka.:loveu: