Monika z Katowic Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):tak allegro sie skonczyło wczoraj w nocy...wystawic nowe?? było bardzo duzo wejsc - niestety na tym sie skonczylo... Może trzeba dla Tymonka takiego allegro ze wszystkimi bajerami (koszt chyba 15 zł).:) Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A na Tablicy jest? Całkiem spory odzew jest z ich ogłoszeń... Quote
Nikus Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Aktualne ogłoszenia Tymka są w poście 654 ale tablicy tam chyba nie ma:shake: To może ktoś wystawi? Dziękuję za wpłaty cioteczkom : Salibinka:Rose: Żabol :Rose: Ewu:Rose: Quote
Livka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zapraszam wielbicieli naszego kudłaczka na bazarek, na który fanty przekazała nieoceniona Monika z Katowic :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/212617-Filmoteka-Tymonka.-Do-20.08-do-godz.22-giej. dochód przeznaczony będzie na akcję promocyjną Tymusia ;) z a p r a s z a m y !!! Quote
Nikus Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zapraszamy na bazarek:) Gosia zrobisz allegro? Dziękujemy Jolancie08 za wpłatę dla Tymusia:) Quote
psiakiGabi Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Cisza tu taka, a u Tymonka była "fryzjerka", wujek Nikus dostał fotki Tymonka-sznaucera ale nie wstawił na wątku, więc ja zaraz wstawię dzisiejsze :) fryzjerka też się załapała na kilku więc jak coś to będzie wiadomo kogo ścigać :) Dzisiaj Tymuś brał czynny udział w spotkaniu ratowników z "naszego" stowarzyszenia :) kot wylegujący się w tle, zaczepiał Tymonka ale Tymuś stwierdził, że to nie jego kategoria wagowa i zignorował kicię :) Quote
li1 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Teraz Tymus jest sznaucerem cala geba. Trzeba Go do malawaszki na sznupki dac. http://www.sznaucery.rix.pl/ EDIT Wstawilam na strone malawaszki. Bedzie tam najpiekniejszym sznupkiem. Quote
Nikus Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Biję się w piersi :oops:-mam fotki,ale .....moja Livka miała w piątek sterylkę i ...to pierwszy raz coś takiego przeżywamy-wszystko wygląda oki-Livka też, gorzej z nami bo strasznie to przeżywamy-postaram się je dzisiaj wgrać na wątek:lol: proszę o wybaczenie.. Quote
Nikus Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 i jeszcze:) i tyle...szok:crazyeye::crazyeye:- to słowo jakoś kojarzy mi się z uczuciem jakie miałem po otwarciu poczty od Gabi:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Bardzo dostojny, dystyngowany Pan!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jolanta08 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Chyba ktoś nam podmienił Tymusia :mad: Śliczny piesio na zajęciach :loveu: Quote
Nikus Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Jolanta08']Chyba ktoś nam podmienił Tymusia :mad: Śliczny piesio na zajęciach :loveu: no i fryzjerka też;) Quote
psiakiGabi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Sami chcieliście, żeby zrobić z Tymka sznaucera ;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 hahaha wyglada bosko:):) allegro jasne, ze zrobie..jakos jutro sie postaram Quote
Lu_Gosiak Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 kurcze z tamtego allegro zniknely juz wszystkie fotki i z watku rowniez, ktore wklejala Gabi:( czy mam robic allegro tylko z tymi wklejanymi przez Nikusia?? Quote
Nikus Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 W domu mam problemy z netem a w pracy nie widzę żadnych zdjęć bo są blokady....w weekend jak naprawią mi w domu neta zgromadzę te fotki które są w poście na 1 stronie wątku tam gdzie jest tekst do ogłoszeń Quote
Livka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kochani dzisiaj kończy się bazarek na promocję naszego słodziaka Tymusia - może jeszcze ktoś zajrzy i kupi jakiś filmik, który podarowała ciocia Monika :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/212617-Dzi%C5%9B-koniec-!!!-Filmoteka-Tymonka.-Do-20.08-do-godz.22-giej. SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!! Quote
Nikus Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Prośba do fanów Tymonka:) Proszę sprawdzić rozliczenie w poście nr 2 - zbliża się czas zapłaty za hotelik a jeszcze brak wpłat i nie ma pełnej kwoty:( Quote
Nikus Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mam nowe fotki od Gabi:) wstawię wieczorem:) Quote
Recommended Posts