tajga6 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 tak, to jest bezdyskusyjne, jeśli chodzi o ten wzajemny wpływ i relację chory-pies. Naprawdę proszę przemyślcie i nawiążcie kontakt z jakimiś fundacjami wspomagającymi niepełnosprawnych. Wiem, że odnośnie rodzin osób po udarze jest jakieś forum, gdzie się wspierają i wymieniają radami itp. Ja w rezultacie nie korzystałam z tego, ale tak dorzucam co wiem... Quote
Cleo2008 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 jest prosba na FB o konto na Tymka - podacie mi na PW czy jest ktos na FB i moze tam konto podac? Quote
Qeeriefire Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Witam ;) Podnoszę, coś wątek ucichł po tym jak znalazł się DT :( Quote
Livka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Tak to niestety bywa :shake: ale najważniejsze, że Tymonek jest bezpieczny i szczęśliwy :loveu: Ogłoszenia i allegro są wystawiane na bieżąco ;) Quote
li1 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Collie napisał(a):Witam ;) Podnoszę, coś wątek ucichł po tym jak znalazł się DT :( Teraz sila w ogloszeniach. Quote
Nikus Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Czy Tymuś już był u fryzjera?jakieś fotki można prosić?:) Quote
psiakiGabi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jeszcze nie był u fryzjera :) ale fotki postaram się wieczorem wrzucić :) Quote
Nikus Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 psiakiGabi napisał(a):Jeszcze nie był u fryzjera :) ale fotki postaram się wieczorem wrzucić :) myślałem o fotkach już w nowej fryzurce :) ale wszystkie mile widziane:) Quote
Nikus Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Tymuś dostał dziś wpłatę na konto od Soni S:) nie ma nicku- czy to ktoś z dogo czy FB? W każdym razie bardzo dziękujemy w jego imieniu:) Quote
Ra_dunia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pomysł Tajgi6 uważam za świetny. Może rzeczywiście w ten sposób poszczęściłoby się Tymonkowi? Quote
Monika z Katowic Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Poleciała sierpniowa deklaracja dla mojego ulubieńca. :) Mizianko kochany Tymonku!:loveu: Nikusiu! Topik Cię pozdrawia z Dusznik Zdroju! :loveu: Ma w nowym domku, jak w raju, a przecież Ty Go tam bezpiecznie zawiozłeś!:loveu: Quote
Nikus Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Poleciała sierpniowa deklaracja dla mojego ulubieńca. :) Mizianko kochany Tymonku!:loveu: Nikusiu! Topik Cię pozdrawia z Dusznik Zdroju! :loveu: Ma w nowym domku, jak w raju, a przecież Ty Go tam bezpiecznie zawiozłeś!:loveu: Dziękuję Moniko za wpłatę i Topisiowe pozdrowionka:) Zaraz polecę pouzupełniać wpłaty i wieczorem postaram się wrzucić fotki które dostałem od Gabi:) cudne- niestety w pracy nie da się tego zrobić:( Przepraszam za kilkudniową nieobecność,ale ten czas spędzić musiałem z przyczyn rodzinnych w samochodzie- powoli wszystko wraca do normy:) Mam wpłaty od cioteczek: Moca35,Yolanovi,Katarzyny G z FB i Moniki z Katowic:) bardzo dziękuję za pamięć o Tymonku:) Quote
Monika z Katowic Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jaki to piękny pies!!!:loveu::loveu::loveu: Czy Tymonek ma allegro? Quote
Nikus Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 i jeszcze :) Co do allegro to chyba już się skończyło-muszę sprawdzić:) Quote
pikola Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bardzo prosze zaglosujcie na Sonie.Na dole po prawej stronie trzeba zakreslic Sonia.Pieknie dziekuje:lol: http://nowezyciepabianic.pl/wp/ Quote
Nikus Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Allegro Tymka się już niestety skończyło:( .Wiem,że takie informacje jak tekst do ogłoszeń i fotki oraz link do allegra powinny być w pierwszym poście,ale niestety założycielka wątku już tu nie zagląda chyba a mój post rozliczeniowy nie jest z gumy i wszystkiego tam nie wcisnę.Może uda mi się u moda załatwić jeszcze jakiś post na pierwszej stronie po to by te informacje tam zamieścić by każdy mógł szybko to sobie sprawdzić nie szukając po całym wątku. Quote
Livka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Tymonek taki śliczny na zdjęciach :) - domku Tymusiowy gdzie jesteś ??? Quote
Lu_Gosiak Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 tak allegro sie skonczyło wczoraj w nocy...wystawic nowe?? było bardzo duzo wejsc - niestety na tym sie skonczylo... Quote
Monika z Katowic Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jaki Tymonek jest "misiaczkowaty" i milutki: http://images43.fotosik.pl/1011/6ec7c61ac89904e6med.jpg :):):) Quote
Nikus Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tak...cudowny ten nasz Tymuś...:) Wpłynęła deklaracja od cioci Izabela124.- pięknie dziękujemy:) Z nowości na wątku informacja-w poście nr 3 który dostałem od moda jest już tekst do ogłaszania Tymonka.Wieczorem powrzucam tam też fotki - wtedy każdy będzie mógł zrobić ogłoszenie bez przekopywania wątku. Quote
Recommended Posts