Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, to jest bezdyskusyjne, jeśli chodzi o ten wzajemny wpływ i relację chory-pies. Naprawdę proszę przemyślcie i nawiążcie kontakt z jakimiś fundacjami wspomagającymi niepełnosprawnych. Wiem, że odnośnie rodzin osób po udarze jest jakieś forum, gdzie się wspierają i wymieniają radami itp. Ja w rezultacie nie korzystałam z tego, ale tak dorzucam co wiem...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to niestety bywa :shake: ale najważniejsze, że Tymonek jest bezpieczny i szczęśliwy :loveu:

Ogłoszenia i allegro są wystawiane na bieżąco ;)

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Jeszcze nie był u fryzjera :) ale fotki postaram się wieczorem wrzucić :)

myślałem o fotkach już w nowej fryzurce :) ale wszystkie mile widziane:)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Poleciała sierpniowa deklaracja dla mojego ulubieńca. :)
Mizianko kochany Tymonku!:loveu:

Nikusiu! Topik Cię pozdrawia z Dusznik Zdroju! :loveu:
Ma w nowym domku, jak w raju, a przecież Ty Go tam bezpiecznie zawiozłeś!:loveu:

Dziękuję Moniko za wpłatę i Topisiowe pozdrowionka:)
Zaraz polecę pouzupełniać wpłaty i wieczorem postaram się wrzucić fotki które dostałem od Gabi:) cudne- niestety w pracy nie da się tego zrobić:(
Przepraszam za kilkudniową nieobecność,ale ten czas spędzić musiałem z przyczyn rodzinnych w samochodzie- powoli wszystko wraca do normy:)

Mam wpłaty od cioteczek: Moca35,Yolanovi,Katarzyny G z FB i Moniki z Katowic:) bardzo dziękuję za pamięć o Tymonku:)

Posted

Allegro Tymka się już niestety skończyło:( .Wiem,że takie informacje jak tekst do ogłoszeń i fotki oraz link do allegra powinny być w pierwszym poście,ale niestety założycielka wątku już tu nie zagląda chyba a mój post rozliczeniowy nie jest z gumy i wszystkiego tam nie wcisnę.Może uda mi się u moda załatwić jeszcze jakiś post na pierwszej stronie po to by te informacje tam zamieścić by każdy mógł szybko to sobie sprawdzić nie szukając po całym wątku.

Posted

Tak...cudowny ten nasz Tymuś...:) Wpłynęła deklaracja od cioci Izabela124.- pięknie dziękujemy:) Z nowości na wątku informacja-w poście nr 3 który dostałem od moda jest już tekst do ogłaszania Tymonka.Wieczorem powrzucam tam też fotki - wtedy każdy będzie mógł zrobić ogłoszenie bez przekopywania wątku.