psiakiGabi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Obiecane fotki :) trochę się rozczochrał ;) Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 O! Jaki to śliczny, rozkoszny psiak! :):):) Tymonkowy domku gdzie jesteś??? Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 fotki przepiekne:):) taki pychol ma milutki tylko do tulenia:) Quote
Nikus Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No i po wszystkim...to znaczy po urlopie-stanowczo za szybko:shake:..Nowe fotki super- przydadzą się do ogłoszeń....Macie jakiś bazarek z ogłoszeniami?:) Quote
Ra_dunia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 a ja wpłaciłam zaległą deklarację... Od razu przelałam za czerwiec, lipiec i sierpień. Quote
pikola Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nikus napisał(a):No i po wszystkim...to znaczy po urlopie-stanowczo za szybko:shake:..Nowe fotki super- przydadzą się do ogłoszeń....Macie jakiś bazarek z ogłoszeniami?:)Witamy,witamy.. Quote
Nikus Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ra_dunia napisał(a):a ja wpłaciłam zaległą deklarację... Od razu przelałam za czerwiec, lipiec i sierpień. Wpłata już u Tymka:) dzięki:) W poście rozliczeniowym poprawiłem brakującą wpłatę od cioteczki Vanili:) bardzo przepraszam za jej brak:oops:.Kochani sprawdzajcie ten 2 post czy wszystko gra bo na moim koncie jest kasa też od innych psiaków i czasem mogę coś przeoczyć:oops: Quote
Livka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Jak tam Tymonkowe finanse bo jeszcze fanty od Monisi z Katowic na bazarek u mnie ? Czekam na sygnał w razie czego ;) Quote
Nikus Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Po czerwcowych wpłatach jednorazowych od Moniki(z wątku Topika), Syli i Pikoli widmo bankructwa trochę się oddaliło:) Trzeba jednak zainwestować w akcję promocyjną:) Quote
Livka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ok. - to w najbliższym czasie wystawię bazarek na Tymusiową promocję :) Quote
pikola Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nikus napisał(a):Po czerwcowych wpłatach jednorazowych od Moniki(z wątku Topika), Syli i Pikoli widmo bankructwa trochę się oddaliło:) Trzeba jednak zainwestować w akcję promocyjną:)Jak to?Przeciez Tymon mial komplet deklaracji. Quote
Nikus Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 pikola napisał(a):Jak to?Przeciez Tymon mial komplet deklaracji. Oczywiście,że miał komplet.Ale dużo kasy poszło na początku na transporty,diagnozę i kastrację i zrobiło się tak "na styk".Ale już jest ok:)Zresztą rozliczenie jest na bieżąco aktualizowane.Ja mam księgowe zboczenie- bo patrzę trochę "do przodu"- tzn widząc stan konta patrzę jeszcze co już jest wpłacone"do przodu" i czego już nie mogę się spodziewać w przyszłym miesiącu.No i był taki moment,że mimo,że wyglądało oki to trochę kasy brakowało. Quote
pikola Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Tez mam takie ''zboczenie'' w przeciwienstwie do mojego TZ.:roll:Dlatego u nas ,to ja jestem'' skarbnikiem'':cool3:Dobrze ze sytuacja z finansami ustabilizowana u Tymonka.Piekny psiak z niego:lol: Quote
Nikus Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 No cudny....zamówiłem mu kolejny pakiet ogłoszeń- będzie lada chwila:) Quote
Nikus Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A ja dziękuję Yolanovi i Katarzynie G z FB za wpłaty dla Tymka:) Quote
yolanovi Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dziękuję za podziekowanie;). bardzo kibicuję Tymonkowi. przydałby się mu już własny domek i człowiek. Jest taki sympatyczny i śliczny. Mam nadzieję, że już niedługo szczęscie się do niego uśmiechnie Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wysłałam moją lipcową dyszkę dla kochanego Tymonka. :) Quote
Nikus Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Wysłałam moją lipcową dyszkę dla kochanego Tymonka. :)[/QUOTE] już na koncie:) Bardzo dziękujemy:Rose: Quote
Monika z Katowic Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ciekawe czy u Tymonka też tak pada? Pewno Tymonek teraz siedzi w ciepełku i marzy...:loveu: Quote
psiakiGabi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cały dzień padało:roll: ale popołudniu już się troszkę rozpogodziło, na szczęście :) Tymkowi za to taka pogoda wcale nie przeszkadza:) kilka dni temu "wprowadziła się " do Niego nasza "dzikuska" Szila i teraz razem pomieszkują :cool3: Tymuś pełni rolę terapeuty :) pokazuje Jej, że wcale nie ma powodu się bać :) chodzą razem krok w krok, taka nasza zakochana para :loveu: Tymkowi futro urosło bardzo, ale ma takie dziwne, że 5 minut po wyczesaniu wygląda znowu jak by był pół roku nie czesany:oops: kąpiel też nie pomogła ujarzmić Jego fryzury:evil_lol: taki nasz rozczochraniec:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Gabi to moze Go tak obciac jak kiedys rozmawialysmy - na sznaucerka fachowo co?? Quote
Recommended Posts