Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i po wszystkim...to znaczy po urlopie-stanowczo za szybko:shake:..Nowe fotki super- przydadzą się do ogłoszeń....Macie jakiś bazarek z ogłoszeniami?:)

Posted

Nikus napisał(a):
No i po wszystkim...to znaczy po urlopie-stanowczo za szybko:shake:..Nowe fotki super- przydadzą się do ogłoszeń....Macie jakiś bazarek z ogłoszeniami?:)
Witamy,witamy..

Posted

Ra_dunia napisał(a):
a ja wpłaciłam zaległą deklarację... Od razu przelałam za czerwiec, lipiec i sierpień.

Wpłata już u Tymka:) dzięki:)

W poście rozliczeniowym poprawiłem brakującą wpłatę od cioteczki Vanili:) bardzo przepraszam za jej brak:oops:.Kochani sprawdzajcie ten 2 post czy wszystko gra bo na moim koncie jest kasa też od innych psiaków i czasem mogę coś przeoczyć:oops:

Posted

Po czerwcowych wpłatach jednorazowych od Moniki(z wątku Topika), Syli i Pikoli widmo bankructwa trochę się oddaliło:) Trzeba jednak zainwestować w akcję promocyjną:)

Posted

Nikus napisał(a):
Po czerwcowych wpłatach jednorazowych od Moniki(z wątku Topika), Syli i Pikoli widmo bankructwa trochę się oddaliło:) Trzeba jednak zainwestować w akcję promocyjną:)
Jak to?Przeciez Tymon mial komplet deklaracji.

Posted

pikola napisał(a):
Jak to?Przeciez Tymon mial komplet deklaracji.

Oczywiście,że miał komplet.Ale dużo kasy poszło na początku na transporty,diagnozę i kastrację i zrobiło się tak "na styk".Ale już jest ok:)Zresztą rozliczenie jest na bieżąco aktualizowane.Ja mam księgowe zboczenie- bo patrzę trochę "do przodu"- tzn widząc stan konta patrzę jeszcze co już jest wpłacone"do przodu" i czego już nie mogę się spodziewać w przyszłym miesiącu.No i był taki moment,że mimo,że wyglądało oki to trochę kasy brakowało.

Posted

Tez mam takie ''zboczenie'' w przeciwienstwie do mojego TZ.:roll:Dlatego u nas ,to ja jestem'' skarbnikiem'':cool3:Dobrze ze sytuacja z finansami ustabilizowana u Tymonka.Piekny psiak z niego:lol:

Posted

dziękuję za podziekowanie;). bardzo kibicuję Tymonkowi. przydałby się mu już własny domek i człowiek. Jest taki sympatyczny i śliczny. Mam nadzieję, że już niedługo szczęscie się do niego uśmiechnie

Posted

Cały dzień padało:roll: ale popołudniu już się troszkę rozpogodziło, na szczęście :) Tymkowi za to taka pogoda wcale nie przeszkadza:) kilka dni temu "wprowadziła się " do Niego nasza "dzikuska" Szila i teraz razem pomieszkują :cool3: Tymuś pełni rolę terapeuty :) pokazuje Jej, że wcale nie ma powodu się bać :) chodzą razem krok w krok, taka nasza zakochana para :loveu:
Tymkowi futro urosło bardzo, ale ma takie dziwne, że 5 minut po wyczesaniu wygląda znowu jak by był pół roku nie czesany:oops: kąpiel też nie pomogła ujarzmić Jego fryzury:evil_lol:
taki nasz rozczochraniec:eviltong: